Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Znajdź mi inne, obiektywne kryterium oceny gier to chętnie się nim będę posługiwał. Wymieniasz jako super exy na Vitę jakieś Escape Plany, a na 360 pomijasz Trials Evolution, Mark of the Ninja, Fez, Dust, Wiedźmina 2. Które są o wiele lepiej oceniane niż te super exy na Vitę

Opublikowano

Mialem PS3 i PSP i powaga, tytuly pokroju LittleBigPlanet, Lumines, Uncharted, AC3, czy WipEout po raz 155 w kolejnej wariacji srednio mnie interesuja. To jego 1 konsola, ze sie tym jara?

Edytowane przez easye

Opublikowano
Chief technical officer, Oles Shishkovtsov, explains why Metro’s sequel won’t be appearing.

“[The] Wii U has a horrible, slow CPU,” explained Shishkovtsov. “We had an early look at it, we thought we could probably do it, but in terms of the impact we would make on the overall quality of the game – potentially to its detriment – we just figured it wasn’t worth pursuing at this time. It’s something we might return to. I really couldn’t make any promises, though.”

Despite Nintendo’s console offering Metro: Last Light new experiences to its players with it dual screens, when asked Shishkovtsov was adamant that the Wii U would ever seen Metro: Last Light when asked directly.

“We had an initial look at the Wii U, but given the size of the team and compared to where we were last time, just developing for the Playstation 3 is a significant addition.”

http://www.nowgamer.com/news/1687689/wii_u_has_a_horrible_slow_cpu_says_metro_last_light_dev.html

czyli co, nawet porty będą chodzić gorzej niż na 6 letnich konsolach?

Widać, że Wii U to software'owy i hardware'owy potworek który może podzielić los gejmkjuba.

Opublikowano

Nie wiem czy ktos dawal ale naprawda fajna reklama Vity http://www.youtube.com/psvita

Opublikowano

Konsola dopiero co ujrzała światło dzienne, a już wszyscy psioczą i oceniają jej możliwości po paru dniach funkcjonowania. Na to potrzeba czasu, by perspektywie dłuższego okresu oceniać czy jest niewypałem czy odniosła sukces. Zobaczymy jak wyjdą nowe konsole od SONY i M$ i co takiego wielkiego poza blokadami, wyższymi cenami gier,online passami oraz lepszą jakością tekstur nam zafundują.

Opublikowano

Widać, że Wii U to software'owy i hardware'owy potworek który może podzielić los gejmkjuba.

Znaczy wyjdą gry pokroju Zeldy: Wind Waker, Metroid Prime, REmake i RE4? Może być ^_^

Opublikowano

Niektóre konsole na starcie odnoszę wielki sukces patrz Xbox 360 inne potrzebują na to więcej czasu patrz PS3. Od 2005 królował Xbox 360 do 2009 roku, natomiast od 09 do teraz PS3. W rezultacie jest remis. Jak kto się skończy na koniec tej generacji to zależy od wielu czynników. Moim zdaniem PS3 będzie liderem, dla innego Xbox 360.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Muehehe pamiętacie ostatnią gadkę o promkach?

Ktoś wpadł na genialny pomysł - zaczęli je numerować :D

306884_2528274262117_128992561_n.jpg

W jakim kraju przyszło nam żyć żeby wydawca musiał promki podpisywać mazakiem :P

Opublikowano

To już 2 czy 3 tygodnie temu.

Opublikowano

Raczej 6 lat, ale kto by tam sie przygladal takim niuansom.

Opublikowano

No i stalo sie, ps3 jest oficjalnie smieciem:

http://www.telegraph...s-by-Fitch.html

Śmieć nie śmieć i tak będzie liderem w tej generacji. Elo

No PS3 bedzie mialo trudne zadanie. Bedzie walczyc same ze soba, bo MS i N beda juz mialy nowe konsole. No ale szampany beda otwierane pewnie xD

Opublikowano

To dixi nie wie, ze wii sprzedalo sie 100 mln? Ale fail :)

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że będzie liderem :) Syf doskonale o tym wie, i szybciutko wyda nową konsolę by znów wyprzedzić ruch SONY. Proste.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Figaro:

lol @ twoja spina z powodu plusikow xD

Dixi:

MS sie spieszy ? xD N juz ma nowa konsole, 360tce zaczal sie juz 8 rok na rynku, PS4 wyjdzie pewnie zaraz po nextboxie, ale to MS sie spieszy. Pomysl zanim cos napiszesz ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przykre jak fanboje smiecia sie spinaja o plusiki :(

Opublikowano

ciekawe jaką konsolę Mendrek będzie bronił jak Sony wreszcie padnie.

Opublikowano

Bedzie uprawial tzw. junk gaming :potter:

Opublikowano

albo kto mu będzie kupował gry jak zabraknie PS+? ciężkie czasy się szykują dla fanów plejtejszyn.

w sumie juz je mają

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

ciekawe jaką konsolę Mendrek będzie bronił jak Sony wreszcie padnie.

nintendo.

Czytając jakie cuda zamkneli w WiiU

to jest prawie pewne ze Sony maczało palce w tym cudzie techniki :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.