Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Co mnie obchodzi ten sam analogiczny okres jeżeli w tym czasie SONY było monopolista na rynku? Weź się zastanów zanim coś napiszesz. Poczekamy 6 lat i wtedy zobaczymy czy była strata pod względem sprzedaży do PS2 czy nie, dając margines, że w jednym okresie był czysty monopol a w drugim go nie było.

Edytowane przez Dixi

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

a niech sprzeda się nawet 2x lepiej niż PS2, i tak będzie chuiowe.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

(pipi).owy jest, był i zawsze będzie PC.

Opublikowano

Co mnie obchodzi ten sam analogiczny okres jeżeli w tym czasie SONY było monopolista na rynku? Weź się zastanów zanim coś napiszesz. Poczekamy 6 lat i wtedy zobaczymy czy była strata pod względem sprzedaży do PS2 czy nie, dając margines, że w jednym okresie był czysty monopol a w drugim go nie było.

okeeejjj ....

czysty monopol bo xboxa nie było

że tez o GC i makaronie już nie wspomnę

echh biedne Sony bociki trolujecie trolujecie ale nic wam z tego nie idze :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

<Zły obrazek>

118788d925.png

Fixed.

Opublikowano

Na pc nie ma Mendrka i są Kerbale. Więc nie pierdziel głupot.

Opublikowano

Nigdy MS z Xboxem nie dorówna marce PLAYSTATION choćby się zesrali. Na to trzeba zapracować, a nie liczyć, że samo przyjdzie. Przykro mi. I tak tą generację PS3 wygrało mimo beznadziejnego startu, ceny konsoli etc. Z tak beznadziejnej sytuacji potrafili wyjść na prostą. Teraz doszli, a pod koniec generacji wygrają bezdyskusyjnie. Ściska was niesamowicie ta siła marki Playstation, nie możecie tego zdzierżyć, ale takie jest życie. Choć KIA się zesra nigdy marce AUDI nie dorówna. Pzd

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

sam się zaraz nie osraj.

Na PC są 2x tańsze gry, 10x ładniejsze, jest ich w chui więcej niż na jakiekolwiek kąsoli, do tego można na nim robić wiele innych rzeczy... nawet zarabiać na kolejne gierki. Ale nie, plejtejszon lepsze, bo kosztuje 500 zł i kupuje się go raz na 10 lat, no i instalować nie trzeba, nie zacina się, nie psuje, milion gier ze średnią 99%, pad najlepsiejszy i ogólnie cud miód malinki.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

Kolejni spejs marine z kosmosu!

Black Tusk Studios is dedicated to creating immersive, AAA games that push the limits of Microsoft's entertainment platforms. Located in downtown Vancouver, Canada, we are part of the Microsoft Studios family, and we are growing. Do you have what it takes to keep pace with the best talent in the industry? Do you want to help define Microsoft's next big entertainment franchise? Let's talk.

Black Tusk has assembled a team of seasoned game industry veterans who are united in their passion to create emotionally engaging AAA gaming experiences.

We hire the best talent from Vancouver and around the world, and our global recruiting effort is reflected in the diversity of cultures and backgrounds on our team.

Our people are talented, creative, fun-loving professionals with a desire to be part of something big. Something really big.

jbo6p7dcYiu32y.png

Opublikowano

Black Tusk Studios is dedicated to creating immersive, AAA games that push the limits of Microsoft's entertainment platforms. Located in downtown Vancouver, Canada, we are part of the Microsoft Studios family, and we are growing. Do you have what it takes to keep pace with the best talent in the industry? Do you want to help define Microsoft's next big entertainment franchise? Let's talk.

Black Tusk has assembled a team of seasoned game industry veterans who are united in their passion to create emotionally engaging AAA gaming experiences.

We hire the best talent from Vancouver and around the world, and our global recruiting effort is reflected in the diversity of cultures and backgrounds on our team.

Our people are talented, creative, fun-loving professionals with a desire to be part of something big. Something really big.

jbo6p7dcYiu32y.png

Pisałem o tym już wiele razy.

Like-a-boss.jpg

PS. Dobrze, że to nie facet od fabuły w Crysis 2 :D

PS2. Łejt a minit? Black Tusk Studios XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nigdy MS z Xboxem nie dorówna marce PLAYSTATION choćby się zesrali. Na to trzeba zapracować, a nie liczyć, że samo przyjdzie. Przykro mi. I tak tą generację PS3 wygrało mimo beznadziejnego startu, ceny konsoli etc. Z tak beznadziejnej sytuacji potrafili wyjść na prostą. Teraz doszli, a pod koniec wygrają bezdyskusyjnie. Ściska was niesamowicie ta siła marki Playstation, nie możecie tego zdzierżyć, ale takie jest życie. Choć KIA się zesra nigdy marce AUDI nie dorówna. Pzd

dixi boss forumka z mendrakiem i lionelem ciekawe czy siedzicie na cross game chat podczas gry ? , macie headsety ? czy piszecie smsy xD mniejsza o to laseczki pewnie lecom na to ze masz w pokoju liderina generacji xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a PS gta V będzie wyglądać gorzej na liderowej platformie tej generacji ? ale jak to, ale o co chodzi ?

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Ściska ciebie, że marka PLAYSTATION jest tak silna. Nie możesz kur... tego zdzierżyć, hetujesz, ale i tak nic nie zdziałasz. Wole nie mieć żadnego hedseta niż to tandetne gówn.o od M$. Marka to marka i tyle w temacie. Zawsze ceniłem sobie dobre marki i źle na tym nigdy nie wychodziłem.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

jbo6p7dcYiu32y.png

Pisałem o tym już wiele razy.

Like-a-boss.jpg

PS2. Łejt a minit? Black Tusk Studios XD

Jest nawet taka kapela metalowa haha

BlackTusk_Howl.jpg

Co do tego nowego IP to się boje bo Crysis 2 ma bardzo przeciętny design ( a już napewno nie wyrózniający się zbytnio).

Opublikowano

Crysis 2 ma design zdeterminowany realiami samej gry. Generalnie jak się przejrzy szkice koncepcyjne do jakiejkolwiek gry, to zawsze są swietne albo przynajmniej w większości :)

Opublikowano

Ściska ciebie, że marka PLAYSTATION jest tak silna. Nie możesz kur... tego zdzierżyć, hetujesz, ale i tak nic nie zdziałasz. Wole nie mieć żadnego hedseta niż to tandetne gówn.o od M$. Marka to marka i tyle w temacie. Zawsze ceniłem sobie dobre marki i źle na tym nigdy nie wychodziłem.

Ta marka jest silna tylko w Twojej glowie.

U kazdego innego kto nie jest jej fanboyem takim jak Ty i lubi gry z lekka podupadla.

Jej akcje spadly niemilosiernie, a samo Sony stracilo cala przewage i rynek.

Ba - jezeli PS4 zaliczy choc czesc tych faili co PS3, a ich rozwiazania sieciowe i te zwiazane z sama konsola nie rusza w koncu do przodu zostanie ostro w tyle.

A HS od MS nie jest tandetny, bo dziala 5 razy lepiej niz Twoje sluchawki na BT za 200 zl.

Jest lekki, wygodny i bardzo dobrze sie przez niego mozna porozumiec.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie nazywaj mnie "fanbojem" bo sam nim jesteś z tego co czytam. A marka PLAYSTATION jest dobrą marką i doskonale o tym wiesz. Powiem na odwrót. Jeżeli PS4 nauczy się na błędach tj, będzie konsolą dużo łatwiejszą w okiełzaniu niż PS3, jeżeli będzie nowy interfejs, doda cross chat, cena będzie przystępna oraz premiera będzie w tym samym czasie co nowy Xbox lub 2, 3 miesiące później z dwoma killerami na starcie to ciężko na rynku może mieć nie PS, a nowa konsola od M$.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Masz rację Dixi... zakładając jednoczesnie, że Microsoft przez całą generację nie nauczył się zupełnie niczego i cofną się w rozwoju o 5 lat :P

Opublikowano

Tak gdybam gdyby to nie było na niby gdy.....

Opublikowano

Nie nazywaj mnie "fanbojem" bo sam nim jesteś z tego co czytam. A marka PLAYSTATION jest dobrą marką i doskonale o tym wiesz. Powiem na odwrót. Jeżeli PS4 nauczy się na błędach tj, będzie konsolą dużo łatwiejszą w okiełzaniu niż PS3, jeżeli będzie nowy interfejs, doda cross chat, cena będzie przystępna oraz premiera będzie w tym samym czasie co nowy Xbox lub 2, 3 miesiące później z dwoma killerami na starcie to ciężko na rynku może mieć nie PS, a nowa konsola od M$.

coś jak bym słyszął mokre sny botów przed premierą PS3 ... w ile to miesięcy miało przegonić x0 ?? ^_^

gdyby $$ony było takie ogarnięte to PS3 nie wyszło by aż tak niepocimane ... proste :)

Opublikowano

Dixi - JEŚLI!. Poki co to MS przoduje w rozwiazaniach konsoli, to oni przoduja w rozwiazaniach sieciowych, to ich spolecznosc uzaleznia, to oni zwiekszyli rynek o 200-300%? i to dobrze rokuje na przyszlosc. Sony ma swietne killery, ale konsole z rozwiazaniami z przed paru lat, single player i mega straty.

To Twoja Super Marka musi gonic za rozwiazaniami, a nie na odwrot...

Edytowane przez easye

Opublikowano

gorsze porty, gorsze uslugi sieciowe brak HS konsola dla singla ? bleeee ps3 ssie ssało i ps4 tez bedziem kapa

Opublikowano

Ten akurat znalazł robotę w Guerrilla Games :teehee:

Czarny Tusk... ja pjerdole iksde :D

Opublikowano

Jak gra będzie niewypałem to "winatuska" :D Jakie to oczywiste :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.