Opublikowano 6 listopada 201212 l pograłem w BTB kilka razy i jak na razie DMR, BR pewnie na krótkim dystansie lepsze, SAW jest ok ale na krótki dystans, Laser mnie wqrwia bo się ładuje niemiłosiernie długo... Edytowane 6 listopada 201212 l przez typfon
Opublikowano 6 listopada 201212 l a ja mam inne pytanie czy wyjadacze z polskiej sceny halo zobaczyli już, ze coś jest overpower, jakieś balasy, rzeczy psujące rozgrywkę ?
Opublikowano 6 listopada 201212 l a ja mam inne pytanie czy wyjadacze z polskiej sceny halo zobaczyli już, ze coś jest overpower, jakieś balasy, rzeczy psujące rozgrywkę ? Needler
Opublikowano 6 listopada 201212 l instalka 8GB na multi jest obowiazkowa ? nie wiem czy na moim twardym mam chociaz 3GB weolne ;/
Opublikowano 6 listopada 201212 l mi 2 płyty zajeły 10 z hakiem i odrazu po pdpaleniu chciał instalowac płyte 2 Edytowane 6 listopada 201212 l przez typfon
Opublikowano 6 listopada 201212 l Pierwszy mecz na Abandon i pierwsze trzy śmiercie padły z SAWa. Już chciałem wbijać na forum stawiać pomniki RIP Halo, ale w końcu odblokowałem BR i Carbine'a i odpłynąłem <333333333333333333 Kod sieciowy, responsywność przycisków i gałek, feeling strzelania i poruszania się jeszcze lepszy jak w Reach, a już tam byłem tym zachwycony. Co prawda nie zgadzam się z patentami w Infinity Slayer jak np. randomowe dropy gdzie raz jest needler raz miecz świetlny (jego w ogóle nie powinno być) i nie wiem od czego to zależy oraz te randomowe global dropy, ale gra się i tak MEGA. Dla porównania tuż przed odpaleniem Halo 4 pograłem w Reacha troszkę, nabiłem akurat rzucone challenge i sorry, ale ile razy mnie podku.rwił bloom w DMRze i armor lock to głowa mała Moim zdaniem armor abilities powinny być niedostępne z początku, a właśnie wrzucane do Ordnance zamiast tych lepszych broni - byłoby sporo fajniej. No ale jest slayer pro więc nie wnikam, byleby playlist było dużo a będzie kolejny multi na parenaście miesięcy. Aha no i mapy oczywiście bez porównania do Reach, chociaż i tak nie miałem do nich takiego hejtu jak niektórzy, Zealot do tej pory jest kozak <3 Za to pierwszy mecz na Haven 32-8 i już ją lubie Ta mapa jest lepsza niż cokolwiek z Reacha, gra się mi bardzo podobnie jak na Guardianie z H3. Mój mecz
Opublikowano 6 listopada 201212 l ja grałem bardzo krótko i rozłorzenie przycisków mi nie pasuję żadne szkoda że nie można samemu sobie pozmieniać wszystkiego biegam na reconie ... ale ten sprint po x lekko średnio działa ...
Opublikowano 6 listopada 201212 l @typfon - polecam 10 piętro... @mazzeo - podobno BRa strasznie słaba jest i podobno nie ma szans w starciu z DMRką, nie odczułeś tego ?
Opublikowano 6 listopada 201212 l Ja używam bumper jumper jak zawsze, co prawda wtedy armor abilities pokroju Jetpacka czy Hardlight nie da rady za bardzo używać, ale akurat na te mam wyje.bane. @mazzeo - podobno BRa strasznie słaba jest i podobno nie ma szans w starciu z DMRką, nie odczułeś tego ? Na tą chwilę nie. W BTB jeszcze nie grałem więc nie wiem jak tam, ale BRką już ostro kosiłem fredów z DMR na Abandon. uwaga, hologram teraz się przyda BARDZO http://www.youtube.com/watch?v=GM82Lv0FU50&feature=g-u-u Edytowane 6 listopada 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 6 listopada 201212 l BR'a jest świetna, da się nią sporo ugrać. Nie prawdą jest, że DMR ma jakąś znaczącą przewagę (jedynie na naprawdę duże dystanse). Tak naprawdę bronią, która mocno mnie zaskoczyła jest Mag - w końcu ma dobrą moc. Nie ma jeszcze żadnych przegiętych motywów, wszystko wydaje się być w miarę dobrze zbalansowane. Ale dajny burgerom miesiąc, zaraz znajdą jakąś taniochę. Dropy nie są randomowe. Po prostu bronie mają teraz kilka spawnpointów, na których pojawiają się w określonym momencie.
