Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano
Widziałeś w ogóle Bayonettę? :ph34r:

No, nawet przeszedłem. Dobra giera, ale o wiele bardziej moje serce skradło Lords of Shadow.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Na komputerze za 700zł bardzo możliwe. Co prawda nie miałem okazji testować, ale wierzę na słowo.

Btw Batman AC nominowany w kategorii gra dekady. xD

http://geektyrant.co...-do-you-ag.html

• The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Half-Life 2
  • World of Warcraft
  • Shadow of the Colossus
  • Wii Sports
  • BioShock
  • Portal
  • Mass Effect 2
  • Red Dead Redemption
  • Batman: Arkham City

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Czekam na wybory gry stulecia -_-

Opublikowano

Ta lista to jest jeden wielki rodzyn.

Mass Effect 2, no kur.va xD

>vga

a zmieniając temat, widzieliście okładkę ostatniego, pożegnalnego numeru gazety Nintendo Power?

2isw17t.jpg

Po lewej ostatni numer z tego miesiąca, a po prawej numer pierwszy z 88 roku.

Piękne. Tak się odchodzi - z klasą ;_;

Edytowane przez ragus

Opublikowano

World of Warcraft XDD

Opublikowano

Co w tym śmiesznego? gierka to najlepsze MMO od swojej premiery do dzisiaj, najbardziej popularne, a swego czasu to nie mała rewolucja w gatunku była.

Opublikowano

Nie no, WoW'a legalnie można na tego typu listach zamieszczać, już bez przesady.

Opublikowano

>vga

a zmieniając temat, widzieliście okładkę ostatniego, pożegnalnego numeru gazety Nintendo Power?

2isw17t.jpg

A czemu odchodzą i to w takim momencie gdy rozkręcił się 3DS i wychodzi WiiU? Pewnie casuale, których Nintendo do siebie przyciągnęło niechętnie interesują się prasą. Jest gdzieś do zobaczenia ta lista najlepszych gier, bo google wyszukuje jakieś stare zestawienia.

Opublikowano

Moim zdaniem tytułem dekady powinno zostać Halo Combat Evolved dlatego że miało największy wpływ na branże gier ostatnich 10 lat.

Opublikowano

>vga

2isw17t.jpg

A czemu odchodzą i to w takim momencie gdy rozkręcił się 3DS i wychodzi WiiU? Pewnie casuale, których Nintendo do siebie przyciągnęło niechętnie interesują się prasą. Jest gdzieś do zobaczenia ta lista najlepszych gier, bo google wyszukuje jakieś stare zestawienia.

Niech zgadnę... za mało ludzi kupuje? Serio, aż dziw bierze, że takie gazety jeszcze w ogóle są na rynku skoro w necie wszystkie informacje są szybciej, jest ich więcej, nie trzeba płacić i ma się do nich dostęp z każdego urządzenia.

Opublikowano

Moim zdaniem tytułem dekady powinno zostać Halo Combat Evolved dlatego że miało największy wpływ na branże gier ostatnich 10 lat.

Dobry żart nie jest zły :thumbsup:

Opublikowano

daj spokój

Opublikowano

Ale o czym tu w ogóle pisać. Sam fakt, że ktoś pisze o GoW slasher już pozwala zakończyć rozmowę. Zawsze mnie to bawi jak ktoś wspomina o przygodach łysego i mówi, że to best slasher ever, jak to nawet gra z tego gatunku nie jest, po prostu LOL

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

GoW to nie jest slasher, ludzie, ogarnijcie w końcu ten temat. To action-adventure, ten sam błąd co ludzie robili porównując Darksiders z Bayonettą.

Opublikowano

Kiedyś na łamach PE w podsumowaniu roku 2005 w przygodowych był GOW, w strzelaninach DMC3, a w bijatykach NGB. RE4 też był jako strzelanina. I w sumie trudno się nie zgodzić. Dla mnie wszystkie te siekane serie to action-adventure slashery ;)

Opublikowano

No, DMC to najlepsza strzelanina.

No lepsza niż FF XIII. Murzyn miał tam drętwe strzelanie.
Opublikowano
Podczas naszego tournee po stolicy niejako potwierdziła się informacja o „ograniczonej liczbie” urządzeń. Jedne z największych sieci handlujących elektroniką – Saturn i Media Markt, otrzymały na całą Polskę 10 sztuk Nintendo Wii U. Łącznie.

http://www.niezgrani.pl/2012/11/30/gdzie-jest-wii-u/

Dla tych co chcieli kupować WiiU w dniu premiery

Opublikowano

Jak na polskie zapotrzebowanie to i tak kilka sztuk zostanie na półkach ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.