Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Możliwe Don, tutaj planów zakupowych można układać wiele. Pewnie ci w Stadlbauerze już mają ciepło w gaciach, na samą myśl, że kolejny sprzęt nadchodzi. Choć jak znam polską mentalność, to mogą sprobówać nachapać się na Wii ile tyle się da, a Wii Mini ujrzymy za jakiś, długi czas. Pracowałem w handlu, u nas zawsze drożej - lepiej xD

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

ale przeciez sugerowana cena wszedzie jest wysoka w uk jest to chyba £49,99 lub £44,99 a i tak gry na premiere kupuje sie za 32 ;)

Opublikowano

ale przeciez sugerowana cena wszedzie jest wysoka w uk jest to chyba £49,99 lub £44,99 a i tak gry na premiere kupuje sie za 32 ;)

Ale to jest sugerowana cena na starocie :P New Super Mario Bros ma ustaloną na cenę premiery, Mario Kart i Wii Sports to też ździerstwo bo te gry w większości w bundlach sprzdawali, a cenę mają ustaloną na 40$ :P Generalnie to gry Nintendo wszędzie są sprzedawane bardzo drogo, pewnie Nina jakąś większą swoją marżę ma ustaloną.

Opublikowano

A Battlefield 3 najbardziej oddaje życie spawacza. Co nie Mersi?

Opublikowano

Ja się gościem zgodzę.

Opublikowano
Dobra, skoro dla Ciebie logiczne jest, że Nintendo projektuje nową konsolę dla jednego kraju, w dodatku małego pod względem ilości mieszkańców to ok. Gratuluję logiki w każdym razie

dwa słowa - SEGA i Brazylia (i konsole pokroju Master System Super Compact)

No co jak co, ale Brazylia nie jest krajem małym pod względem ilości mieszkańców. Generalnie Master System był (kurczę, jest!) bardzo popularny w Brazylii, ogólnie jest to inna sytuacja.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

http://www.ps3site.p...olnierza/134719 w halo to co najwyżej można oddać życie kucyków z little pony

Wpis. W Killzone właśnie obok dopracowania ten ciężki jak wiadro ołowiu klimat mi imponował, był pozytywnie zamęczający, że czułeś brud wojny otoczony mdłą propagandą i chorą polityką (tak naprawdę gramy w sumie tymi złymi, którzy robią się na zbawców).

W Fallout 3 i NV (w trybie hardcore) to właśnie dlbre było uczucie że nic nie jest trwałego, że trza zbierać to i tamto, szkoda że potem było już za łatwo, a mogli tak trudny survival zrobić że o każdą butelkę wody czy krzak owocowy trzeba walczyć ryzykując życie.

Opublikowano

killzone naprawdę oddawał klimat wojenki ale część trzecia juz była przekombinowana z tym kosmos wars na końcu itp jak kupiłem dlc to nikt nie grał ;/,kolorowe halo zatrzymało tylu graczy a K3 ? dziwne że ten koles wymienił F3 Nv jako super realistyczne a takie operation flashpoint już nie, a co do relacji pomiędzy soldatami to chyba brothers in arms było bliżej niż K3.

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

podejrzewam, że zapytano tego człowieka o grę na konsole, możliwe że najzwyczajniej w świecie nie grał w O F. To że jest weteranem nie znaczy że non stop gra w FPS itp.

Opublikowano

Nie wiem po co w ogóle ta dyskusja, bo ten "news" jest na poziomie merytorycznym Pudelka.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Jak dla mnie wywiad ciekawy, koleś inteligentny, ma coś do powiedzenia o grach. Cenię ten fragment z tym, że developerzy nie doceniają ciszy - no normalnie koneser z niego. Ale i tak gra w Call of Duty, bo wszyscy inni grają. Na wojnie nie byłem to nie komentuję kwestii oddania realiów w grach.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Xbox 360 Black Friday Report

I just checked the internal data for our Black Friday numbers* and wanted to let you know that over the Holiday weekend:

• Xbox 360 sold more than 750,000 consoles in the U.S. alone –exceeding internal forecasts.
  • Xbox LIVE Gold Subscription sales increased more than 50 percent compared to last year’s Black Friday week.
  • We saw incredible activity on Xbox over the weekend. For example, on Sunday alone we had more than 14 million people on Xbox LIVE across the world, racking up more than 72 million hours of use in just one day.
  • Compared to 2011, we’ve seen a 43 percent increase in U.S. entertainment application hours logged on Xbox LIVE during the week of Black Friday.

Mocne rozpoczecie osmego roku na rynku..

•  

Opublikowano

Robi wrazenie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

"umierająca" konsola.

Robi wrazenie. Te 750 tys to cały lifetime czy tylko ten 1 dzien ?

Chyba chodzi o weekend, rok temu jednak sprzedał się jeszcze lepiej - 900 tysięcy.

Halo 4 też ponoć przykozaczyło w tym tygodniu.

jAn3mIbxD35FS.png

EDIT:

Note that the official retail reporting calendar runs from Sunday, Nov. 18 – Friday, Nov. 23, so these sales do not reflect Saturday and Sunday retail sales

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja się boję pomyśleć co to by było gdyby MS obniżył cene za 360 jak przy "starej" chyba od 2 lat niezmienianej konsola nadal mocno sie trzyma jeżeli o sprzedaż chodzi. Troche wróżenia z fusów.... na e3 2k13 MS oficjalnie zapowiada kolejną konsole jednocześnie obniżając ceny 360 (wersje 4gb za 99$) i pozamiata.

Opublikowano

Nie widze tematu o nowej grze Bungie wiec wrzucam tutaj:

Bungie has confirmed to Kotaku that the document and some of the art is genuine, and is somewhat representative of the game.

original.jpg

original.jpg

original.jpg

thirdtimesthecharm.jpg

Reszta artow w spoilerze:

destiny-35jpg-489af9.jpg

8.jpg

9.jpg

destiny-12jpg-8430f4.jpg

12.jpg

22.jpg

61.jpg

51.jpg

destiny-10jpg-489afb.jpg

71.jpg

41.jpg

Opublikowano

Teraz dopiero doczytalem, ze nie wszystkie arty sa Bungie, IGN powrzucal rozniez jakies rzeczy z devianart.

PS. Easter egg w Halo 3 ODST (2009):

D0M57.png

Opublikowano

wszystko co wyopuści Bungie łykam jak pelikan bez popity :)

Opublikowano

kolejny wielki ex na ps3....nowy ratchet...na razie średnia 60%...

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ratchet-clank-full-frontal-assault

A Mendrek w temacie GOTY2012 i w prywatnych wiadomościach zarzucał jaki jestem okropny odrzucając od razu w przedbiegach i wyśmiewając ten tytuł jako kandydat do gry roku. Poczytaj sobie chociażby Eurogamera czy reckę z ps3site - to nic innego jak śmieszna popierduła z psn opierająca się na tower defence

Opublikowano

Zaraz zacznie się płacz sonoklapów, że oni nie chcą na Swojej konsoli gry od twórców krasnali i blasterków. :(

Opublikowano

niech placza sobie na pokaz ile chca, pozniej beda grac bez opamietania xD

(no chyba, ze bedzie to tfu tfu MMO)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zaraz zacznie się płacz sonoklapów, że oni nie chcą na Swojej konsoli gry od twórców krasnali i blasterków. :(

trzeba było by mieć pocharatany mózg przez ostrza przeznaczenia żeby tak pierdzielic ...

Bungie to swietny zespół a to co oferują w multi to poezja + muza Martiego (w końcu chłopaki od czarnukli poznają dobry OST w grze) i kreacja świata ... bomba

Opublikowano

niech placza sobie na pokaz ile chca, pozniej beda grac bez opamietania xD

(no chyba, ze bedzie to tfu tfu MMO)

Jak przeczytałem zarys fabularny to mi zaleciało Monster Hunter in Space :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.