Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

jak MMO to bez subskrypcji a pewnie z mikro płatnościami - kiedyś MS nie za bardzo lubił subskrypcje (może coś się zmieniło)

co op na 6 ^_^

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ta gra od Bungie nie miała wyjść przypadkiem na nextgeny?

Opublikowano

Nie wiem jak z PS3, ale na 360tke wyjdzie.

Opublikowano

wg plotek na x0 w 2013 rok póxniej (w zalerznosci od sukcesu lub klapy) na PS3 a dalej to nie pamiętam :P

był kiedyś jakiś dokument który podobno wyciekł z acti

Opublikowano

W kontrakcie z Activision było wyraźnie napisane, że chcą pierwszą grę wydać na X360 i Nextboxa, więc te dwie platformy są praktycznie pewne.

Opublikowano

Na początku ponoć pierwsza część miała wyjść tylko na X360 i nowego X'a a kolejne też na pozostałe platformy.

Później wg. niby jakichś dokumentów najpierw X360, później PS3 (i może coś jeszcze)

Obecnie niby ma to być PS360, a co do reszty nie do końca wiadomo. Mnie tam, to lotto bo ma to być MMO, w dodatku ja nie jestem wielkim fanem strzelanek ogólnie.

Widać za to, że już niektórych coś zaczyna boleć, jak okazało się, że ma wyjsć też na "znienawidzone" PS3 :rolleyes:

e: Mnie tam twórczość Bungie nie interesuje.. ale mimo wszystko szkoda by było jakby Activision (po ewentualnym braku sukcesu) zlikwidowało też ich (po Bizzare, których akurat bardzo mi żal)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Jest jakieś info o 360'tce? Podobno na zamkniętych pokazach Destiny wygląda olśniewająco ,doliczyć do tego późną date premiery i można przypuszczać ,że gra ukażę się jednak na next-geny

EDIT:Dobra ,wszystko wyjaśniło się w czasie gdy pisałem tego posta

Edytowane przez asax

Opublikowano

LOL WUT xD Od poczatku wiadomo bylo, ze nowa gra Bungie bedzie multiplatformowa (pozniej wyciekla umowa i dalej bylo wiadomo, ze to gra multiplatformowa), no ale szukaj butthurtu tam gdzie go nie ma :P

Jedyne co mnie martwi jest to, ze moze to byc MMO, jezeli tak bedzie zainteresowanie gra spada do zera.

EDIT:

No i faktycznie martwiace jest to, ze Acti moze przyczynic sie do upadku. No ale z drugiej strony pewnie najbardziej wartosciowi ludzie przeniesliby sie do 343I :P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Emet, fail :P Przecież odłączyli się od Microsoftu żeby robić gry multiplatformowe :P A Activision ich nie może zamknąć, ile razy to trzeba powtarzać, Activision jest tylko wydawcą, Bungie jest niezaleznym studiem.

Trzymam kciuki żeby to nie było MMO, a jak MMO to jakieś zmodyfikowane żeby chciało mi się w to grać :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie failuj mi tutaj :P

Skoro tak, to dobrze... myślałem, ze "wciągnęli" ich tak, jak Bizzare (jak widać wyżej, nie tylko ja tak myslałem).

@ Ins: Nie piję do Ciebie... ale przeczytaj sobie kilka postów pod tym, co wkleiłeś...

Opublikowano

Czyli Mendrek mial racje - nowe halo od bungie xD

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Nie wiem jak z PS3, ale na 360tke wyjdzie.

Widnieje tez logo PS3 :)

destiny-35jpg-489af9.jpg

Opublikowano

nie wszystkie arty z IGN są podobno oficjalne

ale zgodnie z umową o której wcześniej tu wpomnieliśmy na 99% wyjdzie również na PS3

Opublikowano

UP: Z tego co czytałem to prawdopodobnie tylko jeden art (może 3) jest od Bungie, ten z logiem, który jest umieszczony na ich stronie (z czołgiem i dwoma wojakami).

Geoff trochę się wysypał i prawdopodobnie gra zadebiutuje na VGA.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

było by bombowo :)

bo za cicho bungie siedzi :)

Opublikowano

A co z ta gra od Respawn? Cos cicho w tym temacie.

Opublikowano

Ja z nowym Destiny wyskakuje, a wy już tutaj :(

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Najważniejsze pytanie - czy będzie ładniejsza niż rzeczywistość? ;)

Opublikowano

ps3 (pc pewnie tez) dostanie rok po premierze na x360. W każdym razie czekam na bardziej oficjalne info

Opublikowano

Swoją drogą szkoda że MS z Bungie się nie dogadali jakoś :/ 343 i Bungie robiące swoje serie mogliby koegzystować obok siebie. Nie ufam Acti i łapom Koticka, pomimo że nie są właścicielami Bungie (jeszcze) :/

Opublikowano

Będzie na PS3, więc na pewno będzie gorsze od Halo :-/.

Dokladnie - nie czekam na to, bedzie taki halo killer jak haze :confused:

Edytowane przez Dave Czezky

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.