Raptor 226 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 NIEUZYWANIE SPOILER TAGOW = WARN/BAN Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Jaki poziom trudności dla wprawionego gracza Halo dochodzą do mnie głosy ,że obniżyli poziom trudności.Warto w takim razie zaczynać na legendary ? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 6 listopada 2012 Autor Opublikowano 6 listopada 2012 Heroic moim zdaniem. Na Legendary za czesto bedziesz ginac. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 ja jak przystało na nooba lece na normalu pierwszy raz Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Jaki poziom trudności dla wprawionego gracza Halo dochodzą do mnie głosy ,że obniżyli poziom trudności.Warto w takim razie zaczynać na legendary ? Nie obniżyli. Ludzie już grają tyle lat, że są coraz lepsi. Pomijam już fakt, że sterowanie w Halo 4 jest bardzo, hmm... "responsywne", heh. Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 jezeli chodzi o poziom trudnosci na bank go nie obnizyli. Gram obecnie na legendarnym i w singlu walka z Knightami daje ostro w kosc. Sa fragmenty, gdzie naprawde przystaje na dluzej... Cytuj
wrog 609 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Dla poszukujących terminali zrobiłem filmik: 00:05 - Terminal 1 - Requiem / Rekwiem - Bravo Rally Point 00:33 - Terminal 2 - Forerunner / Prekursor - Bravo Rally Point 01:13 - Terminal 3 - Infinity - Bravo Rally Point 01:32 - Terminal 4 - Reclaimer / Spadkobierca - Bravo Rally Point 01:52 - Terminal 5 - Shutdown / Dezaktywacja - Delta Rally Point 02:43 - Terminal 6 - Composer / Kompozytor - Bravo Rally Point 03:20 - Terminal 7 - Midnight - Bravo Rally Point Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Dobra robota. Ja znalazłem chyba tylko 3. Jak będę w co-opie przechodził, to będę już wiedział gdzie szukać. Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 ja poki co brnę do przodu, znajdzki tak jak kolega wyzej, moze w coopie sie poszuka. a co do poziomu trudnosci do heroic jest wymagający aczkolwiek na takim powinno sie grac, normal jest zbyt prosty Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 W co-opie na hardzie jest dość łatwo. Dobra komunikacja + ogarnięty partner i spokojnie można atakować legendary. Z nieco innej beczki. Podczas wczorajszego grania z kumplem (co-op przez xbox live) doświadczałem drobnych lagów/przeskoków postaci. Wątpię, by była to wina łącza - 12Mb. W Spartan Ops było podobnie, jedynie War Games szło ładnie. Miał ktoś podobną sytuację? Czyżby servery na początku delikatnie nie wyrabiały? Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Lagi w co-opie,firefigt-cie ,a teraz w spartan ops także są czymś normalnym. Po prostu granie przeciwko S.I ma znacznie mniejszą tolerancje na opóźnienia. A co do serwerów to w Halo nigdy ich nie było i raczej nadal ich nie ma Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Jestem już po wizycie kuriera, po pierwszym piwie, po pierwszej misji...krótka recenzja - BOMBA!! Feeling jest taki, że japierdziele! Cały dzień dziś przeznaczam na grę, żyć nie umierać! Pomęczę singla i se zobaczy co tam na multi ?:] Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Ja tam singla miałem rozbitego na 3 dni żeby się dłużej delektować Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Ja robię tak samo Wczoraj dwie misje, dzisiaj pewnie ze 3 a potem cioranie w multi. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Kurde, nie wytrzymałem i instaluje płytę z multi. Ciekawość mnie zżera ;D A tak w ogóle to w menu leci muza na modłę Dead Can Dance, czad. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 ost jak zwykle na najwyższym poziomie Cytuj
barth 70 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Legendary jednoosobowe jest świetne, trzeba naprawdę nakombinować, żeby przejść niektóre fragmenty. Legendary we 2-3 osoby to już chamskie rushowanie i ciśnięcie do przodu. Szkoda w taki sposób pierwszy raz przechodzić grę. 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Chyba ,że włączona jest czaszka która przy śmierci jednego członka cofa całą drużynę do ostatniego checkpointa. Wtedy adrenalina jest jeszcze wyższa niż przy samotnej grze Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) Jest to pierwsze Halo, którym się zainteresowałem i powiem szczerze, że po czterech misjach jestem zachwycony. Świetna grafika, oprawa dźwiękowa (i voice acting i muzyka, ale zwłaszcza ta druga błyszczy), tempo kampanii. Jak utrzyma poziom, to zapowiada się najlepsza kampania FPS w tym roku jak dla mnie. Edytowane 6 listopada 2012 przez Hela Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 6 listopada 2012 Autor Opublikowano 6 listopada 2012 Maly (legalny) offtop i give away! Dla tych co odgadna kod... Pytanie literka czy cyferka? Nagroda Pulse Armour! PQQYC-JTGH?-X3M3X-M437K-4VVJZ Kto wygra i doda, prosze dac znac:). Kod do dodania z dasha lub xbox.com! Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) Wygrałem xD e: druga próba, najpierw dałem 4 potem Y, za dużo się tych kodów w WoWie wklepało i człowiek zależności zaczyna widzieć Edytowane 6 listopada 2012 przez teddy Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) Jest POWER ! Gra nabrała chrakteru, mocy. Jest bardziej poważniej, przez ten zabieg pewnie zwiekszy się zainteresowanie tych co nie przetrawili trójeczki czy tez innych części.Jedyny minus to muza, raz nakręca a czasami męczy ale trzeba sie przyzwyczaić.Rozwaliły mnie detale równiez te dzwiękowe, których doszło multum.Ogółem mam wrażenie jakbym nie grał na X360, nie na darmo Franek wspomniał o drzemiących mocach w naszych Xboksach 8) Edytowane 7 listopada 2012 przez Bushisan 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Ani razu w trakcie trwania kampanii nie czułem znużenia muzyką. Osłuchane przed premierą utwory idealnie komponują się z akcją na ekranie. Szczególnie bliżej końca gry czułem, jakby nowa muzyka przeplatała się przez poprzednie części, a nie była czymś zupełnie świeżym. 1 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Ja jestem w trzeciej misji i jestem zachywcony, dosłownie H4 rozje.bało mi łeb Jest slicznie, dźwięki są niesamowite tak samo jak muza (bushisan - kompletnie się z tobą nie zgadzam), gameplay jest miodny jak zawsze - cudowne pożegnanie serii z X360. Na takie Halo czekałem od pierwszego Xboxa. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Odgłosy broni są świetne. Normalnie nie zwracam jakiejś większej uwagi na takie detale, ale po odpaleniu gry to jedna z pierwszych rzeczy jakie w człowieka uderzają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi