Opublikowano 7 listopada 201212 l Może jak ty zaczniesz niszczyć innych w mutli to ci się spodoba ? Mi halo spodobało się dopiero rok po zagraniu w halo 3
Opublikowano 7 listopada 201212 l Autor @Jaaca: Dlaczego grasz w niektore gry regularnie i przez dlugi czas? Bo sie dobrze przy nich bawisz!
Opublikowano 7 listopada 201212 l Bardzo przyjemne headshoty Klimaty kosmicznych naparzanek średnio mnie kręcą - wolę CODa, Bfa itp - ale rzekomo jest to onlineowy killer więc trzeba spróbować
Opublikowano 7 listopada 201212 l Nie zlinczujcie mnie panowie - nigdy nie zagrywałem się w Halo - grałem w dwójkę - zakupiłem Halo 4 z uwagi na mega dobre oceny - gram trochę online - dostaję lanie i zastanawiam się co jest wyjątkowego w tej grze, że tak ludzie się w to zagrywają ? No offence - nie twierdzę, że gra jest słaba - ale nie czaję do końca fenomenu tej gry Wyjaśnienie jest nader banalne - to nie gra, w której starcie wygrywa ten, który pierwszy zobaczy przeciwnika Yeti: To nie auto aim większy tylko precyzja sterowania jest jeszcze lepsza niż poprzednio.
Opublikowano 7 listopada 201212 l Mam wrażenie, że jest to pierwsza gra, która tworzy matchmaking rzeczywiście biorący pod uwagę skill/kdr czy co tam jest ważne. Pamiętam że zarówno w Reach, jak w jakiś gearsach na samym początku życia gry, kiedy w multi były miliony osób, gra często dobierała casuali tuż po sesji w Nike Kinect Training i innych takich co to nic nie ogarniają nic a nic, przez co łątwo było o zwycięstwa i tanie fragi. Tutaj nic takiego nie zawuważyłem. Każdy mecz to jakieś wyzwanie i siły są wyrównane. Fajnie się gra dzięki temu.
Opublikowano 8 listopada 201212 l No, i taki leszcz jak ja potrafi z meczu na mecz grając przeciwko tej samej drużynie nabić diametralnie inny wynik niż poprzednio ;] Zobaczymy jak to będzie wyglądało z biegiem czasu.
Opublikowano 8 listopada 201212 l kucasz fachowo! mnie zmartwił ten mecz gdzie zaczynaliśmy w 8 (albo 6) na 2 przeciwników ... i przegralismy
Opublikowano 8 listopada 201212 l xD ciągle wciskam lewą gałę do oporu w ferworze walki. No tak, wpadło kilku burgerów z kosmicznym łączem i pozamiatane.
Opublikowano 8 listopada 201212 l najlepsi są kolesie co na infinity slayer mają 2 zabicia z karabinku i 20 z walki wrecz przy 2-4 zgonach. jak oni to kur.wa robia ?
Opublikowano 8 listopada 201212 l H4 ma ukryty skill level. Serio? Wieść gminna niesie.. Bywa, że tego nie odczuwam jeszcze jakoś specjalnie. Musze ogarnąć swoją celność. Edytowane 8 listopada 201212 l przez mausenberg
Opublikowano 8 listopada 201212 l Czy ktoś ma pojęcie jak działa wyszukiwanie meczy? Czy jest globalnie na cały świat czy regionalnie?Ponieważ puki co jest to jedyna rzecz która mnie krwią zalewa gdy trafiam na burgery i mega lagi
Opublikowano 8 listopada 201212 l Autor World Wide, skillem glownie, ale na bank stara sie zalapac rowniez region.
Opublikowano 8 listopada 201212 l Też to zauważyłem. Gram z Barthami, Razogrizami i innymi prosami to trafiamy na innych dobrych. Szukam ze znajomymi, którzy dopiero zaczynają grać w Halo - trafiamy na leszczyków z levelami 1-5.
Opublikowano 8 listopada 201212 l Przeszlismy dzisiaj z Czezkym i jednym ziomiem te 5 Spartan Opsow na Legendary i imo strasznie słabe. Krótkie i bardzo powtarzalne. Każda misja w stylu "musicie wszystkich zabić" ;p
Opublikowano 8 listopada 201212 l Ten ukryty skill level to działa czy na razie to plota? Bo ewidentnie trafiam na kolesi, którzy z absurdalną łatwością nabijają 30 killi kiedy moja drużyna ledwo zipie i lata jak w ukropie. Wręcz mam czasem wrażenie, że mi jako cieniasowi dobiera do drużyny innych cieniasów żebyśmy byli mięsem dla fachowych graczy, notoryczne przegrane zalicza drużyna w której gram. Wale też często w te łby seriami i nic a sam zbieram po 2 strzały i bye bye Jakieś rady oprócz "dużo ćwicz" ? ;]
Opublikowano 8 listopada 201212 l Powiem Ci, że mam tak samo. Jestem słąby w halo, ale w poprzednich częsciach coś zabijałem, tutaj nie moge mimo, że strzelam w bańki, wydaje mi się że cały czas mam lagi, bo jak kogos zabiję, chowam się za ściane i w między czasie wpadają punkty, w innych grach nie mam takich problemów, ale pewnie to tylko brak skilla...
Opublikowano 8 listopada 201212 l Dokładnie, lagi też miewam. Granatem rzucam, widzę z łapy nic nie wylatuje i chwile potem ten granat nagle leci. O znikających mi przed ryjem kolesiach nie wspominając. Czasami ale się zdarzają i działa to na nerwy srogo.
Opublikowano 8 listopada 201212 l Heh, moim zdaniem true skill działa. Gram sobie w Regicide i każdy mecz to spocone ręce na padzie, taka walka. Nie przypominam sobie, by w Reachu na FFA taki wycisk miał non stop. Edytowane 8 listopada 201212 l przez MaZZeo