Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda że Sony skasowalo ten projekt

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

ofc sonyboty dostały gorszy port black ops 2, szkoda mi was serio ;/ brak komunikacji gorsze porty i to ma byc ta eksta super konsola ?.

Opublikowano

Szkoda że Sony skasowalo ten projekt

Tak jak The Getaway 3. Może powrócą do tych gier przy okazji PS4.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sorry za offtop ale czytając posty BoroBoro czuję zobowiązany przypomnieć Wam jak wielkim miłośnikiem PS3 był ten oto user:

wielkiblad13 próbuję być super śmieszny i fajny nazywając mnie DOBRODOBRO zamiast BoroBoro no co ty człowieku wykaż się inteligencją większą niż małpa dam ci kilka fajnych przykładów BaraBara BosoBoso może BorsukBorsuk hahahahha widać że jesteś jakimś dzieciakiem na dodatek chyba większy z ciebie fanboy sprzętu niż ja naszukałeś się linków popisałeś o innym forum i co z tego miliardy emotikonek dałeś ?co zaczyna ci działac na nerwy to że juz nie masz co pisać ? twoje wypowiedzi z wczoraj trafiły do śmietnika były bez sensu mało śmieszne i nie smaczne pamiętaj że to ps3 dostanie takie gry jak God of War 3 Heavy Rain Infamous uncharted 2 na 99% hideo ogłosi mgs5 w czerwcu a co do multimedialności to szczupak mylisz się to właśnie ps3 jest multimedialne możliwość grania,ogladania filmów blu ray słuchania mp3 sprawia że po tą maszynkę siegają ludzie dorośli któtych nie interesuje Ixtreme i przerobienie konsoli xbox wraz z upadkiem formatu hddvd stracił multimedialność PS Pinki15 proszę nie pisz takich bzdur jak masz coś napisać napisz żeby miało jakiś sens

jak widać nasz miłośnik headsetów był kiedyś fanem Blue-ray i multimedialności

omg to raczej nie argument wyssany z palca radze poczytać inne stronki.fora niż tylko to gdzie xbox jest obiektem Sacrum a każda jego obraza czy znieważenie kończy się wyzwiskiem i żle zaopiniowanym postem (dobijające komentarze co po niektórzy tam wpisują )
(...) jezu ludzie jestescie tak zapatrzeni w Xpudło i możliwosc przerobienia że każda krytyka tego czegoś podnosi wam cisnienie i odrazu szukacie literówek głupich faktów z przed roku i rzucacie mięsem czas dorosnąć

posty pochodzą z 2009 roku z konkurencyjnego forum.Niestety 3 lata to dla niektórych zbyt krótki czas by dorosnąć.

Opublikowano

BoroBoro podoba mi się twój avatar.

Opublikowano

Powiedz co takiego wydarzyło się w twoim życiu ,że nagle zapałałeś miłością do headsetów i 720p ?

Opublikowano

ofc sonyboty dostały gorszy port black ops 2, szkoda mi was serio ;/ brak komunikacji gorsze porty i to ma byc ta eksta super konsola ?.

Sorki ale mylisz się, góvvno ma śmierdzieć. Po co? Po to żeby zleciało się jak najwięcej much. Im bardziej góvvnops śmierdzi, tym większe rzesze muchofanów sie zlatują i jaskółkowiszjon ma czym wykarmiś swoje dzieci, aby wyprodukować jeszcze bardziej śmierdzącą kupę. I cykl się powtarza z coraz lepszym skutkiem.

Swoją drogą nawiązując do: http://www.angelfire.com/anime4/jslang/jibiki.htm , nick masz adekwatny do zawartości postów. :

Edytowane przez Jura

Opublikowano

mam najlepszy avatar na forum, a to cos z 2009 to marne prowo. Od dzisiaj piszę tylko to co będzie na topie newsów !

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Boro kolejny fail :/ Najpierw Ficus ujawnił o tobie informacje teraz asax

Opublikowano

Apropo promek,to HIV je też sprzedawał?

Opublikowano

Nie sprzedawał, a prowadził hurt ;)

Opublikowano

możecie już skończyć wojenki PS3 vs X360, bo teraz to i tak już nie ma znaczenia. Teraz nastał czas WiiU :ph34r:

Czytam właśnie komentarze pod newsem zalinkowanym przez Rogera i padam ze śmiechu - gracze nic a nic nie zmienili się od czasów PSX; nadal jest smęcenie o mocy, o tym, że to nie next gen i inne głupoty pisane przez ludzi, których boli, że stać ich tylko na jedną platformę i ominą ich tak miodne kawałki jak nowe SMG czy Bayonetta 2.

Opublikowano

możecie już skończyć wojenki PS3 vs X360, bo teraz to i tak już nie ma znaczenia. Teraz nastał czas WiiU :ph34r:

Czytam właśnie komentarze pod newsem zalinkowanym przez Rogera i padam ze śmiechu - gracze nic a nic nie zmienili się od czasów PSX; nadal jest smęcenie o mocy, o tym, że to nie next gen i inne głupoty pisane przez ludzi, których boli, że stać ich tylko na jedną platformę i ominą ich tak miodne kawałki jak kontynuacja Super Mario 64 czy Bayonetta 2.

fixd

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

od dłuższego czasu pisałem jaki jest BoroBoro...jak podniecał się jakie ps3 jest super, Killzone2 jak gniecie wszystkie exy i fpsy, a jak komunikacja głosowa działa super i jak wielu użytkowników stosuje ją na ps3, w tym pełno Polaków

Z3RO NIE ZAPOMINA !!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Mogło tak być Ficuś.

Boro nie wiedział która konsola jest lepsza, aż do czasu kiedy sprawdził obie.

WIIU mi się marzy, niestety jest zbyt droga. <3

Opublikowano

Nie sądze by Wii U odniosło duży sukces, ale trzeba się cieszyć z drogi jaką Nintendo obrało, bo to przez nich mamy jakieś śmiecie na Move i Kinecta (no i same te kontrolery), więc skoro MS i Sony tak chętnie zgapiają od wielkiego N to lepiej żeby to robili teraz.

Oczywiście oby nie zgapili poziomu technicznego konsoli, bo wtedy console gejming umrze.

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Empiku i z rozmowy dwóch dzieciaków, którzy przeglądali gry na PS Vita, dowiedzialem się, że u nas WiiU będzie kosztować prawie 4k złociszy, a gry bedą chodzić po tysiąc :D

Opublikowano

Oczywiście oby nie zgapili poziomu technicznego

Apropo poziomu technicznego WiiU. Ta konsola jest tak mocna że Mass Effect wygląda i chodzi w tej samej rozdzialce co na ps360,AC3 wygląda niewiele lepiej od wersji ps360,a Batman Arkham City wygląda gorzej od wersji na ps3.

Opublikowano

Ja byłem przez jakiś czas w małym sklepie i ciągle jakieś dzieciaki przychodziły z pytaniem, czy jest Black Ops. A jak nie ma to "Aha... A macie coś podobnego do call of duty? jakieś szczelanie?". Plaga jakaś.

Co do Wii U

Nintendo charges $0.50 to register minors on Nintendo Network

mG6aK.jpg

trololol, brilliant

Apropo poziomu technicznego WiiU. Ta konsola jest tak mocna że Mass Effect wygląda i chodzi w tej samej rozdzialce co na ps360,AC3 wygląda niewiele lepiej od wersji ps360,a Batman Arkham City wygląda gorzej od wersji na ps3.

Bo to inna konsola, zupełnie inne zasady, a to szybkie porty.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Patrzcie jaką okazje wczoraj w Empiku wyłapałem:

ilwvo0.jpg

Sony jest już tak zdesperowane, że pod nintendo się podczepia, kekeke.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Vita gratis do Wii co za desperacja.

Opublikowano

Vita gratis do Wii co za desperacja.

Najpierw przeczytaj zanim zaczniesz (pipi)ić.

Sony jest już tak zdesperowane, że pod nintendo się podczepia, kekeke.

Oj tam to Big N chce zwiększyć swoje szanse na sprzedaż poprzez fakt skojarzenia Big N z Sony (ex w formie LBP) które u nas ma zdecydowanie lepszą marketingowo pozycję. :blum1:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.