decoyed 707 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 (edytowane) Mam pytanie odnosnie wersji PL, a nie chce czytac calego tematu ze wzgledu na ewentualne spoilery. Czy wersja PL ma dubbing? Czy da sie wybrac oryginalne audio? Edytowane 12 lutego 2013 przez decoyed Cytuj
Adorian 9 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Tylko dubbing, swoja droga słaby, zwłaszcza w multi. p. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 Dzieki. To kupuje wersje ang. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2013 Kiedy H4 wyszlo...? Meh... dopiero teraz ukonczylem SP. Jezyk polski utrudnial mi to zadanie. Jednak koncowka wiala nuda i zastanawialem kiedy sie to skonczy. Zreszta "FINISH" tez taki troche mierny. Zaczynamy od QTE i konczymy QTE... w dodatku marnym i na sile . Troche bieda, fabula fajna, ale sam single po raz pierwszy wydal mi sie przynudnawy i nie wiem... troche pusty Cytuj
typfon 145 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 mi się podobał, po łynięciu praktycznie wszystkich książek jednak to chyba pierwsze Halo gdzie mógłbym komuś powiedzieć że bez dobrego wybadania sprawy z samej gry hook się dowie a jak już to historia będzie płaska i pozbawiona tego "czegoś" na dobrą sprawę to nie wiem czy zamiast Halo 5 kolejnym tytułem nie powinien być spin off który dawał by ludzim możliwość wsiąknięcia w uni głebiej (forerunner human war lub marzenie precursor forerunner war ^_^ ) Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 (edytowane) Każda wersja ANG ma napisy PL? Czy kazda to nie potwierdze. Mam wersje wypuszczona na Irlandie i sa polskie napisy. Edytowane 10 maja 2013 przez decoyed Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 ja miałem angielską wersję i były polskie napisy, wystarczy mieć tylko dasha po polsku Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 Gram od kilku dni w H4 i doszedłem do wniosku, że wolałem Reach. Jakoś tak zbyt mało czuję klimat Halo jak dla mnie, nowy przeciwnicy są raczej średni, ich bronie także nie robią wrażenia, bo to tylko skórki, więc mamy już 3 razy to samo, od ludzi, przymierza i prekursorów. No i jakoś tak, sam MC mnie znudził, wolałbym zobaczyć jakieś inne wydarzenia z innymi bohaterami. Reach pokazało, że można obejść się bez MC. Może kiedyś wydadzą część, w której będziemy walczyć jako ludzie z prekursorami :] 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 Jak dla mnie single player jest lepszy niz multi. Cytuj
xanon21 71 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) . Mam parę pytań. Dlaczego ta planeta ,nazywana jest planetą prekursorów? Tak samo Didact ,czemu nazywa siebie prekursorem? Przecież preursorzy byli mityczną rasa wyznawaną przez foreunnerów ,więc czy Didact i ta planeta byli foreunnerami czy prekursorami?Tak samo kim byli starożytni ludzie z którym walczył Didact ? Edytowane 7 czerwca 2013 przez xanon21 Mi tam opcja spoiler dziala :P Cytuj
typfon 145 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 kiepskie polskie tłumaczenie o ludziach masz w terminalach i ksiazkach, stosunek do prekursorow tez tam jest Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 W terminalach odblokowujemy jakieś filmy dostępne w Halo Waypoint, mam jednak problem (być może jednorazowy) z uruchomieniem tej aplikacji, po włączeniu cały czas wyświetla mi się "pobieranie danych". Gold do tego jest potrzebny czy co? Może wywalić HW i od nowa pobrać, bo miałem aktualizację wcześniejszej wersji. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Tak, do WP jest wymagany gold. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 To do obejrzenia filmów odblokowanych w singlu potrzebuję konta gold? Poprzednia wersja HWP (jeszcze od Bugie) mogła być uruchamiana bez konta gold, ale oczywiście nie było możliwości zobaczenia statystyk itp. Popróbuję jeszcze dzisiaj... Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 No widzisz, ale tak jest. Bez golda sobie nie wejdziesz na WP z poziomu konsoli.. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 A jednak wejdę, problem był po stronie M$ chyba, wczoraj bez problemu HWP się odpaliło i filmy obejrzałem, na 100% gold rozszerza funkcjonalność HWP, ale tym na razie nie jestem zainteresowany. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 No to git. A patrzę ja dzisiaj a tu Waypoint z poziomu PC jest po polsku! Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Tak, z poziomu konsoli od samego początku było PL, ale na PC to teraz było. Właśnie, było i się zmyło bo już nie ma. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Nie wiem jak to teraz wygląda i działa, ale mi się o wiele bardziej podobało bungie.net. HW było dla mnie od samego początku przekombinowane. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 To nowe jest przekombinowane ale można się przyzwyczaić (jak do lekkiego bólu głowy). A te tu nawiązują do poprzedniego http://branchapp.co/ http://leafapp.co/ czysto i przejrzyście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi