richie_heinz 36 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Grałem tak długo, więc znam prawie każdy, albo nawet każdy element gry tak dobrze, że mogę dobrze ocenić. Halo 4 to słaba gra w kategorii gra z serii Halo, ale całkiem przyzwoity shooter. Tylko, że oceniam ją w tej pierwszej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dobrze, ja tylko nie rozumiem jak w słabą grę można grać 1000h. Ja uważam H4 za bardzo dobry szpil a mam rozegrane 250-300h Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tak czy siak jaszczoor - jak widzisz opłacało się wziąć h4. Masz w co grać przez 1000h. Cytuj Odnośnik do komentarza
richie_heinz 36 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 A ja rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Do kasacji. Edytowane 4 Października 2014 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Wróciłem sobie ostatnio do multi w HALO 4 i mam tak ze ułożone pakiety broni-dodatków mam do wyboru co jakiś drugi mecz (a nawet rzadziej):w pozostałych meczach mam pakiety te co jest/było ustawione na poczatku; jeśli to ma znaczenie to mam wszystkie 2 dodatki. Tez macie taki bląd? - mozna go jakoś naprawić? Edytowane 18 Listopada 2014 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
richie_heinz 36 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie miałem nigdy takiego błędu, ale z pakietami miałem sporo innych problemów, np. to, że w ogóle istnieją, albo znikają w trakcie gry. Nie sądzę, żeby to był bug, bo pewnie byłby już naprawiony po takim czasie od premiery. Wydaje mi się, że to taki tryb, gdzie są pakiety standardowe. Na jakiej playliście grasz? Np. na Team Slayer są tryby Infinity, gdzie możesz mieć swoje pakiety, ale też Legendary BR, gdzie są już narzucone z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie miałem nigdy takiego błędu, ale z pakietami miałem sporo innych problemów, np. to, że w ogóle istnieją, albo znikają w trakcie gry. Nie sądzę, żeby to był bug, bo pewnie byłby już naprawiony po takim czasie od premiery. Wydaje mi się, że to taki tryb, gdzie są pakiety standardowe. Na jakiej playliście grasz? Np. na Team Slayer są tryby Infinity, gdzie możesz mieć swoje pakiety, ale też Legendary BR, gdzie są już narzucone z góry. Gram na WIELKIE BITWY (czy jakoś tak) i mam pakiety swoje, ale jak jest następny mecz i po głosowaniu wrzuca inne tryby to chyba właśnie wtedy są te ustawione z góry pakiety - przyjrzę się temu dokładnie czy to jest przyczyną (ale chyba tak); swoją drogą nie po to wchodzę w dany tryb aby przy następnej rozgrywce dawało do głosowania inne tryby, kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 W playliscie team slayer możesz trafić na kilka wariantów tych zasad(infinity, br, pro, convenant). Własnych loadoutów możesz użyć jedynie w zasadach z dopiskiem infinity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak wygląda sytuacja na serwerach? Grają jeszcze ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ktoś tam gra, ogólnie nie ma problemu ze znalezieniem meczu czy to o 13, czy o 20. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pogralem trochę w to HALO i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Przez ten długi czas grania na PS3 Halo było dla mnie gierka o kradnalach, a teraz okazuje się ze trafia w mój gust. Po ograniu Destiny Halo wydaje się bardziej wyważone. Generalnie SUPER! Girsy też bajka żałuję że sprawdzam te multi dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Cieszy mnje twoja opinia tym bardzie ze halo 4 to najslabsze halo obok reach Za to Halo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi