Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

A SONY nie?

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Chodzi mi o to że Sony na pewno zrobiło dużą dostawę do sklepów na święta na początku listopada, dlatego teraz się pochwalili. Microsoft mógł natomiast dużą dostawę wysłać pod koniec września i dlatego pochwalił się 30. Wszystko będzie wiadome na 100% gdy Sony i Microsoft podadzą dane dotyczące kolejnych dostaw konsol w swoich raportach finansowych.

Opublikowano

Do 2015/16 SONY będzie wspierało PS3.

1. Playstation 3

2. Nintedo WII

3. Xbox 360

Kto idzie o flachę? :)

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

1. Playstation 3

2. Nintedo WII

3. Xbox 360

Zgadzam się i uważam że będzie tak już na początku 2015

Opublikowano

prawda jest oczywista xbox zebral core graczy i piesci ich słodkimi exami

Gdzie ? Ja się pytam gdzie ? No chyba że tak pojmujesz na przemienne serwowanie Gears'ów z Halo (i najpewniej w przyszłości FM z FH). Ups zapomniałbym o jednorazowym wystrzałem w formie Alan'a (Fable pomijam celowo bo to w obecnej formie już powoli niestety dno ,dna :cray: ). Jak ma to tak wyglądać w następnej generacji to MS nie ma co liczyć na moje $ przynajmniej do końcówki generacji (w końcu kiedyś będzie trzeba ograć H5/6 :blum1: ).

Ps.Jako do niedawna posiadacz x360 ( obecnie były) taką polityką MS jestem po prostu rozczarowany.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że jedynym porządnym nowym ip od first party developera na x360 jest Alan Wake który wyszedł na PC.

Opublikowano

Ekhem. M$ dostarcza dane o sprzedanych konsolach, Sony o dostarczonych do sklepów. Także Sony może i wrzucić kolejny 5 milionów sztuk do sklepów, ale to nie jest jednoznaczne z tym, że sprzedało się ich dokładnie tyle. Ty Andrew czytasz czasami te newsy, które wrzucasz czy liczysz tylko na flame? :D

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że jedynym porządnym nowym ip od first party developera na x360 jest Alan Wake który wyszedł na PC.

Remedy nie należy do Microsoftu.

Opublikowano

Ekhem. M$ dostarcza dane o sprzedanych konsolach, Sony o dostarczonych do sklepów. Także Sony może i wrzucić kolejny 5 milionów sztuk do sklepów, ale to nie jest jednoznaczne z tym, że sprzedało się ich dokładnie tyle. Ty Andrew czytasz czasami te newsy, które wrzucasz czy liczysz tylko na flame? :D

Obie firmy podają ile dostarczyły do sklepów. Dane dotyczące sprzedaży do konsumentów są bardzo, bardzo rzadko podawane. Ostatnio o konsumentach była mowa gdy Microsoft podał, że sprzedali 20 mln Kinectów (albo o 19 mln Gears of War, któreś z dwojga).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

sony chyba chce jednak sprzedac troche vit.

Vita + 4gb karta + fifa 13 = 799zl

jesli takim czyms nie zdobędą troche rynku to juz nie wiem co muszą zrobić. Jak sie odejmie gry i karte to jest juz prawie cena psp

Opublikowano

jest w necie takie miejsce gdzie podają wyniki sprzedaży gier ? najlepiej detalicznej. mirrors edge mnie interesuje.

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o oficjalne dane, to nie.

Opublikowano

1. Playstation 3

2. Nintedo WII

3. Xbox 360

Zgadzam się i uważam że będzie tak już na początku 2015

Ale kogo to będzie obchodzilo,jak większość z nas bedzie grała na nextgenach? ;)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Wymieńcie największe exy na xboxa i największe exy na ps3 i porównajcie, jak komuś się chcę w to bawić, mi się nie chcę, bo aż tak mnie to nie intresuje. Nie stoję ani po stronie sony ani microsoftu, bo mam obie konsole i obie uważam za świetny sprzęcik.

Halo>Killzone

GoW>Uncharted

Forza Horizon>NIC?

Forza 4>GTR

TW, CD<God of War

Alan Wake>

Opublikowano

Wymieńcie największe exy na xboxa i największe exy na ps3 i porównajcie, jak komuś się chcę w to bawić, mi się nie chcę, bo aż tak mnie to nie intresuje. Nie stoję ani po stronie sony ani microsoftu, bo mam obie konsole i obie uważam za świetny sprzęcik.

Halo>Killzone

GoW>Uncharted

Forza Horizon>NIC?

Forza 4>GTR

TW, CD<God of War

Alan Wake>

bez sensu, to jakbym miał dopisać następujące exy:

Infamous1,2>nic

Wipeout HD>nic

Pacific Rift>nic

Heavy Rain>nic

LBP>nic

Opublikowano

przecie Infamous <<< Crackdown

Opublikowano

Remedy nie należy do Microsoftu.

Aha czyli przez 7 lat żadnego nowego ip od developera first party na x360. To już chyba ostateczny dowód kto wygrał tą generacje konsol.

Opublikowano

może z jedynką racja, ale dwójka If2>Crackdown. Mniejsza z tym, faktycznie jednak Infamousy mają odpowiednik na x360

Opublikowano

Halo>Killzone

GoW>Uncharted

Forza Horizon>NIC?

Forza 4>GTR

TW, CD<God of War

Alan Wake>

bez sensu, to jakbym miał dopisać następujące exy:

Infamous1,2>nic

Wipeout HD<PGR

Pacific Rift- LOL < cokolwiek z XBL

Heavy Rain<Fable

LBP>BanjoKnaB

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

może z jedynką racja, ale dwójka If2>Crackdown. Mniejsza z tym, faktycznie jednak Infamousy mają odpowiednik na x360

Ale wiesz, że ja tak nie serio?

Opublikowano

Co do exów to :

ibwfwhEDPbMyKF.gif

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> od jacyków w apaszce na pustyni, elfów i hydraulików kochających inaczej, konserwy mordującej gnomy kolorowym światłem które nie świeci i reszty.

Szkoda tylko, że komuś żal było kasy i grafika stoi na poziomie najnowszego fapa od Mazza, tyle że bez hdrów i god reysów.

Edytowane przez Jura

Opublikowano

Zmieniłem avatar na gif'a, który ukazuje najlepsze exy na wszystkie platformy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.