Opublikowano 12 lutego 201312 l Mam pytanie odnosnie wersji PL, a nie chce czytac calego tematu ze wzgledu na ewentualne spoilery. Czy wersja PL ma dubbing? Czy da sie wybrac oryginalne audio? Edytowane 12 lutego 201312 l przez decoyed
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l Autor Kiedy H4 wyszlo...? Meh... dopiero teraz ukonczylem SP. Jezyk polski utrudnial mi to zadanie. Jednak koncowka wiala nuda i zastanawialem kiedy sie to skonczy. Zreszta "FINISH" tez taki troche mierny. Zaczynamy od QTE i konczymy QTE... w dodatku marnym i na sile . Troche bieda, fabula fajna, ale sam single po raz pierwszy wydal mi sie przynudnawy i nie wiem... troche pusty
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l mi się podobał, po łynięciu praktycznie wszystkich książek jednak to chyba pierwsze Halo gdzie mógłbym komuś powiedzieć że bez dobrego wybadania sprawy z samej gry hook się dowie a jak już to historia będzie płaska i pozbawiona tego "czegoś" na dobrą sprawę to nie wiem czy zamiast Halo 5 kolejnym tytułem nie powinien być spin off który dawał by ludzim możliwość wsiąknięcia w uni głebiej (forerunner human war lub marzenie precursor forerunner war ^_^ )
Opublikowano 10 maja 201311 l Każda wersja ANG ma napisy PL? Czy kazda to nie potwierdze. Mam wersje wypuszczona na Irlandie i sa polskie napisy. Edytowane 10 maja 201311 l przez decoyed
Opublikowano 10 maja 201311 l ja miałem angielską wersję i były polskie napisy, wystarczy mieć tylko dasha po polsku
Opublikowano 11 maja 201311 l Gram od kilku dni w H4 i doszedłem do wniosku, że wolałem Reach. Jakoś tak zbyt mało czuję klimat Halo jak dla mnie, nowy przeciwnicy są raczej średni, ich bronie także nie robią wrażenia, bo to tylko skórki, więc mamy już 3 razy to samo, od ludzi, przymierza i prekursorów. No i jakoś tak, sam MC mnie znudził, wolałbym zobaczyć jakieś inne wydarzenia z innymi bohaterami. Reach pokazało, że można obejść się bez MC. Może kiedyś wydadzą część, w której będziemy walczyć jako ludzie z prekursorami :]
Opublikowano 7 czerwca 201311 l . Mam parę pytań. Dlaczego ta planeta ,nazywana jest planetą prekursorów? Tak samo Didact ,czemu nazywa siebie prekursorem? Przecież preursorzy byli mityczną rasa wyznawaną przez foreunnerów ,więc czy Didact i ta planeta byli foreunnerami czy prekursorami?Tak samo kim byli starożytni ludzie z którym walczył Didact ? Edytowane 7 czerwca 201311 l przez xanon21 Mi tam opcja spoiler dziala :P
Opublikowano 7 czerwca 201311 l kiepskie polskie tłumaczenie o ludziach masz w terminalach i ksiazkach, stosunek do prekursorow tez tam jest
Opublikowano 3 lipca 201311 l W terminalach odblokowujemy jakieś filmy dostępne w Halo Waypoint, mam jednak problem (być może jednorazowy) z uruchomieniem tej aplikacji, po włączeniu cały czas wyświetla mi się "pobieranie danych". Gold do tego jest potrzebny czy co? Może wywalić HW i od nowa pobrać, bo miałem aktualizację wcześniejszej wersji.
Opublikowano 3 lipca 201311 l To do obejrzenia filmów odblokowanych w singlu potrzebuję konta gold? Poprzednia wersja HWP (jeszcze od Bugie) mogła być uruchamiana bez konta gold, ale oczywiście nie było możliwości zobaczenia statystyk itp. Popróbuję jeszcze dzisiaj...
Opublikowano 3 lipca 201311 l No widzisz, ale tak jest. Bez golda sobie nie wejdziesz na WP z poziomu konsoli..
Opublikowano 4 lipca 201311 l A jednak wejdę, problem był po stronie M$ chyba, wczoraj bez problemu HWP się odpaliło i filmy obejrzałem, na 100% gold rozszerza funkcjonalność HWP, ale tym na razie nie jestem zainteresowany.
Opublikowano 4 lipca 201311 l No to git. A patrzę ja dzisiaj a tu Waypoint z poziomu PC jest po polsku!
Opublikowano 8 lipca 201311 l Tak, z poziomu konsoli od samego początku było PL, ale na PC to teraz było. Właśnie, było i się zmyło bo już nie ma.
Opublikowano 8 lipca 201311 l Nie wiem jak to teraz wygląda i działa, ale mi się o wiele bardziej podobało bungie.net. HW było dla mnie od samego początku przekombinowane.
Opublikowano 10 lipca 201311 l To nowe jest przekombinowane ale można się przyzwyczaić (jak do lekkiego bólu głowy). A te tu nawiązują do poprzedniego http://branchapp.co/ http://leafapp.co/ czysto i przejrzyście.