mozi 1 977 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Super Mario Galaxy - grałem nie podeszło The Legend of Zelda: Ocarina of Time - nie dotknąłem Super Mario Galaxy 2 - jak 1 częśc. Grand Theft Auto IV - grałem przy 70% uszkodozny save więc odpuściłem SoulCalibur - gałem 1na1 Uncharted 2: Among Thieves - skończone Metroid Prime - grałem nie podeszło Tekken 3 - grałem 1na1 The Orange Box - przy ep2 usnąłem Super Mario 64 - grałem ale nie podeszło Batman: Arkham City - skończone Resident Evil 4 - pierdyliard godzin skończone pierdyliard razy Mass Effect 2 - nie grałem Halo: Combat Evolved - skońoczne Grand Theft Auto III - skończone The Elder Scrolls V: Skyrim - grałem nie podeszło Grand Theft Auto: San Andreas - grałem znudziło mnie przy 30-40 % Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - próbowałem naprawde ale nie podeszło Portal 2 - grałem nudddy BioShock - skończone Tony Hawk's Pro Skater 2 - nie grałem Ninja Gaiden Black - pierdyliard godzin skończone pierdyliard razy LittleBigPlanet - nie grałem Red Dead Redemption - zacząłem ale czeka chyba na emeryture :> Halo 2 - skończone Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Dobra fajnie, że gamerankings, ale jest serio gów'no warta (już pomijając, że tylko gry na konsole) to jeszcze oprócz kilku wyjątków dla recenzentów dobre gry zaczęły wychodzić jedynie po 2000 roku gdzie tu sens i logika? Jak wszechczasów to wszechczasów a nie. A i jeszcze jedno lista dotyczy najwyżej ocenionych a nie najlepszych gier wszechczasów. No ale bez przesady, jakie wg Ciebie gry sa lepsze od tych z top 25. Jest tu sporo starych perełek, a tak w ogóle to albert wywalił z listy super mario bros, i jeszcze kilka innych tytułów z snesa (czy tam nesa) Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Dobra fajnie, że gamerankings, ale jest serio gów'no warta (już pomijając, że tylko gry na konsole) to jeszcze oprócz kilku wyjątków dla recenzentów dobre gry zaczęły wychodzić jedynie po 2000 roku gdzie tu sens i logika? Jak wszechczasów to wszechczasów a nie. A i jeszcze jedno lista dotyczy najwyżej ocenionych a nie najlepszych gier wszechczasów. 5 jest sprzed 2000 roku. Czyli 20%. Chyba niesłabo? Poza tym chyba zapomniałeś kiedy internet stał się powszechny. Pytanie mam dla Ciebie za 100 punktów. Dlaczego jest (pipi) warta? Tylko argumenty, a nie, że Tobie się coś tam wydaje Qstom, nie wywaliłem nic. Nie zmieniłem filtra, a domyślnie jest 20 recenzji Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) Dobra fajnie, że gamerankings, ale jest serio gów'no warta (już pomijając, że tylko gry na konsole) to jeszcze oprócz kilku wyjątków dla recenzentów dobre gry zaczęły wychodzić jedynie po 2000 roku gdzie tu sens i logika? Jak wszechczasów to wszechczasów a nie. A i jeszcze jedno lista dotyczy najwyżej ocenionych a nie najlepszych gier wszechczasów. No ale bez przesady, jakie wg Ciebie gry sa lepsze od tych z top 25. Jest tu sporo starych perełek, a tak w ogóle to albert wywalił z listy super mario bros, i jeszcze kilka innych tytułów z snesa (czy tam nesa) Np. System Shock zamiast Bioshocka, Fallout, Torment (tutaj jest Mass Effect xDDDD) i wiele, wiele innych tytułów tylko po co mi taka licytacja (tak wiem konsolowe). Albert już Ci mówie dlaczego jest ch'uja warta: -są na niej gry w większości z tej generacji -są na niej gry najwyżej oceniane a jak wiemy to w tej generacji najwięcej się narzeka na system oceniania gier (7 = crap) oraz zlicza oceny od sponsorowanych magazynów i innych ignenów i do tego masz np. takie COD4MW