Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ale o czym tu dyskutować, twój kolega to idiota i tyle, może ma jedynie rację odnośnie większej ilości trudniejszych i ambitniejszych tytułów na PC, ale to nic nie znaczy. Ja nie mam zamiaru grać w Microsoft Flight Simulatora tylko dlatego że jest trudny i wymaga miesięcy masterowania by wylecieć z Okęcia.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Chyba inne pokolenie graczy. Ogólnie wszyscy starzy znajomi, z którymi gadam to grają na PC w World of Tanks. Jakieś klany, "masterowanie" do usrania etc. Idź graj w swojego Battlefielda czy Coda, skacz jak małpa i strzelaj jak debil, gdzie popadnie :confused: Chłopaki zatrzymali się w czasie, a kiedyś byli kumaci jak byli przed 30 stką :) w mentalności oczywiście :)

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Dixi, ale o czym tu gadać? Gość cierpi na przerost ambicji. Pewnie ogląda tylko birmańskie filmy o sraniu w zaroślach gardząc hollywoodzkimi produkcjami, czyta Hertę Müller, a z kobiet podoba mu się Agata Buzek i inne panie z "trudnym" typem urody. No dobra, są i tacy ludzie. Kogo oni obchodzą? Nie ma sensu dyskusja z kimś takim. No bo jaki jest sens dyskutowania z kimś kto tobą gardzi?

Opublikowano

Gardzi, że Ja stary hardcorowiec gram teraz w gry, które są dziecinnie proste :) i po za debilnym strzelaniem na "pałę" nic więcej nie wymagają od gracza :confused:

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

ty, wez mu daj po prostu pada do reki, wrzuc go na jakis server HARDCORE i streamuj. zobaczymy czy bedzie kozakiem:D

Opublikowano

Ale po co masz mu cokolwiek udowadniać? Bez sensu. Chyba jesteś już po 30stce i nie musisz się kolegom tłumaczyć co robisz po szychcie w domu? Jak oni wolą masterować czołgi to niech sobie masterują. Jak wolą grać w WoWa to niech grają w WoWa. To, że kolo krytykuje TWÓJ sposób spędzania wolnego czasu świadczy o nim, nie o Tobie. To chyba jasne.

Opublikowano

Ma PS3 (ogląda na niej filmy) i nakręciłem go na Cod przez chwilę ( wiem nie za dobry przykład) i powiedział tak: Pierwszy raz zagrałem w twojego Coda i w ciągu 2 miesięcy doszedłem ciebie w prestiżu. Faktycznie ja grałem od 6 miesięcy Jego słowa:. Pierwszy raz zagrałem w tę grę online i w ciągu miesiąca byłem już na tyle dobry by grać jak równy równy z typami co jadą w niego od lat 5 :) Zero skilla, zwykła prymitywna sieka na debila. Choć zagraj z nami w WOT a będziesz baty dostawał na wstępie i może za rok będziesz umiał dobrze grać.

Opublikowano

Ma PS3 (ogląda na niej filmy) i nakręciłem go na Cod przez chwilę ( wiem nie za dobry przykład) i powiedział tak: Pierwszy raz zagrałem w twojego Coda i w ciągu 2 miesięcy doszedłem ciebie w prestiżu. Faktycznie ja grałem od 6 miesięcy Jego słowa:. Pierwszy raz zagrałem w tę grę online i w ciągu miesiąca byłem już na tyle dobry by grać jak równy równy z typami co jadą w niego od lat 5 :) Zero skilla, zwykła prymitywna sieka na debila. Choć zagraj z nami w WOT a będziesz baty dostawał na wstępie i może za rok będziesz umiał dobrze grać.

O kurde, ten twój kolega to jest gość. Rozwala czołgi w grze, szkoda że tak nie umiem, a chciałbym być taki super jak on. Powiedz mu że mate5 z internetu go podziwia.

Opublikowano

Super. Gość jest dobry w rytmiczne klikanie myszką. Świetnie! Tylko nie rozumiem po co chcesz go przekonać do swojego hobby? Niech sobie gra w czołgi, a Ty graj sobie w Uncharted. Wyzywanie się od debili, dzieci i inne takie jest głupie. Nie sądzisz?

Opublikowano

Ale to dlatego, że to COD. Nie dlatego, że na konsoli. :potter:

Opublikowano

Ten temat zapodałem, bo pamiętam podejście Stony do tych kwestii i teraz na żywo poczułem to co On tutaj miał na myśli pisząc kąsolomaniacy :confused: Ten sam typ myślenia co moi starzy znajomi.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

I tak te 10 czy 15 sztuk będzie ciężko sprzedać do świąt

Jeśli się nie mylę to już się sprzedały :blum1:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Bo nikt inny nie gra w Mariana?

Opublikowano

Ciekawa lektura odnośnie procka w Wii U. Ciekawa, bo wypowiada się wreszcie ktoś, kto ma o tym trochę pojęcia, a nie jakieś dziennikarzyny, którzy pewnie mnożą częstotliwość taktowania zegara razy ilość rdzeni ;/.

http://d-serious.pl/?p=25768#more-25768

Opublikowano

To chyba Gregz aka Albert wykupił wszystkie.

Nie kupię konsoli na której nie ma gier. Mylisz mnie chyba z kimś innym

Opublikowano

Ciekawa lektura odnośnie procka w Wii U. Ciekawa, bo wypowiada się wreszcie ktoś, kto ma o tym trochę pojęcia, a nie jakieś dziennikarzyny, którzy pewnie mnożą częstotliwość taktowania zegara razy ilość rdzeni ;/.

http://d-serious.pl/...5768#more-25768

WiiU ma 4 razy więcej ramu i 2 razy wydajniejszy gpu dlatego jestem pewien że możemy się spodziewać gier ładniejszych niż Uncharted 3. Już startowe tytuły prezentują poziom ps3 i x360. Wyglądałyby zdecydowanie lepiej gdyby nie pośpiech podczas konwersji. Nie mogę się już doczekać nowej Zeldy na poziomie graficznym zbliżonym do tej z e3 2011.

Opublikowano

Andrew, w Wii U masz 2 GB Ram, ale 1 GB idzie na potrzeby systemu, a 1 GB na gry. Devsi mają do dyspozycji 1 GB. I ten 1 GB jest wolniejszy o 40 % od PS3/Xbox 360.

Oczywiście, Wii U odpali gry ładniejsze niż PS3/Xbox 360, ale na next genowe multiplatformy raczej bym nie liczył.

Pytanie, czy devom będzie się chciało cyzelować multiplatfromy pod Wii U jak NG Uncharted 3 - moim zdaniem nie.

Oczywiście Big N wyciśnie ostatnie soki z konsolki, ale to bardzo przypomina sytuację z Wii - której Big N chciało uniknąć.

Nie wiem jak z zegarem w GPU, ale w wolniejszy zegar w CPU to może być zły znak,

Opublikowano

Pytanie, czy devom będzie się chciało cyzelować multiplatfromy pod Wii U jak NG Uncharted 3 - moim zdaniem nie.

że co ? :unknown:
Opublikowano
  • Autor

Mozliwe, ze drugi giga bedzie uwalniany dla developerow, tak jak to jest w przypadku 3DSa.

Opublikowano

No możliwe, info oficjalne mówi o 1 GB i tego się trzymam.

Opublikowano

Jakie ceny PS4/NextBoxa (ujawniono już nazwę?) przewidujecie i dlaczego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.