44bronx 459 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 no wczoraj rzeczywiście bywało momentami dziwnie, ale ogólnie jest bardzo dobrze i nawet na drugi dzień po premierze dało się normalnie grać w multi, w Reachu z tydzień po premierze działy się dziwne rzeczy. Myślę, że pod względem połączeń H4 można spokojnie porównać do poprzednich części, a to że Unexpected dostajesz asystę podczas robienia assassination najzwyczajniej w świecie oznacza, że ktoś ukradł ci killa Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 ja tam również nie narzekam na lagi, u mnie bardzo rzadko występują. ogólnie gra chodzi bardzo dobrze. z ciekawości - na jakim gracie sensitivity ? ja na czwórce. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 lol, a tam biedny od razu. Ma za swoje. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 to lepszy DMR czy BR ? Osobiście wole DMR, ale ostatnio trafiłem na jakiś Pro graczy i tak mnie BR lupali, ze nie wiedziałem, co się dzieje Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Zależy, ja BR używam na mniejszych mapach, jak mam do czynienia z większymi terenami, czy bardziej otwartymi to DMR. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Ludzie nie doceniają Karabinu Świetlnego na Big Team, ta broń na zoomie ściąga typa 4 pociskami, podczs gdy DMR i BR pięcioma. Cytuj
JAACA 1 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Kurna - jako wielki fan CODów, BFów itp i do tego wielki antyfan klimatów kosmicznych - stwierdzam, że Halo 4 jest wypaśne - wszystkie gry poszły w odstawkę a w czytniku ciągle śmiga H4 Zbalansowanie tej gry w multiplayerze kopie dupe System gry w multi jest mega dopracowany. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Infection z Reach > Armor Lock z Reach > Rak mózgu > gó.wno > Mendrek >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Regicide Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 haha no to fakt, chu.j mnie strzelil jak mialem 2 miejsce z k/d ratio 25:9 a wygrał koles co mial 10:15 xD Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Miał ktoś laga, zacięcie spustu przy, że tak powiem "decyzji o oddaniu strzału do przeciwnika"? Bo nie wiem czy mi się pad psuje czy tak to urozmaica rozgrywkę "oficjalnie"? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 18 listopada 2012 Autor Opublikowano 18 listopada 2012 Eh? Pierwsze slysze. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 To może jednak pad. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 Wrzucili FFA. Narazie tylko z Oddballem i KOTH Cytuj
typfon 145 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 na jakich umiejętnościach biegacie? ja na małych mapkach używam promethean vision na dużych pola regenacyjnego ale czasem przez pół meczu żadnej nie włącze bo zapominam Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 Tylko PV, reszta jakoś mnie nie ujmuje i nie mam do nich głowy w czasie gry. Ta, ten FFA to 20 sekund obczaiłem. Zwykłego by dali a nie wynalazki. Jak to jest z tym Map Packiem? Kod z limitki wbiłem na samym początku bo był wspólny z resztą badziewia ze zbrojowni. Jak się ukażą mapy to od razu będę mógł je zassać? Cytuj
typfon 145 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 tak niby ma być PV jest ok ale na dużych mapach własnie sie średnio sprawdza BTW to jedyne Halo gdzie biegam ze AR na małych mapkach, kosi niesamowicie a z perkami od granatów i zwiększonej siły wybuchów to istana bomba Wqrwia mnie tylko jak walę gościowi 4 hedy z DMR a ten sqrwiel daje rady uciec podczas gdy ja w moim nieziemsko skillowym odczuciu dotaję 3 i padam Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 (edytowane) O waleniu do gości ile wlezie i dostawaniu jednocześnie raz dwa mi nic nie mów, gram w to gorzej niż w Reach niestety.. k/d na poziomie 0,87. No ale feeling H4 jest przecudny a jeszcze dodam, że granie z rodakami w jednej drużynie znieczula w(pipi) jaki się ewentualnie dostaje. a z innej beczki - szkoda, że w H. nie można sobie samemu konfigurować pada. Gram zazwyczaj na bokserze ale w ferworze walki potrafię dociskać do oporu lewą gałkę ( kucanie i strejfowanie w jednym słabo wypada ), Przełączam się w związku z tym niekiedy na te nowe ustawienia żywcem z CoDa tyle, że tu kciuk mnie boli od wciskania tej gały aby biec. Za to zoom pod LT fajniejszy dla mnie osobiście niż wciskanie prawej gały. Mix obu ustawień byłby idealny. Edytowane 19 listopada 2012 przez mausenberg Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 orienyujecie sie czy wrzuca na playliste tryb (nie wiem jak sie nazywa) w ktorym walczy sie z kolega bodajze na 4 teamy ?? Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 (edytowane) orienyujecie sie czy wrzuca na playliste tryb (nie wiem jak sie nazywa) w ktorym walczy sie z kolega bodajze na 4 teamy ?? Wrzucą, ale nie wiadomo kiedy. Ja mam jeden loadout z PV, reszta z auto regeneracją. Edytowane 19 listopada 2012 przez MaZZeo Cytuj
typfon 145 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 biegam na reconie i jak na początku było lipnie tak teraz jest nieźle, nie potrafię grac na innych ustawieniach, moje próby kończyły się na tym że kucałem zamiast walnąć z kolby orienyujecie sie czy wrzuca na playliste tryb (nie wiem jak sie nazywa) w ktorym walczy sie z kolega bodajze na 4 teamy ?? Wrzucą, ale nie wiadomo kiedy. Ja mam jeden loadout z PV, reszta z auto regeneracją. ja mam 4 i mi mało a w sumie i tak najczęściej używam 2 Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 Znowu cos sie (pipi) i lagi nieziemskie ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi