Gość GregZPL Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Oto 25 najlepiej ocenianych gier wszechczasów. Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime Tekken 3 The Orange Box Super Mario 64 Batman: Arkham City Resident Evil 4 Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III The Elder Scrolls V: Skyrim Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet Red Dead Redemption Halo 2 Teraz proponuję zabawę. Co z tej listy skończyliście, w co tylko graliście (jutub i u kolegi się nie liczy), a czego nawet nie liznęliście. I dlaczego? Szczególnie polecam wypełnić to Mendrkowi. Na koniec testu każdy zobaczy, jak wiele mu brakuje do ogrania klasyki i tytułu konsolowego z(pipi)iszcza ^_^ Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Nie skończyłem Combat Evolved i Halo 2, GTA III i SA, (jedynie nie grałem) NGB, Mass Effect 2, Orange Box, Portal 2 i obydwu SMG, no i LBP. Reszta zaliczona. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 RE4 <3 Z tej listy gdybym miał wytypować tylko jedną grę, wybór oczywisty. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) Super Mario Galaxy- X The Legend of Zelda: Ocarina of Time-X Super Mario Galaxy 2-X Grand Theft Auto IV-✓ SoulCalibur-X Uncharted 2: Among Thieves-✓ Metroid Prime-X Tekken 3-✓ The Orange Box-✓ Super Mario 64-X Batman: Arkham City-X Resident Evil 4-X Mass Effect 2-✓ Halo: Combat Evolved-✓ Grand Theft Auto III-X The Elder Scrolls V: Skyrim-✓ Grand Theft Auto: San Andreas- ✓ Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty-X Portal 2-X BioShock-✓ Tony Hawk's Pro Skater 2-✓ Ninja Gaiden Black-X LittleBigPlanet-✓ Red Dead Redemption-✓ Halo 2-właśnie ogrywam Edytowane 5 listopada 2012 przez Lionel Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime Tekken 3 Super Mario 64 Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty BioShock Ninja Gaiden Black Red Dead Redemption Halo 2 z wymienionych do literek końcowych, wyróżnione <3 ....RE4 na CG nie ukończony bo po dzien dzisiejszy nie wiem na czym polegał jego fenomen Edytowane 5 listopada 2012 przez Bushisan Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime Tekken 3 The Orange Box Super Mario 64 Batman: Arkham City Resident Evil 4 Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III The Elder Scrolls V: Skyrim Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet Red Dead Redemption Halo 2 Tych na czerwono nie zaliczyłem i raczej nie zamierzam, z wyjątkiem RE4, którego ogram na PS3 lub X360, bo chyba się pojawił jako remake. Mario, chociaż to topowe platformówki, to nie przepadam za tym wąsatym pedałem. Skyrim to typowa Bethesdowa gra, za którymi również nie przepadam. FPP w takim RPG mi nie odpowiada i art direction jakoś mi nie pasuje. Portal 2 to zupełnie gra nie dla mnie. Przy jedynce zasypiałem, więc tutaj nawet nie będę próbował. Oprócz tego jest jeszcze OoT, którą zacząłem, ale nie skończyłem. Kiedyś dokończę. Ta lista z Gamerankings? Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 IMO temat bardziej jako ciekawostka, niźli kryterium hardcoreowości. Gra się w to co się lubi, a nie to co na liście byle żeby zagrać. To zaprzecza podstawowej regule jaką jest: radość z grania. No chyba, że się jest snobem-kolekcjonerem. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) Ograłem: Grand Theft Auto IV (na 100%!) The Orange Box Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Grałem sporo, ale nie ukończyłem: Super Mario 64 Grand Theft Auto III Tekken 3 (ciężko przejść bijatykę ) The Elder Scrolls V: Skyrim LittleBigPlanet Red Dead Redemption Halo 2 Tony Hawk's Pro Skater 2 Nigdy nie tknąłem: Z powodu braku odpowiedniej konsoli: Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime Jest w kolejce do ogrania: Batman: Arkham City Mass Effect 2 Ninja Gaiden Black Dziwna ta lista. W mojej opinii może połowa tych gier jest naprawdę ponadczasowa, a brakuje przynajmniej drugich tylu wspaniałych (Pokemony, Phoenix Wrighty, MGS3 (pipi)y!!!). Na liście jest zbyt mało gierek na PS3, by skompromitować Mendrka, ale i tak może być ciekawie :>. Edytowane 5 listopada 2012 przez raven_raven Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Super Mario Galaxy - przeszedłem na 100%. Dla mnie gra generacji, na równo z SMG2 The Legend of Zelda: Ocarina of Time - to jest mój tytuł wstydu, ponieważ nigdy nie skończyłem Ocariny. Ogrywam teraz na 3DSa, ale fakt jest faktem. Nintendowy z(pipi)iszcz nie skończył Ocariny ^_^ Super Mario Galaxy 2 - 100% Grand Theft Auto IV - skończyłem podstawkę i dodatki. Świetny tytuł, ale chyba za wysoko na liście SoulCalibur - miałem na DC. Ale nie jestem fanem Uncharted 2: Among Thieves - genialna gra. Przeszedłem kilka razy. Coś pięknego Metroid Prime - najlepsza gra poprzedniej generacji. 100%. Kilka razy Tekken 3 - kolejna legenda. Posiedzenia przy Tekkenie były... no legendarne. Ale nie jestem dobrym graczem w Tekkena The Orange Box - próbowałem kilka razy i nie skończyłem. Nawet nie wyszedłem poza 2 albo 3 godzinę. Nie hejtuję, ale i nie rozumiem Super Mario 64 - moja gra życia. Kilkanaście razy 100% Batman: Arkham City - trochę pograłem, ale jakoś mnie nie wciągnęło. W przeciwieństwie do Arkham Asylum. Wolę metroidvanię niż sandboxa Resident Evil 4 - zarywałem nocki na GCN i przeklinałem Nintendo jak wyszedł na PS2. Cudny tytuł Mass Effect 2 - skończyłem kilka razy. Najlepsza nowa seria na hdgenach. Albo druga najlepsza, po Uncharted Halo: Combat Evolved - skończyłem. Świetny tytuł, ale Halo-z(pipi)em się po nim nie stałem Grand Theft Auto III - nie grałem. Nie miałem Playstation 2 jak był na topie, a jak już miałem to było Vice City i nie chciałem się wracać The Elder Scrolls V: Skyrim - grałem, nie dla mnie Grand Theft Auto: San Andreas - grałem, ale nie skończyłem. Jakoś mnie zmuliła po kilkudziesięciu godzinach. Bodajże do misji ślepego kolesia doszedłem Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - skończyłem kilka razy. Ostatnio w wersji HD. Nadal kopie Portal 2 - nie grałem. Valve nie jest dla mnie BioShock - skończyłem, fajna gra. Ale podniety nie czaję Tony Hawk's Pro Skater 2 - nie pamiętam, czy grałem. Grałem w Tonego, jak każdy. Ale nie wiem w którego Ninja Gaiden Black - skończyłem na Master Ninja. Jedyny slasher dla którego zwariowałem. Genialny tytuł LittleBigPlanet - grałem, nie skończyłem. Są lepsze platformery 2D, a edytor to nie dla mnie zabawka Red Dead Redemption - najlepsza gra na hdgenach. Absolutna rewelacja! Halo 2 - skończyłem. Lepsze niż Halo: CE w singlu. Multi mnie nie interesuje. A seria Halo nie porywa 14 skończyłem, 8 liznąłem na własnych konsolach, 3 nie widziałem na oczy na żywo Lista jest z gamerankings, lekko zmodyfikowana (nie ma Half-Life 2, bo jest Orange Box wyżej) Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Grałem i lubię: Grand Theft Auto IV Tekken 3 Grand Theft Auto: San Andreas Red Dead Redemption Grałem i nie lubię: Uncharted 2: Among Thieves The Orange Box Grand Theft Auto III Resident Evil 4 The Elder Scrolls V: Skyrim BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 LittleBigPlanet z reszty mam zamiar zagrać tylko w zeldę ale nie chcę przechodzić takiej gry na emulatorze na pc więc poczekam do momentu aż kupię kiedyś tam odpowiednią konsolę. Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Super Mario Galaxy - 100% The Legend of Zelda: Ocarina of Time - niestety nie miałem przyjemności Super Mario Galaxy 2 - 100% Grand Theft Auto IV - grałem , odpadłem przy około 50% gry SoulCalibur - Grałem , ale nie za długo , wole Tekkena Uncharted 2: Among Thieves - 100% przeszedłem z 10 razy Metroid Prime- nie grałem Tekken 3 - wiele wiele godzin, krol PSX The Orange Box - W orange Box nie, kazda osobno tak wczesniej Super Mario 64 - nie grałem Batman: Arkham City - grałem, nie skonczyłem , nie wiem czemu, nie podeszło mi Resident Evil 4 - grałem , przeszedłem 3 razy Mass Effect 2 - grałem , nie skonczyłem - za mało RPG w RPG Halo: Combat Evolved - właczyłem , wyłaczyłem , nie rozumiem o co Halo Grand Theft Auto III - grałem, zrobiłem 100% The Elder Scrolls V: Skyrim- nie grałem , nie lubie Zachodnich RPG Grand Theft Auto: San Andreas - 100% Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - nie grałem , nie rozumiem Fenomenu MGS Portal 2 - grałem , nie skonczyłem BioShock - grałem , nie skonczyłem - nie umiałem sie odnalesc w tej grze. Nie moj klimat Tony Hawk's Pro Skater 2 - wymasterowałem na wszystkie mozliwe sposoby. Ninja Gaiden Black - grałem , skonczyłem , szału nie robi LittleBigPlanet - grałem , skonczyłem , do edytora sie nie dotykałem Red Dead Redemption - grałem , przeszedłem 30% i wyrzuciłem , nie moj klimat, Halo 2 - właczyłem i wyłaczyłem , Nie rozumiem o co Halo Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime Tekken 3 The Orange Box Super Mario 64 Batman: Arkham City Resident Evil 4 Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III The Elder Scrolls V: Skyrim Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet Red Dead Redemption Halo 2 ostatnio coraz bardziej zastanawiam się nad zakupem wii... btw. gdzie są te wszystkie killzony? infamousy? god of wary? gran turismy? i tony genialnych exów z ps3? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Raven nie rozumiem jednej rzeczy. W " Grałem sporo, ale nie ukończyłem" wymieniles LBP(ex na ps3,czyli ps3 miałeś),a w " Nigdy nie tknąłem: Z powodu braku odpowiedniej konsoli" wymieniles Uncharted 2 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) Mendrek pewnie żadnej nie ograł i dlatego uważa zabawę za "głupią" Super Mario Galaxy -gram The Legend of Zelda: Ocarina of Time -mam ale odwlekam Super Mario Galaxy 2 -może Grand Theft Auto IV SoulCalibur -nie grałem ale "dwójkę" uwielbiam Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime -raczej nie Tekken 3 - <3 The Orange Box -chyba na steamie mam ale nie jestem fanem, może kiedyś Super Mario 64 -może Batman: Arkham City Resident Evil 4 -nie moje klimaty Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved -prawie skończyłem Grand Theft Auto III -<3 The Elder Scrolls V: Skyrim -pewnie kiedyś Grand Theft Auto: San Andreas -nie lubie tej części i jej nie skończyłem mimo 60h na liczniku Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 -czaje się (: BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 -grałem, nie podeszła Ninja Gaiden Black -grałem w Sigmę, nie podeszła LittleBigPlanet Red Dead Redemption Halo 2 -może kiedyś Edytowane 5 listopada 2012 przez _mike Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Nie ograłem: SoulCalibur - bo nie lubie bijatyk Halo: Combat Evolved - bo nie mialem kloca a halo 3 mnie odrzuciło, wiec seria mnie nie interesuje Ninja Gaiden Black - grałem w NG2 - skillowe slashery nie dla mne LittleBigPlanet - niedwno kupilem ps3 i jeszcze nie mialem okazji Halo 2 - patrz halo 1 Metroid, mariany, zeldy rozpykane na 100%, bo nie przejsc tych gier na minimum 90% to tak jakby nie przejsc ich w ogóle <tru story> Czy jestem prawdziwym graczem? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Raven nie rozumiem jednej rzeczy. W " Grałem sporo, ale nie ukończyłem" wymieniles LBP(ex na ps3,czyli ps3 miałeś),a w " Nigdy nie tknąłem: Z powodu braku odpowiedniej konsoli" wymieniles Uncharted 2 Rozwiązanie jest proste . Mam przyjaciela z PS3, u którego przegraliśmy mnóstwo godzin na tejże konsoli. A najczęściej po Motorstormie i FIFIE 09 swego czasu był LBP (oprócz tego trochę pośmigałem w God of War 3). Mało tego, w Uncharted 1, Killzone 2, Gran Turismo 5 też trochę pograłem, bo w te wakacje jak byłem w Anglii to w mieszkaniu miałem PS3 (ale i tak wolałem grać na własnym PS2). Na dobrą sprawę lepszy ze mnie Sonoklap niż z Mendrka :-)))). Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Każdy kto tutaj rozpisał z dumą w co grał, a w co nie Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 W tym temacie brakuje mi posta jednej osoby. If you know what i mean Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Super Mario Galaxy - ukończyłem jakies 40% gry - znudziła mnie The Legend of Zelda: Ocarina of Time - grałem na n64 sporo po premierze i dosyć szybko się poddałem Super Mario Galaxy 2 - w zasadzie to nie gralem Grand Theft Auto IV - ukończyłem w bólach SoulCalibur - w zasadzie gram do teraz na DC Uncharted 2: Among Thieves - ukonczone Metroid Prime - grałem jakieś 30-40% gry. nie widzialem sensu grania dalej Tekken 3 - zaliczone The Orange Box - zaliczone Super Mario 64 - ukończyłem i ciesze się z tego (niestety nie miałem 101 gwiazdek) Batman: Arkham City - pożyczyłem gierkę, stwierdziłem po godzinie, że to w sumie to samo co poprzednio i oddałem Resident Evil 4 - zaliczone Mass Effect 2 - zaliczone Halo: Combat Evolved - zaliczone Grand Theft Auto III - zaliczone The Elder Scrolls V: Skyrim - nie gram w takie gry. za długie i nudne Grand Theft Auto: San Andreas - zaliczone Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - zaliczone Portal 2 - zaliczone BioShock - podchodziłem do tego szajsu jakieś 10x... nie dałem rady Tony Hawk's Pro Skater 2 - zaliczone, piękna gra i TEN OST. Ninja Gaiden Black - coś tam grałem... LittleBigPlanet - zaliczone Red Dead Redemption - nudne w chui... ALE jakies 5h grałem! Halo 2 - polizałem troche Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) Super Mario Galaxy Super Mario Galaxy 2 Metroid Prime Dla tych gier (plus Zeldy i Donkey Kong) kupiłem Wii, póki co zacząłem od SMG(1). The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario 64 Oba tytuły mam do zaliczenia na moim 3DSie, choć boję się, że może nie starczyć czasu. Red Dead Redemption Grand Theft Auto IV Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto III Sandboxy od R* jakoś do mnie nie przemawiają. Próbowałem III, RDR i Vice City - najwięcej czasu spędziłem przy tym ostatnim tytule. Uncharted 2: Among Thieves LittleBigPlanet Jest dla mnie nie do pojęcia mieć PS3, a nie zagrać w te tytuły! Ja oba zaliczyłem na 100% (w LBP nie chciało mi się bawić z edytorem, gdyby nie te trofea pokusiłbym się o platynę). The Orange Box Portal 2 Uwielbiam Valve - Portale, Half-Lify zaliczone na 100%, TF2 nie w moim stylu, o wiele bardziej z gier multi od Valve podoba mi się L4D2. Batman: Arkham City - przeszedłem główny wątek i większość misji pobocznych, jedna z najlepszych gier obecnej generacji. Resident Evil 4 - przeszedłem dopiero na PS3 w HD - mój pierwszy kontakt z serią i dupy nie urywa, może REmake poprawi wizurenek serii w moich oczach. Mass Effect 2 - przeszedłem trzy razy, tak samo jak jedynkę - zgodzę się z Albertem/GregZ że seria ME to czołówka jeśli chodzi o nowe IP. The Elder Scrolls V: Skyrim - leży na mojej kupce wstydu, mam zainstalowane na steamie, ale jakoś nie mam natchnienia żeby w końcu to przejść. BioShock - przeszedłem i jak nie jestem fanem fpsów tak w Bajoszoka grało mi się przyjemnie, choć to pewnie za sprawą klimatu, Rapture i całej tej otoczki. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - tak, tak wiem, muszę w końcu kiedyś wziąć się za serię MGS. Halo: Combat Evolved Halo 2 Tak jak pisałem wcześniej nie przepadam za fps'ami, więc jedynie co mnie może przyciągnąć do tego gatunku, to fabuła, klimat, oprawa artystyczna - więc jak dla mnie seria Halo z góry odpada. Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black Tekken 3 SoulCalibur Nie lubię tych gatunków, nie przepadam za tymi seriami, nie mam zamiaru w to grać. Edytowane 5 listopada 2012 przez MBeniek Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 W Super Mario 64 było 120 gwiazdek Mamy podobne podejście do gier. Jak coś nie pasi to piec. Nie ma sensu się męczyć z czymś co nie podchodzi. 2 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Mogłeś dodać na listę kilka gier których brak w top10 jest porażką (MGS3, Zelda TP, Okami itd.). No ale taka jest ta lista i nie my ją układaliśmy. Super Mario Galaxy - jeszcze nie grałem The Legend of Zelda: Ocarina of Time - grałem, klasyk Super Mario Galaxy 2 - jeszcze nie grałem Grand Theft Auto IV - grałem dużo na PS3 i Xbox360 SoulCalibur - nie grałem Uncharted 2: Among Thieves - grałem, jedna z lepszych gier 7 generacji Metroid Prime - grałem, nie skończyłem, jeszcze zagram Tekken 3 - nie grałem The Orange Box - grałem w HL2 i dodatki Super Mario 64 - grałem, nie skończyłem, jeszcze zagram Batman: Arkham City - grałem, jedynka była lepsza Resident Evil 4 - jedna z najlepszych gier w historii, najbardziej lubię wersję na PS2 i HD Mass Effect 2 - jedna z lepszych gier 7 generacji, grałem na Xbox360 i PS3 Halo: Combat Evolved - grałem na PC jak jeszcze byłem PC-betonem, klasyk Grand Theft Auto III - jak wyżej The Elder Scrolls V: Skyrim - grałem, nie skończyłem, jeszcze zagram Grand Theft Auto: San Andreas - jedna z najlepszych gier w historii, grałem na różnych platformach Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - tu powinna być trójka i to wyżej, grałem na PS2 i PS3 w HD Portal 2 - grałem, nie skończyłem, nie lubię BioShock - grałem, jedna z lepszych gier 7 generacji Tony Hawk's Pro Skater 2 - nie grałem, nie lubię Ninja Gaiden Black - grałem ale na niskich poziomach trudności, za duży hardcore LittleBigPlanet - nie grałem, nie lubię Red Dead Redemption - jedna z lepszych gier 7 generacji, grałem na Xbox360 i PS3 Halo 2 - grałem na PC jak jeszcze byłem PC-betonem, klasyk Jeśli założymy że hardcorem i true gamerem jest ten co wszystkie gry kończy na 100% to ja wysiadam. Wolę zaliczyć kilka gier po jednym razie niż siedzieć nad jedną kilka tygodni. Oczywiście czasem są wyjątki jak San Andreas, RE4 czy MGS3 gdzie ciężko się oderwać od TV póki nie będzie 100%. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Super Mario Galaxy - nie grałem nigdy, nie jestem fanem Mario, ale jakbym dorwał Wii, chętnie zagrałbym. The Legend of Zelda: Ocarina of Time - nie grałem, nie mam zamiaru grać. Super Mario Galaxy 2 - podobnie jak i z poprzednią częścią. Grand Theft Auto IV - ograne na 100%, ponad 100 godzin, jedna z gier życia (psychofan R*) SoulCalibur - grałem w 'trójkę', zero podjarki. Uncharted 2: Among Thieves - ukończone dwukrotnie chyba, piękna grafika, wspaniale się bawiłem, ale nie chcę wracać. Metroid Prime - nie grałem i nie mam zamiaru (nienawidzę kosmicznych klimatów) Tekken 3 - grany bardzo dużo za szczyla, przyjemnie się grało, ale nigdy nie jarałem się Tekkenem (zawsze MK > Tekken) The Orange Box - grałem tylko w pierwsze HL (średniawka), kiedyś chciałem kupić OB, ale podobno konwersja do bani, więc odpuściłem Super Mario 64 - grane trochę na emulatorze, nie jestem fanem Mario = nie zagram ponownie Batman: Arkham City - oczywiście, że ograne, top gier życia (razem z poprzednią częścią) Resident Evil 4 - ograne, jedna z najlepszych gier na PS2, stawiam bardzo wysoko Mass Effect 2 - pożyczyłem od Siga, włączyłem na 30 minut, oddałem mu - kosmiczne klimaty = błe Halo: Combat Evolved - nie grałem, nie mam zamiaru, choć pierwszego Klocka posiadam i MOŻE kiedyś zagram Grand Theft Auto III - pierwsza część GTA w jaką grałem, piękne chwile spędzone, choć teraz nie wróciłbym ponownie The Elder Scrolls V: Skyrim - jest na liście gier do przejścia, muszę zaliczyć Grand Theft Auto: San Andreas - top gier życia, mnóstwo zabawy, przechodzone po kilkanaście razy (psychofan R*) Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - nie grałem i również nie zamierzam, bo seria MGS to ciota i chu.j Portal 2 - również na liście do ogrania BioShock - przeszedłem, stawiam wysoko, jedna z moich ulubionych serii Tony Hawk's Pro Skater 2 - grałem bardzo dawno, nie pamiętam w sumie już Ninja Gaiden Black - nie grałem i nie chcę LittleBigPlanet - grałem, pobawiłem się i całkiem OK Red Dead Redemption - gra życia (do czasu wyjścia GTA V), po prostu najlepsza, urzekło mnie wszystko Halo 2 - nie grałem, nie mam zamiaru Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) Skończyłem/Zaliczyłem: Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Grand Theft Auto IV Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime Tekken 3 Super Mario 64 Batman: Arkham City Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock LittleBigPlanet Halo 2 Grałem: The Orange Box - przeszedłem Portala, a HL2 zacząłem, z tym że trochę mnie znużył w połowie (nie bić) Skyrim - nabiłem 40 godzin. Grało się za(pipi)iście, ale po prostu nie miałem na to czas Red Dead Redemption - o jezu, co ja się z tą grą mam. 2 razy zaczynałem na xboxie i 2 razy po dotarciu do Meksyku kończyłem przygodę. Tak mnie zanudziła, że masakra. Teraz robię 3 podejście na PS3. Zesr.am się, a przejdę. Nie grałem: Soul Calibur - Dreamcasta widziałem tylko u kolegi Resident Evil 4 - kilka razy już się przymierzałem do ogrania (a to na Wii, a to na 360), ale jakoś tak wyszło, że mnie ten tytuł ominął. Może kiedyś. THPS2 - jakoś tak nie miałem okazji. Ninja Gaiden Black - nigdy nie byłem fanem trudnych gier Edytowane 5 listopada 2012 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi