Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Koniec końców to, że się opamiętali powinno cieszyć też klientów tylko Sony... bo teraz na pewno nie będzie mogło spocząć na laurach.

Pysznie by było jakby teraz okazało się, że na PS4 online będzie jednak free... ale raczej nie ma na to szans "rolleyes:

Don ogarnij się bo siejesz ferment z deka.. broni tego M$'u jakby naprawdę Ci za to dobrze płacili. Online passy od Sony na PS3 to syf.. ale na PS4 tego nie będzie (przy czym ja wolę online pass niż ogólnie płatne multi).

Tak samo z tymi grami puszczanymi z PC. Potwierdzone było przecież, że większość gier na Xbone chodziło z PC. Natomiast Sony wszystko pokazywało faktycznie na PS4. 

Poczytaj ostatnie artykuły z DF. Na E3 gry były puszczane z PC zarówno na Xone jak i na PS4. Część gier była puszczana z devkitów np. Killzone, DC, Forza 5 czy KI.

Więc fermentu nie sieję.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

I żeby nie było, jeśli zapowiedzą nową Forzę Horizon czy Gearsy to XOne będzie obowiązkowym zakupem dla mnie... kiedyś, ale będzie :D

Opublikowano

Jak mozna ufać tym pazernym cwaniakom? W życiu bym nie zaufał komuś co chciałby mnie wydymac, a potem kiedy zobaczył, ze całe osiedle juz o ty wie, ze jest zboczencem nagle zmienia swoje niecne zamiary. Poczekajcie a was jeszcze wydymaja, kwestia czasu.

Opublikowano

Jak mozna ufać tym pazernym cwaniakom? W życiu bym nie zaufał komuś co chciałby mnie wydymac, a potem kiedy zobaczył, ze całe osiedle juz o ty wie, ze jest zboczencem nagle zmienia swoje niecne zamiary. Poczekajcie a was jeszcze wydymaja, kwestia czasu.

No no, równie dobrze można powiedzieć że Sony zachowuje się jak pedofil, które woła dzieciaka (graczy) do piwnicy pokazać małe kotki, po czym może się okazać że kotków nie ma a on zdejmuje spodnie (Sony wprowadza online passy albo inne ograniczenia).

<gierki siriuz biznes>

Opublikowano

Ale sony w porownaniu z m$ jeszcze tego ruchu nie wykonalo wiec to tylko gdybanie czy wprowadzi "inne ograniczenia". Faktem natomiast jest, ze m$ chcial wydymac graczy bez mydla a teraz wycofuje sie rakiem.

Opublikowano

FM5, KI, DR3 >>> DC, KZ3

Jezeli bede mogl grac na swoim PL koncie to biore Xbone'a mimo, ze nie bedzie mial premiery w naszym kraju.

PS. A i tak pewnie skonczy sie na obu sprzetach tak jak to bylo na poczatku tej generacji ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mejm, ale Sony już cię w***** - mówili, że płatny online to zuo, a teraz wprowadzają to na PS4 :P Jakbyś nie był takim hipokrytą to leciałbyś teraz po WiiU albo PC. True story bro ;)

Opublikowano

Tylko problem polega na tym, ze to co MS próbował zrobic jest perfidnie niegodziwe. Żadna firma IP w całej historii nie byla tak bezczelna by uderzyć w ten sposób w stosunku do graczy. Teraz w popłochu zaczynaja sie wycofywać, ale kumaci im nie zaufaja. Jako pierwsi wprowadzili płatne multi( przestańcie pjer.dolic, ze dla lepszych usług sieciowych, tylko ze zwykłej pazerności) i na tym interesie zarobili krocie, a ze kuhwy sa pazerne to chcieli jeszcze wiecej i tak wpadli na genialny pomysł z używkami. Zobaczyli, ze juz tak bezczelnym byc sie nie da to sie wycofali. Wiesz jak to sie nazywa? frajerstwo. Tacy sa i tyle.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Ale sony w porownaniu z m$ jeszcze tego ruchu nie wykonalo wiec to tylko gdybanie czy wprowadzi "inne ograniczenia". Faktem natomiast jest, ze m$ chcial wydymac graczy bez mydla a teraz wycofuje sie rakiem.

Ja rozumiem i przyznaje rację, ale po co zachowywać się jak jakiś piłkarski ultras troglodyta, bo "nie zapominamy, xone był chuyowy przez 4 tygodnie, 5 miesięcy przed premierą, w związku z tym nie kupię tej konsoli nawet w 2016"?

Opublikowano

ja jeszcze tylko dodam że do pełnej rehabilitacji powinni jeszcze zmienić nazwe na jakąś inną bo "xbox jeden" już był :P

i tym optymistycznym akcetem spadam z tego tematu bo warny wiszą w powietrzu ;p

Opublikowano

Nadal nie wiadomo co z restrykcyjną polityką w stosunku do deweloperów niezależnych, więc tak czy siak PS4 ma przewagę po stronie gier, patrząc z góry, a nie przez pryzmat ulubionych serii.

Opublikowano

Ja rozumiem i przyznaje rację, ale po co zachowywać się jak jakiś piłkarski ultras troglodyta, bo "nie zapominamy, xone był chuyowy przez 4 tygodnie, 5 miesięcy przed premierą, w związku z tym nie kupię tej konsoli nawet w 2016"?

Nikt tak się nie zachowuje, po prostu nie dziw się, że ludzie podchodzą do MS z rezerwą po tym jakie diabelskie plany miało z Xbonem.

Opublikowano

Czytaj i się ucz MaZZ - nowa wymówka ludzi takich jak Mejm - NIESMAK, Xone to już oficjalnie produkt spożywczy ;)

Nadal nie wiadomo co z restrykcyjną polityką w stosunku do deweloperów niezależnych, więc tak czy siak PS4 ma przewagę po stronie gier, patrząc z góry, a nie przez pryzmat ulubionych serii.

Z Xone będzie tak samo jak z X360.

X360 przez całą generację niszczył PS3 grami od niezaleznych developerów, jakoś posiadacze PS3 z tego powodu nie rzucali się na X360 :) 

Opublikowano

Tak patrząc na rok 2006 i konfe Sony to też nie powinnismy kupowac ps3 bo "NIESMAK POZOSTAŁ" hehe :P

nie żebym bronił czy cus

Opublikowano

Ten gość Don jest niesamowity :D

Edytowane przez pop

Opublikowano

No i wygrał Xbox 360... CZYŻ NIE?

Opublikowano

Nie wiem gdzie kto i kogo zmiótł ex'ami.Ani MS ani Sony jakoś nie błysnęli w tym temacie (wyplucie paru CGI nie liczę). Na plus jedyne co można uznać w tej sytuacji to przyznanie się MS poniekąd do błędu tyle i tylko tyle. Ale jak widzę nie którym to wystarczy by kompletnie o wszystkim zapomnieć i udawać że nic się nie stało.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Beke mam z tego waszego niesmaku. Skoro tak to bądzcie konsekwentni i przeanalizujcie dalej kupno PS4 po tym co się działo dzisiaj rano z PS3 i jego aktualizacją softu.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że spore grono internetowych spinakerów ma solidny ból dupy z powodu decyzji M$. Pogarda to najłagodniejsze słowo jakim można określić tych podludzi.

Opublikowano

@Mazz

To co napisal Figaro. Nikt sie nie zachowuje tak jak piszesz.. Mnie sony z ps3 strasznie rozczarowalo i tez (o czym z reszta pisalem na forumie) po ich lutowej konfie podchodzilem (i nadal po e3 podchodze) z rezerwa. M$ popelnil ten sam blad i to w skali jakiej srodowisko graczy nie widzialo nigdy. Bo o ile ps3 mialo byc high end 1080p resolution (a nie bylo) tak to co odyebal m$ (drm, online, co 24h logowanie, zero uzywek, i do tego motanie sie w zeznaniach) imho przeszlo ludzkie pojecie. Wiec z mojej strony karny jezyk i totalnie niezrozumienie wiwatujacych fanow m$ (jeszcze po tym co sie dzialo dla PL z XO). Dla niektorych wazne jest podejscie do klienta a nie ilosc fps w grze.

Opublikowano

No właśnie jak mozna zaufać firmie, ktora zachowuje sie jak choragiewka? Dzisiaj tak, jutro inaczej, a za dwa dni? O nie zdala o tego typu zachowań..śmierdzi, mocno śmierdzi.

Edytowane przez pop

Opublikowano

no i microsoft poszedl po rozum do glowy. jednak ile krwi napsul graczom i ile przez to straci kasy, pokaze czas.

Opublikowano

No ale nic, nie kłóćmy się. Dzisiaj odbywa się kolejne święto graczy.

Wygraliśmy i to się liczy :)

Pokazuje to, po raz kolejny, że gdy zbierze się grupa ludzi, która głośno krzyknie, to może coś zmienić. Także radujmy się. Poza tym w innym wypadku CW byłoby nudne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.