Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Baseball taki hicior? Grałem w to jedynie na Pegazie, chyba był na kartridżu 168 in 1, a jak piłeczkę wyjebało w trybuny to można było bez problemu przebiec przez wszystkie bazy. Dobra gra.

Też to grałem! Głównie dzięki niej wiem teraz o co chodzi w tym sporcie xD

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

"X360 na kolana !"

"x360 caly czas jest na kolanach i ma pelne usta;"

Bo oczywiście Arkham City nie ma na x360 i PS+ jest za darmo... ??

Jak widać tylko w tym temacie garstka fanboyów x360 zaklina rzeczywistość.

Rzeczywistość jest tutaj

331nibt.png

Zapomniałeś na PS3 o:

674775_268018_thumb.jpg PS3 Okami HD

HexaDrive/Capcom, 2012 90.14%

663930_254225_thumb.jpg PS3 Ratchet & Clank Collection

Idol Minds/SCEA, 2012 83.98%

649670_236664_thumb.jpg PS3 Jak and Daxter Collection

Mass Media/SCEA, 2012 80.45%

669580_261360_thumb.jpg PS3 The Unfinished Swan

Giant Sparrow/SCEA, 2012 81.14%

649290_236194_thumb.jpg PS3 MLB 12: The Show

SCEA San Diego Studios/SCEA, 2012 86.39%

nie no... beka.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

Jak dla mnie edycje HD nie powinny być uwzględniane w waszej potyczce :ph34r:

Opublikowano

tak samo jak Wiedzmin 2

Opublikowano

ani Wiedźmin 2, ani te reedycje.

Opublikowano

Dobre, jakoś w tamtym roku żaden Xbot się nie pucował nad remakiem Halo: CE i żaden PSbot nie brał tego pod uwagę jako ex, ale na PS3 to nawet remastery są mega ex'ami w tym roku :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Andrew strzelił gafę, ale nie myli się ten kto nic nie robi. W sumie, to największe ogarnięcie tematu prezentujesz Ty, Don, ze strony Xboxa 360, i Andrew jako defensor PS3.

Opublikowano

ani Wiedźmin 2, ani te reedycje.

ale nie ex

Opublikowano

Dla mnie te remastery to jest powód do kupna PS3. Oczywiście jeden z wielu. Fakt jest faktem, że w takiego Jak&Daxter, Ratcheta, Sly gra się lepiej niż kiedykolwiek. Zwłaszcza, że tego typu gier na rynku po prostu nie ma

Opublikowano

Podwójne standardy, norma. W ogóle nie mają wstydu, bronić swojej konsoli reedycjami z PS2, czy Wy nie widzicie, jakie to jest żałosne xD? Najlepszą grą roku jest gierka z poprzedniej generacji. Ale nie, serio, weźcie odejdźcie metr od monitora, spójrzcie na to z daleka, przeczytajcie na głos i zastanówcie się, jak bardzo PS3 w tym roku zfailowało :).

Ale dlaczego Wiedźmin ma nie być brany pod uwagę, nie rozumiem. W tytule jak wół stoi Console Wars. Chyba już ze sto razy ustaliliśmy, że PC N I K O G O. Minecraft też w sumie, ale to wszystkie Sonyboty wiedzą, że gierka jest ch,ujowa, nieciekawa, brzydka i niegrywalna, a te miliony grających to gimbaza zaczarowana przez zły M$.

Opublikowano

No Wiedźmin 2 ma być pomijany, ale przez rok czasu to posiadacze PS3 sobie wbijali paznokcie w dłonie przy każdej konfie CDP, w tym i Lajonel jeśli dobrze pamiętam :P No ale Wieśka nie liczymy :P

Pamiętajcie:

PS.

PS2.

PS3. Someday :)

XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Po pierwsze, Wiedźmin 2 to kaszanka w porównaniu do Wieśka 1. Po drugie, ta kaszanka jeszcze bardziej się szkaszaniła na Xbox 360. Po 3, to ta kaszanka ukazała się rok po premierze na PC. Każdy lamus zdążył to spiracić. To gorzej niż kłamstwo, to bzdura.

To tak jakby nazywać FFXIV exem PS3, gdy na PS3 nie ma daty premiery,a PC towcy już dawno się zagrywali.*

* - FF XIV na ten moment też kaszanka.

Jeśli przyjmiemy retorykę, że Wiedźmin to ex, bo nie ma go na PS3, to nawet Okami może być exem PS3.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A w ogole wiadomo o co chodzilo z tym licznikiem na stronce wiedzmina? czy jeszcze tez czas nie minal? ;)

Opublikowano

No Wiedźmin 2 ma być pomijany, ale przez rok czasu to posiadacze PS3 sobie wbijali paznokcie w dłonie przy każdej konfie CDP, w tym i Lajonel jeśli dobrze pamiętam :P No ale Wieśka nie liczymy :P

Po zapowiadzeniu Wiedzmina 2 na MAC os x wersja na ps3 praktycznie przestała mnie interesować ;)

Kurde ale z gry która wyszła jako PIERWSZA na pc a potem po roku ukazała się na x360 robić exa :/

Opublikowano

bla bla bla bla

Jeśli przyjmiemy retorykę, że Wiedźmin to ex, bo nie ma go na PS3, to nawet Okami może być exem PS3.

czy ty rozumiesz slowo konsola ? :) rece opadaja, PC tutaj nikogo, serio chyba ze leszka

okami bylo na konsoli, wiedzmin 2 byl tylko na pc wiec jak wypuscili go na xboxa 360 jest exem konsolowym ;)

Opublikowano

i ja na Pececie nie gram a tak miałem okazje zagrać Wieśka drugiego na swoim wypasionym konsolowym sprzęcie :D

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Ja je.be xD Te kombinacje z remasterami i zaginaniem rzeczywistosci przez sonoklapow jasno i klarownie pokazuja, jakim failem jest tegoroczny line-up PS3. Spoko, kombinujcie dalej, w tym roku PS3 dalo d.upy, nic tego nie zmieni. Pogodzcie sie z tym w koncu,

Tak, wiem, wiem, za rok to w ogole wypas i OMG takie exy, fapfapfap.

Opublikowano

bla bla bla bla

czy ty rozumiesz slowo konsola ? :) rece opadaja, PC tutaj nikogo, serio chyba ze leszka

okami bylo na konsoli, wiedzmin 2 byl tylko na pc wiec jak wypuscili go na xboxa 360 jest exem konsolowym ;)

Wiedźmin jest na Xboxie nie ma go na PS3 - ex xboxa.

Okami jest na PS3 nie ma go na xboxie - ex ps3

Szaleństwo

...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Po pierwsze, Wiedźmin 2 to kaszanka w porównaniu do Wieśka 1. Po drugie, ta kaszanka jeszcze bardziej się szkaszaniła na Xbox 360. Po 3, to ta kaszanka ukazała się rok po premierze na PC. Każdy lamus zdążył to spiracić. To gorzej niż kłamstwo, to bzdura.

To tak jakby nazywać FFXIV exem PS3, gdy na PS3 nie ma daty premiery,a PC towcy już dawno się zagrywali.*

Nazywanie jednej z lepszych gier crpg kaszanką... dziwne, grałeś?

Grałem w jedynkę na PC i byłem zachwycony (równolegle sagę czytałem), część drugą jako jedyną grę wziąłem w preorderze kilka miesięcy przed premierą na X360 i się nie zawiodłem. Fabuła gry jest spójna i jasna pod warunkiem zapoznania się z twórczością Sapkowskiego, a sama gra jest w pełni dopracowana; to że występują pewne mankamenty graficzne związane z platformą pominę, bo tytuł nadrabia klimatem i gameplayem.

Opublikowano

eee... gameplayem? grałem w obie wersje, na X360 i PC, w obu przypadkach jest to samo drewno. Mnie ta gierka całkowicie nie podeszła i nie będę tego chwalił tylko dlatego, że zrobiły to polaczki.

Opublikowano

Ale i tak Skyrim > Wiesiek :P

Opublikowano

eee... gameplayem? grałem w obie wersje, na X360 i PC, w obu przypadkach jest to samo drewno. Mnie ta gierka całkowicie nie podeszła i nie będę tego chwalił tylko dlatego, że zrobiły to polaczki.

Nieważne kto zrobił, jakby zrobili to azjaci w taki sposób jak "polaczki" jak ich nazwałeś i tak byłaby to gra mieszcząca się na szczycie mojej listy. Dla mnie w tej grze odpowiada absolutnie wszystko, być może przez pryzmat prozy Sapkowskiego i to, że nie jest to na szczęści typowe heroic fantasy.

W Skyrima nie grałem, jedynie w TES III i TES IV i faktycznie, jeżeli chodzi o obszerność fabuły to taki TES III niszczy wszystko co wyszło do tej pory, Oblivion już nie był taki fajny, zabiły go uproszczenia i schematyczność, chociaż zabawę z nim miałem całkiem udaną.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Mała ciekawostka z listy aktywności na Live:

Xbox 360 Top LIVE Titles (based on UU’s)

Call of Duty: Black Ops II

Halo 4

Minecraft: Xbox 360 Edition

Call of Duty: Modern Warfare 3

EA Sports FIFA Soccer 13

Call of Duty: Black Ops

Assassin’s Creed III

NBA 2K13

Modern Warfare 2

Madden NFL 13

Battlefield 3

Borderlands 2

Skyrim

GTA IV

Halo: Reach

Gears of War 3

FIFA 12

Forza Motorsport 4

Hitman: Absolution

Forza Horizon

Forza Horizon niżej od 4? Teraz to się nie dziwię, że w Black Friday była po 15$.

Za to w Arcade bez zmian króluje Minecraft. Chyba już nigdy z pierwszego miejsca nie spadnie ;)

Opublikowano

Horrizon wcale nie ma super mult i nie dziwi, ze jest ponizej 4ki, co nie zmienia faktu, ze jako racer jest topem!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.