Opublikowano 6 listopada 201212 l Dwa mecze na multi i się czuje jakbym ciął nożem ciepłą kostkę masła, coś pięknego! Saw cudny, snajpa w końcu pozwala mi trafiać ( jakaś taka przyjaźniejsza jest ) i nawet DMR mnie nie denerwuje i jest skuteczny, a myślałem, że po Reach będę wymiotował nią a tu proszę. Za to nie mogę jeszcze się z wyczekiwaną BRka zaprzyjaźnić, zbierałem ją po kimś na razie i niewiele nią sensownie postrzelałem. Ale ogólnie MOC! Jak wskoczyłem na Heaven to miałem wrażenie, że tyle razy już tu byłem hehe ( przez filmiki wszelkie
Opublikowano 6 listopada 201212 l YETI PL, wysyłać zaproszenie, chętnie pogram dziś wieczorkiem z rodakami, ja za starych czasów w H2.
Opublikowano 6 listopada 201212 l Gdzie w tym poyebanym jak lato z radiem interfejsie gry zobaczę ogólną liczbę osób online? Na neogafie pisali o tym w kontekście 12 tysięcy osób online już wczoraj, ale ja nie mogę znaleźć tego nigdzie. Ciekaw jestem ile dziś wieczorem ludzi będzie.
Opublikowano 6 listopada 201212 l Serwery już szwankują... ale przed tym udało mi się zagrać kilka meczyków i ogólnie rewelacja!! @MaZZ - chyba można zobaczyć tylko ile jest w danym trybie
Opublikowano 6 listopada 201212 l czy tylko ja mam problem aby dolączyć do jakiejkolwiek gry na multi, czy to po ich stronie padło coś ?
Opublikowano 6 listopada 201212 l Gdzie w tym poyebanym jak lato z radiem interfejsie gry zobaczę ogólną liczbę osób online? Na neogafie pisali o tym w kontekście 12 tysięcy osób online już wczoraj, ale ja nie mogę znaleźć tego nigdzie. Ciekaw jestem ile dziś wieczorem ludzi będzie. Mimo informacji o niedziałających serwerach wyświetla w Lobby przy kazdym trybie liczbe graczy - aktualnie najwi ecej pokazuje mi przy Ininity Slayer = 17830 Edytowane 6 listopada 201212 l przez popeqPL
Opublikowano 6 listopada 201212 l Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, mimo tego że sporo w tej części CoDa (głównie w Infinity Slayer) to czuć w tej grze następce Halo3. Strzela się świetnie i chce się grać, nawet nie udało mi się włączyć kampanii Niestety serwery klękają i są problemy z pograniem, na początku zagrałem kilka meczy i wszystko było w porządku, ale teraz już od ok. 30 min wyświetla się komunikat o problemie z serwerami i nie mogę do nikogo dołączyć, ani znaleźć meczu. To samo było przy premierze H:R, więc wszyscy którzy boją się, że takie problemy będą już zawsze mogą być spokojni, zapewne w ciągu kilku dni wszystko będzie dobrze.
Opublikowano 6 listopada 201212 l Grał ktoś z was w Flooda?Miałem dosyć dziwną akcje,zostałem ostatnim z żywych,wpakowałem strzała z shotguna zarażonemu po czym usłyszałem "betrayl" i zostałem wyrzucony z meczu...Miał ktoś podobne akcje?
Opublikowano 6 listopada 201212 l Autor Maly (legalny) offtop i give away! Dla tych co odgadna kod... Pytanie literka czy cyferka? Nagroda Forest Armour! V2Y32-JMXCT-WQD3M-DQP77-RP?WZ Kto wygra i doda, prosze dac znac . Kod do dodania z dasha lub xbox.com!