bartiz 1 615 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Super Mario Galaxy nie grałem The Legend of Zelda: Ocarina of Time grałem, nie skończyłem Super Mario Galaxy 2 nie grałem Grand Theft Auto IV grałem, skończyłem SoulCalibur grałem Uncharted 2: Among Thieves grałem, skończyłem Metroid Prime grałem Tekken 3 grałem The Orange Box grałem Super Mario 64 grałem na DSie Batman: Arkham City grałem, skończyłem Resident Evil 4 grałem, skończyłem Mass Effect 2 grałem, skończyłem Halo: Combat Evolved grałem, skończyłem Grand Theft Auto III grałem, skończyłem The Elder Scrolls V: Skyrim grałem, skończyłem Grand Theft Auto: San Andreas grałem, skończyłem Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty grałem, skończyłem Portal 2 grałem, skończyłem BioShock grałem, skończyłem Tony Hawk's Pro Skater 2 grałem Ninja Gaiden Black grałem, skończyłem LittleBigPlanet grałem Red Dead Redemption grałem, skończyłem Halo 2 grałem, skończyłem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) LittleBigPlanet - jakbym miał PS3 to bym za darmo nawet nie chciał tego Hm co jest powodem takiej nienawiści do szmacianek? A co do listy totalny bezsens tak jak np. top 100 najlepszych płyt wg Rolling Stone (czy jakiegokolwiek opiniotwórczego magaznu etc) bo co mnie gó'wno obchodzą dajmy na to Beach Boys? Bo tak powiedzieli krytycy? W du'pie to mam. No ale 19/25 sprawdzone i grane duża cześć z wielką przyjemnością. Edytowane 6 listopada 2012 przez _Be_ Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Następnym razem zrobimy top25 wg Bartezoo i wtedy lista będzie sprawiedliwa i obiektywna. Stoi? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Następnym razem zrobimy top25 wg Bartezoo i wtedy lista będzie sprawiedliwa i obiektywna. Stoi? Ty no, ale powiedz mi jak jest sens tego topicu? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Własciciel 3 konsol moze zrobic wrazenie na gimnazjalistach ze grał w prawie wszystkie gry 2 Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) Następnym razem zrobimy top25 wg Bartezoo i wtedy lista będzie sprawiedliwa i obiektywna. Stoi? Ty no, ale powiedz mi jak jest sens tego topicu? Przecież Albert sam pisał stronę wcześniej, że ten temat to tylko ciekawostka i nic więcej. Można się czepiać, że nie ma w zestawieniu tej gry albo tamtej (vide MGS3) ale po co. Przecież nie on układał tą listę (chyba). Edytowane 6 listopada 2012 przez Farmer87 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 A co do listy totalny bezsens tak jak np. top 100 najlepszych płyt wg Rolling Stone (czy jakiegokolwiek opiniotwórczego magaznu etc) bo co mnie gó'wno obchodzą dajmy na to Beach Boys? Bo tak powiedzieli krytycy? W du'pie to mam. No ale 19/25 sprawdzone i grane duża cześć z wielką przyjemnością. Ale beach boys'ów głównie jeden album jest tak doceniany, Pet Sounds, i jest on naprawdę świetny. Reszta albumów pewnie już aż taka dobra nie jest i w rankingach już ich nie ma : > Cytuj
Yap 2 793 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime Tekken 3 The Orange Box Super Mario 64 Batman: Arkham City Resident Evil 4 Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III The Elder Scrolls V: Skyrim Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet Red Dead Redemption Halo 2 Niestety nie grałem. Brak czasu lub platformy. Nie mam zamiaru się za to chwytać. Grałem, przeszedłem/wymasterowałem/lizałem ściany. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Już pisałem, że to tylko zabawa mająca trzy cele. Jeden to zobaczyć listę najlepiej ocenianych gier, bo nie każdy przecież wie jakie tytuły tam są. Drugi to skonfrontowanie tej listy ze swoją listą (sam bym wyrzucił ponad połowę gier i wrzucił inne). A trzeci to zobaczenie w co się grało z tych absolutnych topów a co się ominęło. I w sumie dlaczego. Trzeba być ostrym młotem, żeby traktować to inaczej niż zabawę (siema Mendrek). A na pewno trzeba być bardzo ostro pogrzanym, żeby się oburzać, albo wysuwać jakieś kretyńskie sugestie. Chill. To tylko giereczki video dla dzieci Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 GregZPL, skąd jest ta lista, jakiś gamerankings? Ograne ukończone: Uncharted 2: Among Thieves The Orange Box Batman: Arkham City Mass Effect 2 Portal 2 BioShock LittleBigPlanet Red Dead Redemption Grane, nieukończone: Grand Theft Auto IV Grand Theft Auto III Nieruszone (z braku czasu lub platformy na której gra wyszła, lub po prostu nie znam tytułu): Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Super Mario 64 Resident Evil 4 Halo: Combat Evolved The Elder Scrolls V: Skyrim Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black Halo 2 Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Gamerankings. Tylko konsolowe tytuły. Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) Skończone: Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Tekken 3 The Orange Box Batman: Arkham City Resident Evil 4 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet Red Dead Redemption Grałem, ale nie skończyłem: Metroid Prime Super Mario 64 Nie grałem: Super Mario Galaxy 2 Mass Effect 2 The Elder Scrolls V: Skyrim Tony Hawk's Pro Skater 2 Halo 2 Edytowane 7 listopada 2012 przez Arkady Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Tekken 3 The Orange Box Batman: Arkham City Resident Evil 4 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet Red Dead Redemption Metroid Prime Super Mario 64 Super Mario Galaxy 2 Mass Effect 2 The Elder Scrolls V: Skyrim Tony Hawk's Pro Skater 2 Halo 2 Zielone skonczyłem, czerwone nieruszyłem, czarne grałem ale nie skonczyłem Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves Metroid Prime Tekken 3 The Orange Box Super Mario 64 Batman: Arkham City Resident Evil 4 Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III The Elder Scrolls V: Skyrim Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet Red Dead Redemption Halo 2 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Super Mario Galaxy - nie grałem, brak odpowiedniego sprzętu The Legend of Zelda: Ocarina of Time - j.w. Super Mario Galaxy 2 - j.w. Grand Theft Auto IV - skończone 2 razy, jedna z lepszych gier tej generacji - 9/10 SoulCalibur - nie grałem Uncharted 2: Among Thieves - skończone raz, dobry, nawet bardzo dobry tytuł, i może bym nawet skończył drugi raz, ale sprzedałem:( - 8/10 Metroid Prime - nie grałem Tekken 3 - w jakieś tam tekkeny się napier.dalało u kolegi, ale jakie? Nie rozróżniam The Orange Box - jak najbardziej, Portal dobry (7/10), HL wiadomo mega (9/10), TF2 nie przekonało mnie jakoś na dłużej, chociaż doceniam (7,5/10) Super Mario 64 - nie grałem Batman: Arkham City - skończyłem, bardzo dobra, ale jedynka była lepsza - 8/10 Resident Evil 4 - skończone, całkiem spoczko, choć pod koniec zaczynała mnie już trochę męczyć - 7,5/10 Mass Effect 2 - skończone raz, chyba z całej trylogii wzbudziła we mnie najwięcej emocji, choć paradoksalnie to najmniej rozbudowana część - 8/10 Halo: Combat Evolved - w demko się kiedyś sporo napier.dalało na pccie, ostatnio się właśnie zastanawiałem czy nie warto poszukać jakoś tej gry, może mi wyjątkowo podejdzie i skuszę się na xboxa? Grand Theft Auto III - w zasadzie to nie skończyłem, ale czasu spędziłem w tym od hooja - 8/10 The Elder Scrolls V: Skyrim - pożyczyłem od kolegi i się kurzy, cenię sobie raczej dobrą fabułę a nie rozlazły i nudny świat Grand Theft Auto: San Andreas - w zasadzie to nie skończyłem, ale czasu spędziłem w tym od hooja - 9/10 Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - nie grałem Portal 2 - świetny tytuł, myślę że seria jest już prawie na poziomie HL - 8/10 BioShock - jedna z lepszych gier tej generacji - 8/10 Tony Hawk's Pro Skater 2 - no grało się, ale dawno temu, więc ciężko oceniać Ninja Gaiden Black - nie grałem LittleBigPlanet - nie przepadam za grami bez konkretnego celu, ale doceniam koncept Red Dead Redemption - jedna z większych zagadek jak dla mnie, GTA IV ubóstwiam, tutaj mamy do czynienia natomiast z jeszcze lepszą grą a nie mogłem czasem powstrzymać się od ziewania. Halo 2 - jak kiedyś tam ogarnę Combat Evolved i mi się spodoba, to się wezmę za to. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Już pisałem, że to tylko zabawa mająca trzy cele. Jeden to zobaczyć listę najlepiej ocenianych gier, bo nie każdy przecież wie jakie tytuły tam są. Drugi to skonfrontowanie tej listy ze swoją listą (sam bym wyrzucił ponad połowę gier i wrzucił inne). A trzeci to zobaczenie w co się grało z tych absolutnych topów a co się ominęło. I w sumie dlaczego. Trzeba być ostrym młotem, żeby traktować to inaczej niż zabawę (siema Mendrek). A na pewno trzeba być bardzo ostro pogrzanym, żeby się oburzać, albo wysuwać jakieś kretyńskie sugestie. Chill. To tylko giereczki video dla dzieci Ja rozumiem, że zabawa, ale to po prostu nie ma sensu. Żeby chociaż jeszcze jakaś dyskusja się z tego wywiązała a nie durna, nieczytelna wyliczanka. Już lepiej ankiete z widocznymi userami zrobić. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Stary. Nikt Ci nie broni założyć takiego tematu w którym wywiąże się jakaś epicka dyskusja. Działaj! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Jedne starcie betonów starczy. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) Super Mario Galaxy - nie mam danej konsoli ale zagrać chcę The Legend of Zelda: Ocarina of Time - j.w Super Mario Galaxy 2 - j.w Grand Theft Auto IV - może zagram ale póki co nie mam ochoty SoulCalibur - "dwójeczka" mi wystarczy Uncharted 2: Among Thieves - tak się złożyło ; ) ale zagram Metroid Prime Tekken 3 - ograne mocno The Orange Box - jak wyżej Super Mario 64 - grałem na DS-ie, straszliwie mnie to znudziło i odpuściłem Batman: Arkham City - nie. ale zagram na PC niedługo Resident Evil 4 - jak wyżej Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved - mogę zagrać ale nie chcę, "dwójka" mi wystarczy Grand Theft Auto III - nie grałem, wystarczy mi San Andreas, do tej produkcji nie chcę wracać The Elder Scrolls V: Skyrim - czeka : ) Grand Theft Auto: San Andreas - ograne Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 - zagram BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet - nie zagram nigdy Red Dead Redemption - muszę zagrać Halo 2 - singiel mnie znudził a do multi nie mialem dostępu Nie grane nigdy Grane, ukończone Grane ale olane Edytowane 7 listopada 2012 przez Sebastian Ś. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Jedne starcie betonów starczy. No to jak nie masz swoich pomysłów dlaczego krytykujesz moje? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Jedne starcie betonów starczy. No to jak nie masz swoich pomysłów dlaczego krytykujesz moje? Przepraszam, że się wtrącę, ale jak zwykle argumentujesz "z dupy" Albert. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) Jedne starcie betonów starczy. No to jak nie masz swoich pomysłów dlaczego krytykujesz moje? Jak mają być takie bezcelowe jak ten to już wole je oszczędzić dla siebie. Dobra EOT Albert, podniecaj się dalej listą wyciągnietą totalnie z du'py. Edytowane 7 listopada 2012 przez _Be_ Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Nie z dupy, tylko z gamerankings. Nie podniecam się tą listą bardziej niż podniecałbym się jakąś Twoją. Interesuje mnie tylko moja lista, a ta się różni od tej z gamerankings. A co do realizowania pomysłów: do odważnych świat należy. Dawaj Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Dobra fajnie, że gamerankings, ale jest serio gów'no warta (już pomijając, że tylko gry na konsole) to jeszcze oprócz kilku wyjątków dla recenzentów dobre gry zaczęły wychodzić jedynie po 2000 roku gdzie tu sens i logika? Jak wszechczasów to wszechczasów a nie. A i jeszcze jedno lista dotyczy najwyżej ocenionych a nie najlepszych gier wszechczasów. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Lista z gamerankings to rzecz niestety nietrafiona, jak bartezoo zauważył są to tytuły dość nowe. Do serwisu nic nie mam, bo korzystałem z niego cześciej niż osławionego metacritic. Temat jak temat, może być. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi