Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Nie mówiąc że zakończenie to emocjonalna groteska. Jeśli ktoś płakał, to chyba ze śmiechu.

Bo nagle w cudowny sposób transcendentna laska będąca A.I. może dotknąć pancerza gościa w kasku <facepalm› Pomijając że nasz Janko 117 to większy impotent i pipa niż Snake gdy nakrył pół nagą Meryl w toalecie i zaczął suche gadki :( Ale ok, w Halo grają dzieci...

Podobne akcje w Metal Gear Solid dowodziłyby geniuszu Kojimy i mocy PS3

Nie przypominam sobie by ktoś się podniecał MGS4, przecież ta część w zasadzie od premiery uchodzi za największą spierdolinę. Nawet fani MGS-a jak Grigori, czy Słupek byli wkurwieni na to co zaserwował "mistrz".

Nie przypominam sobie aby 4 była jedyną częścią MGS-a.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Mieliśmy listę najlepszych gier wedlug Gamerankings. Teraz czas na TIME

Lata 70-te XX wieku:

The Oregon Trail

Hunt the Wumpus

Pong

Breakout

Space Invaders

Adventure

Asteroids

Lata 80-te XX wieku:

Battlezone

Defender

Pac-Man

Zork

Castle Wolfenstein

Centipede

Donkey Kong

Frogger

Galaga

Tempest

Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord

Joust

Pitfall!

King’s Quest

Lode Runner

M.U.L.E.

Paperboy

Tetris

Super Mario Bros.

Ultima IV: Quest of the Avatar

Castlevania

The Legend of Zelda

Metroid

OutRun

Contra

Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards

Mega Man

NetHack

Punch-Out!!

Tecmo Bowl

Prince of Persia

Lata 90-te XX wieku:

Solitaire

Wing Commander

Civilization

Sonic the Hedgehog

Street Fighter II

Dune II: The Building of a Dynasty

Mortal Kombat

Doom

Myst

NBA Jam

Madden NFL 95

Marathon

SimCity 2000

Chrono Trigger

Quake

Resident Evil

Super Mario 64

Tomb Raider

Final Fantasy VII

Goldeneye 007

Myth: The Fallen Lords

Ultima Online

Final Fantasy Tactics

Grim Fandango

Metal Gear Solid

StarCraft

Thief: The Dark Project

EverQuest

Silent Hill

Lata 2000-2009:

Diablo II

Deus Ex

The Sims

Animal Crossing

Grand Theft Auto III

Halo: Combat Evolved

Ico

Rez

Counter-Strike

Splinter Cell

Metroid Prime

Star Wars: Knights of the Old Republic

Cave Story

Half-Life 2

Katamari Damacy

World of Warcraft

Guitar Hero

Shadow of the Colossus

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Gears of War

Ōkami

Wii Sports

BioShock

Call of Duty 4: Modern Warfare

Desktop Tower Defense

Portal

Rock Band

Braid

Angry Birds

Demon’s Souls

Flower

Od 2010 roku wzwyż:

Batman: Arkham City

Mass Effect 3

Mass Effect 3 xD

Opublikowano

Lata 2000-2009:

Rez

Desktop Tower Defense

Braid

Angry Birds

Flower

XDDDD

Opublikowano

Co do exów to :

ibwfwhEDPbMyKF.gif

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> od jacyków w apaszce na pustyni, elfów i hydraulików kochających inaczej, konserwy mordującej gnomy kolorowym światłem które nie świeci i reszty.

Szkoda tylko, że komuś żal było kasy i grafika stoi na poziomie najnowszego fapa od Mazza, tyle że bez hdrów i god reysów.

Grafa jak z PS2, co to jest xD?

Ten temat upadł doszczętnie. Spusty Sonybotów nad tym, że PS3 dogoniło sprzedaż X360, patrząc na nieaktualne dane. LOL. Tekstami typu "2015 PS3 będzie pierwsze, idę o flachę" to mnie doszczętnie roz,(pipi)aliście xD. W 2015 już dawno będzie kolejna generacja, naprawdę. To jest ogromna porażka Sony, że dopiero jak konsolę za darmo do płatków będą rzucać to MOŻE odbiją się z ostatniego miejsca.

Opublikowano

Ten temat upadł doszczętnie. Spusty Sonybotów nad tym, że PS3 dogoniło sprzedaż X360, patrząc na nieaktualne dane. LOL. Tekstami typu "2015 PS3 będzie pierwsze, idę o flachę" to mnie doszczętnie roz,(pipi)aliście xD. W 2015 już dawno będzie kolejna generacja, naprawdę. To jest ogromna porażka Sony, że dopiero jak konsolę za darmo do płatków będą rzucać to MOŻE odbiją się z ostatniego miejsca.

ić stond

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Co do exów to :

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> od jacyków w apaszce na pustyni, elfów i hydraulików kochających inaczej, konserwy mordującej gnomy kolorowym światłem które nie świeci i reszty.

Szkoda tylko, że komuś żal było kasy i grafika stoi na poziomie najnowszego fapa od Mazza, tyle że bez hdrów i god reysów.

to nie sony daję konsolę za to że ktoś płacil 10 lat za możliwość korzystania z wbudowanej funkcji multiplayer w każdej grze którą kupuję za mniej więcej 150 zł . Mi to akurat nie pasowało bo kupowałem tą zdrapkę na 3 miechy a i tak grałem czasem multi w weekendy . Gdyby to było jakieś czasowe naliczanie to by było super . W ogóle ile xboxow się zje.bało rrodem

Edytowane przez Sig

Opublikowano

Mieliśmy listę najlepszych gier wedlug Gamerankings. Teraz czas na TIME

Lata 70-te XX wieku:

The Oregon Trail

Hunt the Wumpus

Pong

Breakout

Space Invaders

Adventure

Asteroids

Lata 80-te XX wieku:

Battlezone

Defender

Pac-Man

Zork

Castle Wolfenstein

Centipede

Donkey Kong

Frogger

Galaga

Tempest

Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord

Joust

Pitfall!

King’s Quest

Lode Runner

M.U.L.E.

Paperboy

Tetris

Super Mario Bros.

Ultima IV: Quest of the Avatar

Castlevania

The Legend of Zelda

Metroid

OutRun

Contra

Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards

Mega Man

NetHack

Punch-Out!!

Tecmo Bowl

Prince of Persia

Lata 90-te XX wieku:

Solitaire

Wing Commander

Civilization

Sonic the Hedgehog

Street Fighter II

Dune II: The Building of a Dynasty

Mortal Kombat

Doom

Myst

NBA Jam

Madden NFL 95

Marathon

SimCity 2000

Chrono Trigger

Quake

Resident Evil

Super Mario 64

Tomb Raider

Final Fantasy VII

Goldeneye 007

Myth: The Fallen Lords

Ultima Online

Final Fantasy Tactics

Grim Fandango

Metal Gear Solid

StarCraft

Thief: The Dark Project

EverQuest

Silent Hill

Lata 2000-2009:

Diablo II

Deus Ex

The Sims

Animal Crossing

Grand Theft Auto III

Halo: Combat Evolved

Ico

Rez

Counter-Strike

Splinter Cell

Metroid Prime

Star Wars: Knights of the Old Republic

Cave Story

Half-Life 2

Katamari Damacy

World of Warcraft

Guitar Hero

Shadow of the Colossus

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Gears of War

Ōkami

Wii Sports

BioShock

Call of Duty 4: Modern Warfare

Desktop Tower Defense

Portal

Rock Band

Braid

Angry Birds

Demon’s Souls

Flower

Od 2010 roku wzwyż:

Batman: Arkham City

Mass Effect 3

Mass Effect 3 xD

Brak RE4 = zjebana lista.

Opublikowano

To jest dopiero definicja dupościsku (chociaż ten wcześniejszy tekst typfona, że cała ta sprawa z awaryjnością 360/RROD to tylko nagonka fanów Sony to też był niezły ból dupy) :rofl2: . Widać, że do niektórych nie może nawet dotrzeć to, że PS3 dogoniło w sprzedaży X360. A nawet można powiedzieć, że Sony szybciej opchnęło 70mln PS3 niż zrobił to Microsoft z 360 - w końcu żydboks jest pół roku dłużej na rynku. M$ mógł z łatwością pokanać Sony w tej generacji biorąc pod uwagę jak na początku PS3 dawało dupy (wysoka cena, trudna w programowaniu, słaby online, utrata wielu exów i wiele innych wpadek), a prawdopodobnie na końcu (to znaczy przed premierą jakiegoś nextgena) M$ skończy na ostatnim miejscu. No cóż, może w następnej generacji im się uda...

Opublikowano

Patrząc jeszcze na wyniki sprzedaży Xboxa z PS2 a Xboxa 360 z PS3 ( teraz ponoć na równo ) to krok do przodu Microsoftu jest ogromny : ) Nawet nie krok a kanion ; ) A czy X360 spadnie na ostatnie miejsce ze względu na powolne odsuwanie się od niego Micro na rzecz nowego sprzętu to już nieistotne. Jeśli nadal będzie taki postęp to w kolejnej generacji Sony nie ma czego szukać ; ) Oczywiście to pół serio ponieważ Xbox nie jest w stanie uzyskać takiej przewagi jak jeszcze Sony z PS2. Pewnie to lepiej, równowaga musi być. Tak czy siak patrząc obiektywnie Microsoft wygrał tą generację ze względu na największy postęp w popularyzacji swojego sprzętu. Inna sprawa ,że na dzisiaj wybrałbym już tylko PS3 : ) X360 już ograłem.

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

no monopolista poprzedniej generacji +150mln ps2 teraz 68mln ps3 w porównaniu do xboxa 30mln a teraz x360 +70mln to wielki sukces $ony ale widać gimbaza się cieszy że może może...po 8-10latach ps3 dogoni x360, ja pierdole....emoty, benki i inne kiszone ogóry w temacie :)

Opublikowano

To jest dopiero definicja dupościsku (chociaż ten wcześniejszy tekst typfona, że cała ta sprawa z awaryjnością 360/RROD to tylko nagonka fanów Sony to też był niezły ból dupy) :rofl2: . Widać, że do niektórych nie może nawet dotrzeć to, że PS3 dogoniło w sprzedaży X360. A nawet można powiedzieć, że Sony szybciej opchnęło 70mln PS3 niż zrobił to Microsoft z 360 - w końcu żydboks jest pół roku dłużej na rynku. M$ mógł z łatwością pokanać Sony w tej generacji biorąc pod uwagę jak na początku PS3 dawało dupy (wysoka cena, trudna w programowaniu, słaby online, utrata wielu exów i wiele innych wpadek), a prawdopodobnie na końcu (to znaczy przed premierą jakiegoś nextgena) M$ skończy na ostatnim miejscu. No cóż, może w następnej generacji im się uda...

beka z typa

Sony po 6 latach odbiło się z ostatniego miejsca, a Wii praktycznie w ogóle nie jest skierowane do tego samego targetu. Ale tak, może M$ się uda w następnej generacji. Bo teraz Sony się zaje,biście udało, nie ma co.

Opublikowano

PS2 w 6 roku sprzedaży było około 105 milionów a PS3 jest 70 milionów więc nie jest tak źle.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

no monopolista poprzedniej generacji +150mln ps2 teraz 68mln ps3 w porównaniu do xboxa 30mln a teraz x360 +70mln to wielki sukces $ony ale widać gimbaza się cieszy że może może...po 8-10latach ps3 dogoni x360, ja pierdole....emoty, benki i inne kiszone ogóry w temacie :)

Suma wyników sprzedazy xboxa jak i x360 to i tak nadal mniej niż samego ps2 :rofl2:

Opublikowano

Szkoda słów. Żeby Andrew, kisiciel ogóra, był jedynym który mówi bez złośliwości.

Opublikowano

kłócicie się kto więcej sprzedał konsol jakbyście mieli wkład w ich powstawanie

a nawet kibli w siedzibie sony/M$ nigdy nie wyczyścicie.

zyeby

Opublikowano

Czy ja wiem czy taka beka z Sony wyjść na drugie miejsce mając rok w plecy?

Opublikowano

Widzę, że dupsko cię grubo ściska, że PS3 doszło twojego Xboxa 360. Chyba nie liczyłeś na to, że Xbox da radę wygrać w ilości sprzedanych konsol z Playstation w końcowym rozrachunku? Pozdro

Opublikowano

Nikt nikogo nie dogonił. Kiedy to w końcu zrozumiecie? Porównywanie danych z listopada (Sony) z danymi września (M$) nie ma żadnego sensu. Trzeba wziąć pod uwagę, że M$ w poprzednim roku w czwartym kwartale dostarczył ponad 7 milionów konsol a dane za poprzedni tydzień mówią o około 110k sprzedanych więcej Xów (wg vgchartz, lepszych nie mam :D ) niż PS3. Samo Halo 4 spowoduje, że do końca roku X nadrobi wszystkie straty z nawiązką z poprzednich miesięcy.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Nikt nikogo nie dogonił. Kiedy to w końcu zrozumiecie? Porównywanie danych z listopada (Sony) z danymi września (M$) nie ma żadnego sensu.

Skoro tak to odlicz od sprzedanych x360 ilość opchnięta przed premierą Ps3 i wtedy porównuj wyniki , no w końcu ma być sprawiedliwie co nie ?
Opublikowano

Bo teraz Sony się zaje,biście udało, nie ma co.

Gdzie ja niby napisałem, że Sony się udało?? No chyba, że dla ciebie dawanie dupy to sukces, w takim razie sorry, nie wnikam nawet dlaczego tak uważasz :ph34r:

Porównywanie danych z listopada (Sony) z danymi września (M$) nie ma żadnego sensu.

Masz rację. Żeby miało to jakiś sens trzeba porównać te 70mln PS3 z ilością sprzedanych X360 mniej więcej rok temu (o ile pamiętam Ballmer na początku roku chwalił się, że do końca 2011 sprzedało się 66mln X360). Czyli po 6latach na rynku PS3 sprzedał się w 70mln, a X360 po 6latach w 66mln egzemplarzy. Faktycznie, Sony nie tylko dogoniło Microsoft, lecz go nawet prześcigło.

Opublikowano

To pod Puppeterem to ten horror na PS Move ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.