Skocz do zawartości

HALO 4 - SINGLEPLAYER

Raptor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość UnexpectedBoy
Opublikowano
  W dniu 11.11.2012 o 14:29, Daddy napisał(a):

no właśnie z muzyką jest jakiś problem że jest za cicho podczas gry, jest świetna tylko co z tego skoro jest zagłuszana tym co się dzieje na ekranie.

to ja ją nawet chcialem sciszysz, a wy mowicie,ze za glosno xD to co wy macie za sprzet?

ja mam yamahe htr 3064 i mam elegancko wszystko slyszalne,zarowno muzyka, dzwieki, dialogi, wszystko w naprawde wysokiej jakosci, na filmikach jak i w grze.

Gość UnexpectedBoy
Opublikowano
  W dniu 11.11.2012 o 18:42, mausenberg napisał(a):

Mój sprzęt to tylko głośniki w telewizorze. Ale na słuchawkach jak grałem to mam to samo, cicha muzyka w tle. Bronie, wybuchu i reszta jest ok, tylko muza słabo.

bo te tv nowe maja rozne jakies duperele , pseudo surroundy, ktore uwidaczniaja bardziej dzwieki w tylnych glosnikach, a muza jest z przednich i stad takie wlasnie efekty cichej muzy:P

do takich gier trzeba dobrego sprzetu 5.1 :D ja jak na tv odpale cos, to od razu przelaczam, tak ogromna roznica jest, miedzy tv a sprzetem:P

Opublikowano

Grałem cały dzień a o muzyce przypomniałem sobie w czasie napisów końcowych ,to chyba dobrze o niej nie świadczy .Trzeba spokojnie będzie sobie posłuchać może coś wpadnie w ucho ,ale do poprzednich części nie ma najmniejszych szans tamta muza wrzucała ciary na plecach .

Opublikowano
  W dniu 11.11.2012 o 14:15, terror napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 10.11.2012 o 02:00, barth napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 03:01, Zeratul napisał(a):

Po przejsciu solo na legendary w extended ending pokazana jest na sekunde twarz master chief'a... a raczej jej kawalek. Total playtime mam na 18:47, a jako ze heroic zaliczylem w 8:30 to na legendary zajelo mi przejscie lekko ponad 10h. Malutko...

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 08:28, typfon napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 12.11.2012 o 12:26, barth napisał(a):
  W dniu 12.11.2012 o 08:28, typfon napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez typfon
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=-Bq9k3UOcOY&feature=my_liked_videos&list=LLHKm-6UrNsYM2cLHKOkwADw']http://www.youtube.com/watch?v=-Bq9k3UOcOY&feature=my_liked_videos&list=LLHKm-6UrNsYM2cLHKOkwADw

Polecam. Żeby działało najlepiej przejść Kampanie, Spartan Ops i odnaleść wrzystkie terminale.

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 2
Opublikowano

Wczoraj zacząłem kampanie. Graficznie jest świetnie , pod względem gameplayu bardzo dobrze (2 misja to kwintesencja Halo -cudo po prostu ,mógłbym w nią grać godzinami ,natomiast 3 zanudziła mnie na śmierć monotonnością)Muzyka do Marty'ego nie ma startu ale powiedzmy sobie szczerze ,że oryginalnego soundtracka przebić się po prostu nie da.

Gram w wersje z dubbingiem i szczerze mówiąc po tym czego się naczytałem spodziewałem się czegoś gorszego,Ba muszę powiedzieć nawet ,że jest całkiem nieźle

Ps

Gram na heroicu i o ile przymierze nie sprawia mi żadnych problemów(po tylu częściach ma się wypracowaną strategie na każdego przeciwnika ;d) to knight'y potrafią mi napsuć krwi , właściwie to tylko oni mnie zabijają.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 19.11.2012 o 17:41, MaZZeo napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez wrog
Opublikowano
  W dniu 19.11.2012 o 22:17, wrog napisał(a):
  W dniu 19.11.2012 o 17:41, MaZZeo napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

W dniu 19.11.2012 o 23:23, easye napisał(a):

wydawalo mi się, czy przed premiera zapowiadali, ze w Spartan Ops zobaczymy całkowicie nowe levele, a poki co mamy wszystkie z kampanii i multi...

Też mi się tak wydawało, dlatego ten tryb to dla mnie jak narazie spore rozczarowanie :/ Ale za to filmiki są ZACNE

http://www.youtube.com/watch?v=7wFADx4YtQM&feature=g-u-u

Elici wyzbyli się jezyka "wortwort"

Opublikowano

Z cyklu "ale o co chodzi?" Ukończyłem kampanie na Legendary a ten głupi waypoint mi pokazuje, że niby w połowie tylko mam. Odpowiednie Achievementy normalnie się odklikneły na końcu gry... I gdzie armor MC w zbrojowni z tego tytułu??

Opublikowano (edytowane)

Poiwnienes mieć w wyborze normalnie. Zreszta ja taki sam numer mam z zadaniami - mam ich chyba z 35, a w grze widnieje, ze zaliczyłem kolo 16tu....

W dniu 12.11.2012 o 14:59, Rysa11 napisał(a):

http://www.youtube.com/watch?v=-Bq9k3UOcOY&feature=my_liked_videos&list=LLHKm-6UrNsYM2cLHKOkwADw']http://www.youtube.com/watch?v=-Bq9k3UOcOY&feature=my_liked_videos&list=LLHKm-6UrNsYM2cLHKOkwADw

Polecam. Żeby działało najlepiej przejść Kampanie, Spartan Ops i odnaleść wrzystkie terminale.

Pokaż ukrytą zawartość

Wystarczy 1 sezon Spartan Ops ?EDIT: WYSTARCZY

Edytowane przez easye
Opublikowano
  W dniu 22.11.2012 o 17:28, easye napisał(a):

Poiwnienes mieć w wyborze normalnie. Zreszta ja taki sam numer mam z zadaniami - mam ich chyba z 35, a w grze widnieje, ze zaliczyłem kolo 16tu....

W dniu 12.11.2012 o 14:59, Rysa11 napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Wystarczy 1 sezon Spartan Ops ?

Co to tych kodów to nie wiem. Na jego kanale są jeszcze 2 kody i do jednego z nich trzeba przejść 3 odcinki spartan ops.

Opublikowano
  W dniu 22.11.2012 o 17:28, easye napisał(a):

Poiwnienes mieć w wyborze normalnie. Zreszta ja taki sam numer mam z zadaniami - mam ich chyba z 35, a w grze widnieje, ze zaliczyłem kolo 16tu.

No własnie nie mam, nic żadnego kawałka zbroi. Co innego widnieje z poziomu konsoli co innego widnieje w waypoincie, ogarnęli by ten syf.

Opublikowano (edytowane)

jak myślicie że Spartan Ops pociągnie fabułę do 5 i rozwiąze parę wątków z kampanii - czy raczej zostawią to rozgrzebane do pełnoprawnej następnej części?

Edytowane przez typfon