Rysa11 4 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Ja mogę zawsze pomóc jak będę online. Cytuj
Moore 0 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 To samo, jutro podeśle zaproszenie na XL bo sam tych achivow nie mam Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 Też jestem zainteresowany jak brakuje ludzi Cytuj
Strong 2 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 (edytowane) Jestem rozczarowany nową częścią Halo. Pomimo zmiany developera seria wciąż stoi w miejscu. Dodanie kilku karabinków i nowego rodzaju przeciwnika zamiast flood wiele tutaj nie zmienia i wciąż ciężko znaleźć duże różnice w stosunku do Halo & Halo 2. Ponadto skrócona została kampania w stosunku do wcześniejszych odsłon. Jestem zaskoczony wysokimi werdyktami tej gry, taki Far Cry 3 jest podobnie oceniany, a prawda jest taka że wciąga noskiem to FPP rodem z roku 2001. Jak dla mnie gra na 7, nie będąc złośliwym 7+. Edytowane 21 grudnia 2012 przez Strong 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Jestem rozczarowany nową częścią Halo. Pomimo zmiany developera seria wciąż stoi w miejscu. Dodanie kilku karabinków i nowego rodzaju przeciwnika zamiast flood wiele tutaj nie zmienia i wciąż ciężko znaleźć duże różnice w stosunku do Halo & Halo 2. Ponadto skrócona została kampania w stosunku do wcześniejszych odsłon. Jestem zaskoczony wysokimi werdyktami tej gry, taki Far Cry 3 jest podobnie oceniany, a prawda jest taka że wciąga noskiem to FPP rodem z roku 2001. Jak dla mnie gra na 7, nie będąc złośliwym 7+. Jakich zmian konkretnie oczekiwałeś po Halo 4 ? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 przecież jest seria CoD - tam każda część jest rewolucyjna i wnosi multum zmian. Po co grać w to zacofane halo. 1 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Ja jestem zadowolony z singla H4. Nowe bronie sa dobre. Zmiany w kwestii designu. OST w zupelnie nowych klimatach. Nowi przeciwnicy to nie tylko inny skin. Oni wymuszaja calkiem inne podejscie do walki. Jesli chodzi o mechanike gry i feeling ze strzelania to brak wiekszych zmian...na szczescie. Halo to ma byc Halo. Nie chce zeby to przypominalo inne shootery (celowanie ze szczerbinki itp). 1 Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 strong@ Czym co która którą grę wciąga to rzecz wybitnie subiektywna. Gra stoi w miejscu? Czyli co? źle, że Halo posiada pewne cechy kontynuowane w niej od początku istnienia? Tę grę definiują takie a nie inne mechanizmy. Zmienianie ich powodowałoby, że Halo nie było by "Halem". Ja jestem z nowego Halo bardzo zadowolony. Singiel dał mi kupę przyjemności. Szkoda tylko, że gra jest łatwa na Legendary. Samo multi bywa, że mnie srogo denerwuje ale ogólnie całość wypada na plus. Gra jest w dużym stopniu oldskulowa ( latanie od wajchy do wajchy jak w doomie i czyste walenie do alienów ) w założeniach, ale taki jej urok i chwała twórcom, że nie kombinują na siłę ( moment w którym dali by przycelowanie a'la CoD byłby końcem Halo ). Jednakże tak jak singiel jest zachowawczy od lat tak multi goni z patentami czołówkę nad czym można trochę ubolewać ale takie czasy. Sugerujesz, że zamiana flooda na forunerów to zmiana czysto kosmetyczna? Gruba nieprawda. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Twórcy czytają stękania takie jak te od Strong i później mamy takie kwiatki, że w najnowszej części Gears of War w klasycznym multi Locustów nie będzie XD Stękać głośniej, że się nic nie zmienia, to w Halo 5 będzie skrypt na skrypcie Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Pnaowie a jest możliwość grania w Halo 4 za ANG dubbingiem i napisami PL? Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Jest, kupujesz grę z oryginalną angielską wersją językową (była dystrybuowana także w Polsce) a napisy w języku polskim są w każdej wydanej wersji Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Pnaowie a jest możliwość grania w Halo 4 za ANG dubbingiem i napisami PL? Oczywiście. Jakby co, to się pozbywam właśnie tej wersji. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 http://www.gregbear.com/blog/display.cfm?id=6897 - Greg Bear rozwiewa wątpliwości co do tego z którym Didactem walczymy w Halo 4 jak wam się podoba SO e 8? fajnie się fabuła pcha do przodu nowe postacie (w tym kadetka programu S II ) oj zageszcza się atmosferka przed finałem 1 Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Dopiero 7 skończyłem, mnie jakoś ta fabuła nie bierze. Ona sobie jest, a ja sobie tylko strzelam...Jakby ktoś mnie spytał o co tam chodzi to miałbym problem streścić. O jakiś artefakt chodzi..?:> Fajnie, że lokacje nowe jakieś są. Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 chodzi o to, ze master czif ratuje zycie ludzkie, ale nie jest w stanie ocalic zycia w przestrzeni cybernetycznej (kortana). artefakty tez sa. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Ale ten.., mi o Spartan ops chodziło, 7 odcinek skończyłem dopiero :] Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 to mniej wiecej o to samo minus master czif. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 maus może poczekaj na mnie bo też mam zaległości w SO, a bym pograł w co-opie. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Jeszcze nigdy nie grałem w co-opie więc chętnie. Będę męczył pada w weekendowe noce, można się zgrać. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) ^_^ gróbo jak myslicię do czego nas przygotowuję bibliotekarka? Flood? Prekursorzy? Edytowane 11 lutego 2013 przez typfon Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Postrzelałbym do flood'a chętnie. Mazz, gdzieżeś w weekend był? Mieliśmy ciąć w SpartanOpsy ;] Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 MaZZ był zajęty, generalnie to słabo u mnie z czasem w najbliższych dniach Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Pierwsze podniesienie broni Prekursorów daję fajne animacje, później są już tylko takie szybkie, jest jakaś możliwość by każde podniesienie ich broni = długa animacja ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi