Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

http://www.spike.com...ame-of-the-year

Nominacje na VGA

Brak Halo 4 GOTY a jest Journey - HAHA I CO TERAS XD

Mam nadzieję, że ME3 wygra w tej kategorii. Idealnie spasowany tytuł do tej imprezy.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Nawet Maxa nie ma. Z tych nominowanych do GOTY tylko Dishonored zasługuje na wyróżnienie.

Opublikowano

Zerknąłem na nominacje gier na handheldy.

I dostałem raka mózgu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Brak nominacji dla RE Revelations to jakaś porażka. W ogóle przeglądam tak tą całą listę gier i widać jaka bieda była w tym roku. Zresztą nie ma tam nawet Hitmana, który może zmieść konkurencję.

Opublikowano

VGA ? Tylko osoby pokroju Mendrka moga w ogole brac ta impreze na powaznie ...

Opublikowano

No bez zaskoczeń, to są najpopularniejsze gry tego roku w mediach. Coś mi się wydaje, że "Edge" znowu nie przyzna nagrody za Grę Roku w kategorii mainstream, jak trzy lata temu, zero kandydatów. W Stanach wszystko powinno wygrać Xenoblade, ale wiadomo, z jakich powodów to się nie stanie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

VGA ? Tylko osoby pokroju Mendrka moga w ogole brac ta impreze na powaznie ...

Pomijając już te nagrody, nie zapominajmy o tym co najważniejsze, czyli trailery z nadchodzących gier.

Opublikowano

http://www.spike.com/events/video-game-awards-2012-nominees/voting/game-of-the-year

Nominacje na VGA

Brak Halo 4 GOTY a jest Journey - HAHA I CO TERAS XD

Jest AC3 który zawiódł po całej lini(i jest gorszy od Revelations,Brotherhood,AC2) a nie ma Max Payne 3 :/ Pozdro dla organizatoròw

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Nie zdziwię się, jeśli GOTY zdobędzie The Walking Dead albo Journey. Bo ME3 albo AC3 nie powinny, patrząc po opiniach graczy w internecie.

Swoją drogą wrzucanie do "best graphics" Dishonored i Journey, które ewidentnie bronią się stylem (szczególnie ten drugi), a nie jakością grafiki to jakiś żart. Halo 4 to oczywisty zwycięzca, tymczasem nagrodę dostanie Journey i znowu mendrolina będzie się napinał :]

Opublikowano

A tam, za sam piasek dałbym Journey nominację. Piękny tytuł i nie widzę problemu w dawaniu mu nominacji za najlepszą grafikę.

edit:

@Hela

o, to to

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie zdziwię się, jeśli GOTY zdobędzie The Walking Dead albo Journey. Bo ME3 albo AC3 nie powinny, patrząc po opiniach graczy w internecie.

Swoją drogą wrzucanie do "best graphics" Dishonored i Journey, które ewidentnie bronią się stylem (szczególnie ten drugi), a nie jakością grafiki to jakiś żart. Halo 4 to oczywisty zwycięzca, tymczasem nagrodę dostanie Journey i znowu mendrolina będzie się napinał :]

iKG39HGma6wZe.gif

Opublikowano

Te tytuły nie są przypadkiem dobierane na zasadzie tego jak zostały ocenione przez Gametrailers (i GTTV i VGA są ze sobą powiązane)? Trudno w takim razie by na GOTY wyróżnili Maxa, skoro ocenili grę na 7.6/10.

Opublikowano

Ten rok był strasznie shitowy. Tylko The Walking Dead i Journey zasługują na GOTY. Bo tylko te gry tak naprawdę były CZYMŚ. Reszta to większy lub mniejszy zawód

Opublikowano

iKG39HGma6wZe.gif

iwHkkNXdZdAke.gif

ibhoasVAI0KMts.gif

ih5Uq7SmtCGkE.gif

ibcnbEfIRghh0I.gif

ibaksVxTpRz67U.gif

No i?

Można by było zrobić oddzielną kategorię "Best Design", wrzucić tam Journey + Fez, Dishonored czy Dust An Elysian Tail i byłoby git. Tak jest w wielu serwisach.

Opublikowano

No i?

No mamy do czynienia z 2 ślicznymi grami. To, że H4 nie zostało nominowane, no cóż... VGA.

Wypier.dolić Assassina czy tam Dishonored i wstawić Halo, ale Journey zostawić w spokoju.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Niespecjalnie wykadrowany szary koleś idzie szarym korytarzem i się uśmiecha. Auto jedzie po piasku. Boże, jakie to piękne!

Bez jaj, jak kogoś to wzrusza to okej, no ale to doprawdy jest jakaś niszowa opinia. Nie grałem w Halo 4, ale jeśli to są najpiękniejsze momenty tej gry, no to zabawnie wyglądają teksty o nagrodach.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

edit:

co nie zmienia faktu, że i tak journey bez łaski zasługuje na bycie w tej kategorii

zresztą boże, ludziska, po co w ogóle rozmawiać o tych nagrodach. ogarnijmy się.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wy tu pierdu pierdu a Xbox LIVE świętuje 10 lat. Z tej okazji przez najbliższe 48h można pobrać za friko Wreckateer z XBLA, oraz 50% zniżki na Castle Crashers, Fruit Ninja Kinect, Geometry Wars Evolved, Bastion, Peggle, Full House Poker.

Opublikowano

Bez jaj, jak kogoś to wzrusza to okej, no ale to doprawdy jest jakaś niszowa opinia. Nie grałem w Halo 4, ale jeśli to są najpiękniejsze momenty tej gry, no to zabawnie wyglądają teksty o nagrodach.

Akurat takie mam gify i pisz co chcesz, ale nie pjerdol że to jakaś niszowa opinia panie guru internetu.

Opublikowano

Czyli generalnie gra jest piękna, a żeby to udowodnić, wrzuciłeś niespecjalnie robiące wrażenie gify, bo akurat były. To nie lepiej było nic nie wrzucać? Wtedy bym sobie myślał: kurde, nowe Halo jest ładniejsze od Journey, musi być jakieś szokujące.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

MaZZeo weź się ogranij bo to wygląda jak jakieś przedszkole... (pipi) w koło i podniecasz się tym H4... Halo 4 najlepsze, najładniejsze i w ogóle bez wad.

Jakieś śmieszne nagrody, w których nie ma H4.. i już płacz jak w przedzkolu.. "Ale Halo! Mamo ale Haaalo! Haloooooooo <odgłos płaczu>" Halo - sralo :P

Ok.. nie grałem w H4 i nie widziałem jeszcze "na żywo" ale wstępnie po tym co się naoglądałem w sieci ta gra nie robi szału graficznie... choćby nie wiem jak bardzo xboty by tego chciały )zaraz pewnie jakiś przyleci z płaczem, że nie widziałem na żywo to nie wiem... ale z góry uprzedzam, że to przemilczę).

Jest bardzo ładnie.. ale nic więcej. A tutaj już niektórzy ciągle się tym podniecają... jakby to była jakaś nowa jakość na konsolach.. i w ogóle jakiś "mesjasz" xbotów, który po kątem grafiki jest niby w stanie stanąć w szranki z exami z PS3, lub je bije... :sleep:

Jak dla mnie nie jest to nawet najładniejsza gra na X'a.. nie mówiąc już ogólnie o konsolach.

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.