Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

No mi szczęka trochę częściej opadała.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Andrew kiszenie na rozum padło :P

Opublikowano

to dlatego że:

ps3_has_no_game_bumper_sticker-p128113140974483661en8ys_400.jpg

Opublikowano

Jak zwykle rzeczowa dyskusja na argumenty. Będę musiał się dostosować. Microsoft chu.j

Opublikowano

Chcieli dobrze ale im nie wyszło

Opublikowano

Jeśli chodzi o następną generacje konsol to na 99% będzie większy przeskok niż pomiędzy ps2 i ps3.

xDDDD

Nie wiem jak inaczej mam to skomentować

Opublikowano

Jeśli chodzi o następną generacje konsol to na 99% będzie większy przeskok niż pomiędzy ps2 i ps3.

xDDDD

O niskim poziomie graficznym tej generacji i małym przeskoku świadczy popularność wszystkich kolekcji HD oraz nie pobita do dzisiaj grafika Crysisa z 2007 roku.

Opublikowano

Ty naprawde myślisz, że grafa na next genach będzie wyraznie lepsza od najwyższych ustawień graficznych w obecnych pecetowych wersjach? Przecież kąsole na starcie będą słabsze niż topowe piece

Opublikowano

O czym mówisz, człowieku, jaki mały przeskok graficzny

Gta San Andreas vs. GTA IV

Forza Motorsport vs. Forza Motorsport 4

Halo vs. Halo 4

Killzone vs. Killzone 2

Dalej mam wymieniać? Jaki kur.wa mały przeskok graficzny? Może pora odkurzyć stare PS2/Xboxa i zobaczyć, jak gry wyglądały kilka lat temu.

Opublikowano

xDDDD

O niskim poziomie graficznym tej generacji i małym przeskoku świadczy popularność wszystkich kolekcji HD oraz nie pobita do dzisiaj grafika Crysisa z 2007 roku.

bo Crysis wyszedł w czasach 6 generacji ...

popularność w jakim sensie?? bo dobrze to się tylko GOW i Halo cea sprzedało

ale istnieje ewentualność że kastracja systemu z wstecznej kopatybilności może mieć coś wspólnego z tą popularnością ...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

W grudniu w PS + Batman Arkham City, Vanguish i Limbo. Na PSV jeszcze Mortal Kombat.

Teraz to już bezdyskujnie kupuję na świeta Pleja 3. Nie ma to tamto.

I morda hejterzy

Opublikowano

Jeśli chodzi o następną generacje konsol to na 99% będzie większy przeskok niż pomiędzy ps2 i ps3. W tej generacji większość mocy poszła w rozdziałke i może tylko 3 gry wywołały opad szczeny.

idkos.gif

Opublikowano

Wind Walker

Resident Evil Remake

Resident evil 4

God of war 2

Splinter Cell Chaos Theory na xboxa

Gran Turismo 4

Doom 3 na xboxa

Niedawno nawet wyszła odświeżona wersja Dooma 3 na x360 i ps3

Opublikowano
oraz nie pobita do dzisiaj grafika Crysisa z 2007 roku.

Ty weź może jednak skocz po te tabletki?

A niby w której grze jest lepsza grafa niż w Crysis w wersji na PC? Np. to co dostały konsole, a co nosi taką samą nazwę, to jakieś niepełnosprawne, uszkodzone w czasie połogu dziecko

Opublikowano

Nie ma szans by skok był większy niż w relacji PS2 - PS3 i X - X360.

Opublikowano

Jest o ile będziemy skłonni bulić za nowe maszynki 2,5-3 tysiaki na start.

edit. Oczywiście taka kwota wywołałaby oburzenie, co wydaje mi się śmieszne, biorąc pod uwage czasy w których telefon wymieniany co rok potrafi kosztować więcej

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Fajna sprawa z tym Batmanem w Plusie.

Oczywiście pewnie i tak dużo osób ma już Batmana za sobą <patrzy na bogacką wersję w steelbooku na półce>

Opublikowano

A niby w której grze jest lepsza grafa niż w Crysis w wersji na PC? Np. to co dostały konsole, a co nosi taką samą nazwę, to jakieś niepełnosprawne, uszkodzone w czasie połogu dziecko

BF3, Crysis 2, Far Cry 3, Metro 2033 i jeszcze by się znalazło.

Opublikowano

Ragus, chwalipięta :) Zawsze +10 do za(pipi)istości.

W sumie zgadzam się z pajgim, ludzie kupują sprzęt od Apple za 3 koła i nikt nie płacze.

Opublikowano

Ty naprawde myślisz, że grafa na next genach będzie wyraznie lepsza od najwyższych ustawień graficznych w obecnych pecetowych wersjach? Przecież kąsole na starcie będą słabsze niż topowe piece

No i co z tego? Klucz to dobra optymalizacja, a nie sama moc na papierze.

Opublikowano

No i co z tego? Klucz to dobra optymalizacja, a nie sama moc na papierze.

co pokazuję ps3 - na papierze motz z kosmosu

optymalizacja leży ...

Opublikowano

BF3, Crysis 2, Far Cry 3, Metro 2033 i jeszcze by się znalazło.

A i drugi Wiesiek na maksymalnych myślę że też nie ma się czego wstydzić

Opublikowano

Nintendo się szarpnęło i każdemu, kto kupił, bądź kupi 3DS XL i zarejestruje, da kodzik na grę. Do wyboru 3 szity, Super Mario 3D Land i nowy Layton. Normalnie poczułem się jakby Nintendo szanowało mnie jako klienta! To takie cywilizowane... Wybrałem Laytona ^_^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.