Adorian 9 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 U mnie po patchu jest na razie ok, za to na nowych mapach przy ostrej zadymie w KOTH zauważyłem znaczne spadki animacji. p. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Rozumiem jak ktoś po meczu mnie obrazi, nazwie dzieckiem albo coś w tym stylu, ale takie coś?: lag lag lag.Go play CS 1.6 with the rest of the polish beasts po czym dodaje, żebym poszedł grac z kolegami w customy hehe. Ciekawe, że akurat ten mecz w królobójcy wygrałem a gość pieprzy o lagach których ja miałem może z 20 sekund na samym końcu. Ech, te wspaniałe Lago 4! Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 12 grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 grudnia 2012 Jezeli ktos Cie nazywa beast... znaczy, ze jestes dobry, albo za takiego cie uwaza. Something is beast = something is good. Nic tylko sie cieszyc. Just sayn'. 1 Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qzkkUzzacfo PRAWDZIWI mistrzowie i legendy CS 1.6 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 byłem świadkiem jak "golden five" grali na wcg nawet udało się fotkę z nimi zrobić Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Jezeli ktos Cie nazywa beast... znaczy, ze jestes dobry, albo za takiego cie uwaza. Something is beast = something is good. Nic tylko sie cieszyc. Just sayn'. lol, no tak..Też mi coś w tej obeldze nie pasowało. Ktoś mnie nazwał bestią - koniec musi być jednak bliski. Generalnie to mój największy sukces w tym momencie w H4 ;D 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 1. Smaller Maps, Community Created Maps bsAngel: Yup! In early 2013. Our first focus will be 4v4, then we'll look at 2v2. 2. Ranking System bsAngel: There is not a date associated with CSR yet. 3. Playlists such as Team Doubles, Grifball, Optimized Slayer Pro, Possible MLG bsAngel: We're targeting early 2013 for the first three. They won't be released at the same time, though. 4. *Speculation* Possible weapon rebalance bsAngel: No hard news on this at this time. Sorry. 1 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 1. Smaller Maps, Community Created Maps bsAngel: Yup! In early 2013. Our first focus will be 4v4, then we'll look at 2v2. 2. Ranking System bsAngel: There is not a date associated with CSR yet. 3. Playlists such as Team Doubles, Grifball, Optimized Slayer Pro, Possible MLG bsAngel: We're targeting early 2013 for the first three. They won't be released at the same time, though. 4. *Speculation* Possible weapon rebalance bsAngel: No hard news on this at this time. Sorry. Dzięki Mazz za świetne info Naprawdę się ciesze tym że 343 widać że słucha swoich graczy!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Adorian 9 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Rozumiem jak ktoś po meczu mnie obrazi, nazwie dzieckiem albo coś w tym stylu, ale takie coś?: lag lag lag.Go play CS 1.6 with the rest of the polish beasts po czym dodaje, żebym poszedł grac z kolegami w customy hehe. Ciekawe, że akurat ten mecz w królobójcy wygrałem a gość pieprzy o lagach których ja miałem może z 20 sekund na samym końcu. Ech, te wspaniałe Lago 4! To nie jest obelga;) ja przedwczoraj po jakimś wygranym meczu zostałem przez jakiegoś burgero-kanadyjczyka zwyzywany w wiadomości głosowej od nazistów, świń, żebym spie*dalal do auschwitz itd. W sumie dość wyedukowany burger jak wie w jakim kraju były obozy zagłady, szkoda tylko ze nie doczytał, ze to nie my je stworzyliśmy. BTW, skarga do MS poszła ale pewnie i tak nic z tym nie zrobią... p. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Niektóre achievemnty z dodatku są zglitchowane. Np ODST (W Tworzeniu gry DLC Karmazynowych, zabija gracza, lecąc po skorzystaniu z ludzkiego działa.) dostałem w momencie, gdy wbiłem się na Mantisa rozwalając go granatem (dodatkowe dwa achievementy za to wpadły), a dzisiaj achievement Przesyłka specjalna (W Tworzeniu gry DLC Karmazynowych, zabija przeciwnika wręcz, lądując po strzale z ludzkiego działa.) dostałem bijąc z piąchy typa który atakował punkt w Ekstrakcji. Z DLC zostało mi w sumie tylko 20 rozgnieceń mantisa i zabicie kogoś z warthoga będącego w powietrzu, to raczej do boostowania. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 no mi jeszcze chyba 20 typa z dzialka, bo rzadko do niego dochodze, wiec się w niedziele wszystko zrobi. Jednak nie były takie trudne, jak myslalem. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 To nie jest obelga;) ja przedwczoraj po jakimś wygranym meczu zostałem przez jakiegoś burgero-kanadyjczyka zwyzywany w wiadomości głosowej od nazistów, świń, żebym spie*dalal do auschwitz itd. W sumie dość wyedukowany burger jak wie w jakim kraju były obozy zagłady, szkoda tylko ze nie doczytał, ze to nie my je stworzyliśmy. BTW, skarga do MS poszła ale pewnie i tak nic z tym nie zrobią... p. Smutne, grasz sobie, wygrywasz i dostajesz po łbie pseudo historią Polski od idioty z drugiego końca świata. Pozostaje wyśmiać takiego leszcza. Ogólnie ta agresja w przypadku gry, zabawki jakby nie patrzeć, jest zadziwiająca. Bywa, że usłyszę w headsecie piszczące głosiki 7 latków, ale z takim ładunkiem faków, że głowa mała. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 maus, nie wiesz ile ja razy różne śmieszne wiadomości dostawałem podczas grania w Gearsy tam to w ogóle niektórzy agresora mają (co nawet lubię), ja też zresztą parę razy cisnąłem jakiemuś pajacowi. Ale zdarzały się też pochlebstwa. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Te wszystkie specjalizacje beda kiedys dostepne dla wszystkich ? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Będą. Ale nie wiadomo kiedy. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 maus, nie wiesz ile ja razy różne śmieszne wiadomości dostawałem podczas grania w Gearsy tam to w ogóle niektórzy agresora mają (co nawet lubię), ja też zresztą parę razy cisnąłem jakiemuś pajacowi. Ale zdarzały się też pochlebstwa. No jasne, agresor przeciwników może mobilizować. Bywa też druga strona agresora, ta zabawna. Moja najzabawniejsza akcja z wiadomością od niezadowolonego bliźniego, to była przesłana fota zrobiona w forge'u w H3 - wielki napis na plaży z BRek i snajperek :" fuck you", urocze :> Cytuj
wrog 608 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Gdyby ktoś potrzebował Halo 4 War Games Map Pass, to na OC zorganizowaliśmy konkurs: http://bit.ly/ZpaMRK Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Trafiłem ostatnio w meczu na typka z takim K/D. Ja mam marne 0.93. Pozdrowienia dla ukrytego skill levelu, hehe. Edytowane 16 grudnia 2012 przez mausenberg Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Czemu KOTH wyparował z playlisty? Cytuj
NiXoN 9 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Czemu KOTH wyparował z playlisty? Bo w 343 ma naj.j.e.bane pod deklem i za to wrzucili ładnie brzmiący tryb: "Zawartość do pobrania Karmazynowych" 1 Cytuj
KrzychuFENO 0 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Apropo trybów a gdzie Team Snipers był i się zbył wiadomo coś na ten temat ?? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Czemu KOTH wyparował z playlisty? Bo w 343 ma naj.j.e.bane pod deklem i za to wrzucili ładnie brzmiący tryb: "Zawartość do pobrania Karmazynowych" I co, nie wróci? Przecież to jeden z lepszych trybów. Ja pi.er.dole. Cytuj
NiXoN 9 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Czemu KOTH wyparował z playlisty? Bo w 343 ma naj.j.e.bane pod deklem i za to wrzucili ładnie brzmiący tryb: "Zawartość do pobrania Karmazynowych" I co, nie wróci? Przecież to jeden z lepszych trybów. Ja pi.er.dole. :confused: Może wróci, tryby mają być rotacyjne, ale jak mozna wywalic 2 tryby koth i team snipers z playlisty, na której one zawsze były? żal.pl Cytuj
Moore 0 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 KOTH pewnie wróci jak osobna playlista dla karmazynowych zniknie Cytuj
KrzychuFENO 0 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 jakieś to z deka nie tak jak dla mnie, zawsze było dobrze, teraz tak motają, że sami nie wiedzą już na jakim etapie są Widać chyba czekają na koniec świata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi