Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Zauważyliście jak fajnie i miło się czyta ten temat bez postów mendroliny?

Ale leszek caly czas tu siedzi wiec duzo sie nie zmienilo. Dalej lypa.

Dlatego dziwię się, że mój pomysł na podtemat nie znalazł się w ankiecie :( (przecież zyskał dość sporo "plusów").

No bo mialo nie byc nic ad hominem. Pozniej jakby nie daj Boże by ta opcja by wygrala to by zaczelo sie miauczenie - A CZEMU MENDREK TU PISZE PRZECIEZ TEMAT GDZIE JEST MODERACJA.

Wyniki ankiety tutaj:

FcEPJ.png

Do zobaczenia przy kolejnej ankiecie za 491 stron.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

nawet bym sobie pograł.

Gra wyglada wspaniale, te widoczki robia wrazenie.

Smieszne jest ze gra dostaje kosmiczne oceny a taka menda napisze ze nie interesuje go gra na 8+, ogrywajac w tym czasie gierki 6/10 w plusie i nie wiedzac nawet jak fajnie wyglada cały uncharted ;]

Załosne.

Opublikowano

Tak w ogóle to mam straszną beke z ludzi, którzy hejtują PC do grania a zaraz potem odpalają ps3 i naku'rwiają w nową cześć call of duty...

Mityczne kompy, problemy z instalacją ( no konsolach nie ma instalek?), wywalanie do windowsa (no jak złego cracka wgrałeś to pewnie jo) przecież to jakiś bullshit rozpowiadany przez gimbaze. Ja przez 3 lata nakur'wiałem w multiplatformy na PC a potem przeczytalem posty Mendrka i kupiłem Xboxa. Było spoko.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Skoro u mnie się da to dlaczego u reszty miałoby być inaczej?
Może dlatego, że ludzie cenią sobie wygodę? Netbook to jest zabawka do neta i obejrzenia jakiegoś filmu podczas podróży i na tym kończy się jego przydatność. Do pracy niejednokrotnie potrzebne są dwa a nawet i trzy monitory. Po co? Bo liczy się efektywność a nie lipienie w 10calową matrycę i ciągłe alt-tabowanie.

Żeby odpalić najlepszą przygodówkę wszech czasów Grim Fandago na obecnych systemach, trzeba odpierdalać jakieś czary, wyłączać akceleratory, a i tak nie ma gwarancji, że coś się nie spierdoli.
Wystarczy jeden plik wykonawczy, który w locie modyfikuje pliki tak aby stawały się widoczne dla systemu.

Swoją drogą ciekawy argument - uważasz, że systemy operacyjne powinny opierać się na starych rozwiązaniach architektury tylko po to aby były kompatybilne czternaście lat wstecz? Gdyby tak było to dzisiaj byś był nadal uzależniony od 3,25gb ramu, bo systemy 64bitowe by nie istniały.

Edytowane przez greah

Opublikowano

Już jutro w końcu po 5 latach Chief wraca ! :yahoo:

PS.Nie sadziłem że mój pomysł na podtytuł wygra :blush:

Opublikowano

A co w Reachu nie było Master Czifa?

Opublikowano

nie bylo :), kurde mam nadzieje ze jutro mi dojedzie moja wersja halo 4 :wub:

Opublikowano
  • Autor

RIP kĄsole [*] zawsze wiedziałem że stĄna miał racje.

Nawet nie wiesz jak bardzo.

bslkH.png

Opublikowano

Farming Simulator xD

Serio nie ma w co grac na piecu że trzeba cisnsc w symulatory farmy?

Opublikowano

Symulator Farmy był chyba hitem przez cały rok, utrzymał się w Top 10 Empika w Polsce, parę razy był pierwszy, pobił nawet Simsy ( zawsze mają 3 4 pozycje ), takie hucpy jak te wasze hardcorowe gierki dla osiemdziesięciolatków nie ruszą tego tytana. BTW, każdy wie że Minecraft spokojnie pobije Halo 4 na Livie, w Ameryce jest kryzys i hamburgery nie dostaną kasy od rodziców na nową część, ponadto wersja Minecrafta Xbox 360 to okrojony shit, tak samo jak Wiedźmin Dwa, co go rok wypuścili po premierze a i tak tylko może się spalić ze wstydu ( choć Xboty będą pier.dolić o ,, za(pipi)istym exie W2 " ). Co tu dużo gadać, dobre kalkulatory już dawno uciekły konsolom i nic nie poradzimy że nasze sprzęty, nie zrobią za nas zadania domowego na matematykę. Minecraft ma ponadto lepszą grafikę.

Sony przestało lecieć w kulki i ogłosiło, że Beyond Two Soul będzie zwykłym filmem. Jej twórca mówi: ,, Taki był nasz zamiar od samego początku, po prostu [ gra ] ( tutaj wybuch śmiechu ), sprzedałaby się lepiej i dała większy zysk niż zwykły film na tym zpipianym Blu ray ".

Ale nie martwmy się, przy premierze nowych konsol banda baranów jak zwykle zapłaci grube pieniadzę, zeby kupić tak naprawdę zwykłe brzydkie kloce plastiku, na których pograć będą mogli co najwyżej w pasjansa, jeśli będzie to zbyt trudne, mogą kupić achievementy, że grę przeszli i szpanować w towarzystwie. Oczywiście wpierw pobiorą 20 GB aktualizacji i kupią DLC z systemem operacyjnym.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ME2 z oceną ponad 95 to jakies kpiny ... EA dobrze posypało $$ że takie recki się sypały

niedawno znów przelazłem cz 1 i trochę cz 2 i jako RPG cz 1 jest dużo lepsza (choć i tak nie idealna) cz 2 to już jakieś kpiny i TTP fabuła się kupy nie trzyma jest nudno

(ME2 nie jest grą złą, jest ładnie, misje poboczne sa ciekawe, i rozgrywka nawet potrafi wciągnąć... ale do części pierwszej poprostu nie ma startu)

Opublikowano

Dodali recenzję 9.4 z 2004 roku jakiegoś kolesia :lol: W każdym razie podium nadal całe dla Nintendo ^_^

Opublikowano

Bez przesady, a czym lepiej się sugerować User scorem?

Gta4 ma za mocną ocenę zdecydowanie, no ale nie powiesz chyba, że w dniu kiedy wychodziła na prawdę ciężko było dać jej ocenę niższą niż 9 i stąd powstała taka potężna średnia.

Opublikowano

Ten gościu co dał Halo 4 2/10 ocenił Uncharted 3 na 4/10 więc nie można powiedzieć że jest fanboyem, co najwyżej zwykłym debilem.

Opublikowano

Koniec świata, Okaryna już nie jest najlepszą grą świata :shok:

http://www.gameranki...com/browse.html

strona na ktorej gta 4 ma srednia : 97.05%

nie ma prawa mowic co jest a co nie jest najlepszą grą

To znaczy mniej wiecej tyle, ze ocena jest wiarygodna.

W ogole niezla beka bo nie tylko podwazacje juz jakas jedna ocene, ale cale srednie.

Opublikowano

to sobię kup i graj ;)

Opublikowano

Ja wychodzę z takiego założenia, że call of duty jest ciężką grą dla recenzentów do ocenienia : D

Bo tak naprawdę ta gra jest dobra, single player dalej jest atrakcyjny, grafika jakoś mocno się nie zestarzała, a jest mega płynnie jak mało która gra, ogólnie wszystko jest na bardzo wysokim poziomie i do tego rewelacyjny multiplayer, w którego pewnie dalej gra najwięcej ludzi (nie wiem jak z halo).

Mimo tego, że robią co roku tę samą grę to niestety może i recenzent ma dość tej gry, ale nie może jej dać niskiej oceny xd

Opublikowano

Bez przesady, a czym lepiej się sugerować User scorem?

Gta4 ma za mocną ocenę zdecydowanie, no ale nie powiesz chyba, że w dniu kiedy wychodziła na prawdę ciężko było dać jej ocenę niższą niż 9 i stąd powstała taka potężna średnia.

no wlasnie nie wypada dac. Tak samo gta5 nie bedzie zbierac ocen gorszych niz 9.

te srednie są totalnie do dupy i zaklamuja rzeczywistosc. Taki np battlefield ma srednia 87% a przez pierwszy miesiac/dwa miesiace po premierze nie mial prawa dostac oceny wiekszej niz 5-6 / 10...

Opublikowano

dlaczego mnie miał prawa dostac większej oceny??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.