które dostaje 93,54% a potem miejsce niżej jest CODMW2, które niczym sie nie rózni i dostaje ledwie kilka procentów niżej i co nadal zasługuje byc na liscie najlepszych gier wszechczasów ? Edytowane 7 listopada 2012 przez _Be_ Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 12 gier z tej generacji to nie większość. System Shock 88.33%. System Shock 2 92.06%. Za mało na top25. Fallout 91.33%. Mało. Torment 90.46%. Też mało. No skoro mają za niskie oceny to się nie mieszczą na liście. Co ja mam Ci dodać? Jedyny tytuł z PC który się łapie do topa to Half-Life 2. A jest na niej Orange Box. No i co, teraz będziesz lolwał i iksdował, że te gry mają niższe oceny niż Ci się wydaje, że powinny? A co niby sprawia, że Twoja opinia jest bardziej obiektywna od tej listy? Cytuj
tyveri 6 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Mam olbrzymie pieniądze! Nie gram w gry! Wydaję geld tylko! Money kochają mnie, a ja kocham pieniądze! Umiem forsę robić! Kasa na moim koncie bankowym ciągle rośnie! Was czekają nędzne emerytury, lub niskie renty! Jesteście pokoleniem straconym! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Nie no Bartezoo jest rozbrajający, chyba jako jedyny nie jest w stanie pojąć, że to zwykła zabawa i nikt nie chce mu wmówić jakie gry są najlepsze. Nie wiem, może przez pomyłkę zamiast tofu na obiad zeżarł kotleta z ryby i mu się mózg do góry nogami wywrócił 1 Cytuj
Dud.ek 2 048 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Super Mario Galaxy - nie gram w wii The Legend of Zelda: Ocarina of Time - grałem na emulatorze, super gra. W pełni załuguje na swoje miejsce w panteonie. Super Mario Galaxy 2 - nie gram w wii Grand Theft Auto IV - ukończone, najlepszy sandbox tej generacji SoulCalibur - nie grałem w dc Uncharted 2: Among Thieves - nie gram w ps3 Metroid Prime - nie grałem w gc Tekken 3 - super gra The Orange Box - nie grałem tylko w tą strzelanke online bo to nie moje klimaty Super Mario 64 - grałem na emulatorze i jak na swoje lata daje rade Batman: Arkham City - grałem w poprzednika i czeka na nadrobienie zaległości Resident Evil 4 - ukończona wersja hd na klocku, ostatni dobry resident Mass Effect 2 - nie gram w rpg Halo: Combat Evolved - ukończone, kusi wersja zremasterowana Grand Theft Auto III - ukończone, pierwsza część w 3d i najwiekszy przeskok technologiczny w serii The Elder Scrolls V: Skyrim - nie gram w rpg Grand Theft Auto: San Andreas - najlepsza gra ever? przekonamy sie w 2013 jak wyjdzie V Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - Przegadana, monotonna ale zapadająca w pamieć gra Portal 2 - nie grałem BioShock - dobra, sequel troche powiela schematy ale też daje rade Tony Hawk's Pro Skater 2 - najlepsza gra na psx, przynajmniej najwiecej czasu z nią spędziłem Ninja Gaiden Black - grałem w podstawke i nie porwała mnie LittleBigPlanet - grałem w wersje na psp ale nie moje klimaty Red Dead Redemption - najlepszy western w historii gamingu i jedna z najlepszych gier tej generacji Halo 2 - rozwinięcie pomysłów z jedynki, tylko poprawny tytuł Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Super Mario Galaxy - 100% The Legend of Zelda: Ocarina of Time - 100% (wersjana 3DSa, zrobilem wszysktko co sie tylko dalo, ale master questa nie ukonczylem ) Super Mario Galaxy 2 - prawie wszystkie gwiazdki ale nie na swojej konsoli, nie liczy sie ;P Grand Theft Auto IV - ukonczylem, nie wbilem 100% (wbije niedlugo) SoulCalibur - nie gralem Uncharted 2: Among Thieves - ukonczony Metroid Prime - nie gralem Tekken 3 - ograny miliard godzin The Orange Box - zakupilem niedawno, za jakis czas bede gral Super Mario 64 - 100% w wersji na DSa Batman: Arkham City - nie gralem Resident Evil 4 - nie gralem Mass Effect 2 - nie gralem Halo: Combat Evolved - nie gralem Grand Theft Auto III - ukonczony, nie 100% The Elder Scrolls V: Skyrim - nie gralem Grand Theft Auto: San Andreas - ukonczony, przez bug w grze nie 100% (ale kiedys bedzie ) Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - nie gralem Portal 2 - nie gralem BioShock - ukonczony Tony Hawk's Pro Skater 2 - gralem Ninja Gaiden Black - nie gralem LittleBigPlanet - ukonczony Red Dead Redemption - 100% (i platyna) Halo 2 - nie gralem Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Super Mario Galaxy - nie gram na WII The Legend of Zelda: Ocarina of Time - grałem , nie skończyłem Super Mario Galaxy 2 - nie gram na WII Grand Theft Auto IV - mam , zrobilem 100 % SoulCalibur - nie Uncharted 2: Among Thieves - nie mam PS3 Metroid Prime - nie Tekken 3 - mam The Orange Box - posiadam , zrobilem spokojnie 100 % Super Mario 64 - nie gram na WII Batman: Arkham City - nie Resident Evil 4 - skończyłem całe Mass Effect 2 - nie cierpie ME Halo: Combat Evolved - Halo też nie lubie Grand Theft Auto III - grałem The Elder Scrolls V: Skyrim - nie grywam w tytuły Bethslopworks Grand Theft Auto: San Andreas - mam ale nie zrobiłem nigdy 100 % Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - mam , świetny kawałek gry choć mocno specyficzny Portal 2 - skończyłem BioShock - nie grałem Tony Hawk's Pro Skater 2 - grałem Ninja Gaiden Black - nie grałem ale żałuje LittleBigPlanet - nie Red Dead Redemption - najlepszy tytuł ostatnich 10 lat , mam Game of The Year Halo 2 - nie cierpie Halo Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Super Mario Galaxy - nie gram na WII Super Mario Galaxy 2 - nie gram na WII Brawo, tak trzymać! Jeszcze byś się czymś zaraził Super Mario 64 - nie gram na WII Extra. To spróbuj na N64. Bo na tej konsoli ta gra wyszła. No chyba, że się brzydzisz Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Brawo, tak trzymać! Jeszcze byś się czymś zaraził Nie gram bo nie mam kasy na WII i po prostu gry na ta kąsole mnie nie kręcą . Wbrew temu co sądzą fanboje nintendo są jeszcze ludzie na tym świecie którzy mają ich sprzet po prostu w pupie a nie są nieutulonymi w żalu hejterami którzy hejtują ich najwspanialąsza kąsolke . Extra. To spróbuj na N64. Bo na tej konsoli ta gra wyszła. No chyba, że się brzydzisz Fakt racja to gra z N64. Nintendo wydaje tyle tych marianów że sie pogubić można. Cytuj
ox_bow 3 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Super Mario Galaxy The Legend of Zelda: Ocarina of Time Super Mario Galaxy 2 Grand Theft Auto IV SoulCalibur Uncharted 2: Among Thieves (niebawem zacznę) Metroid Prime Tekken 3 The Orange Box Super Mario 64 Batman: Arkham City Resident Evil 4 Mass Effect 2 Halo: Combat Evolved Grand Theft Auto III The Elder Scrolls V: Skyrim Grand Theft Auto: San Andreas Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Portal 2 BioShock Tony Hawk's Pro Skater 2 Ninja Gaiden Black LittleBigPlanet Red Dead Redemption Halo 2 Legenda: nie grałem (z różnych przyczyn) grałem grałem i zaliczyłem grałem i zaliczyłem na 100% Jak widać, żaden ze mnie hadkor. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Fakt racja to gra z N64. Nintendo wydaje tyle tych marianów że sie pogubić można. No. 5 trójwymiarowych platformówek z Marianem przez ostatnie 16 lat. Można zajoba dostać od liczenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi