Gość UnexpectedBoy Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) co do dzwieku w filmikach, ja mam normalnie, na rowni z obrazem i b.dobrej jakosci, tak samo dobrze jak i te dzwieki co sa w grze Mam uczulenie na takie cos , wiec jakby cos bylo zle, to tez bym tu o tym wspomnial. Po sprawdzeniu pierwszych misji, wszystko super, tylko ta muzyka... troche meczaca nieraz.. bynajmniej nie jest to poziom Martin'a O'Donnell'a, ale dramatu nie ma, moze mi pozniej jeszcze bardziej podejdzie. Apropo gry, jest moc! Edytowane 6 listopada 2012 przez UnexpectedBoy Cytuj
Gregnar 1 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 co do dzwieku w filmikach, ja mam normalnie, na rowni z obrazem i b.dobrej jakosci, tak samo dobrze jak i te dzwieki co sa w grze Mam uczulenie na takie cos , wiec jakby cos bylo zle, to tez bym tu o tym wspomnial. Po sprawdzeniu pierwszych misji, wszystko super, tylko ta muzyka... jakos tu nie pasuje.. bynajmniej nie jest to poziom Martin'a O'Donnell'a. Ogolnie z gry, jest moc! Nie we wszystkich filmikach dopatrzyłem się braku synchronizacji i wydaje mi się, że brak synchronizacji nie dotyczy całych filmików tylko pojedynczych scen. Duży spoiler Brak synchronizacji zauważyłem w pierwszym filmiku podczas którejś wypowiedzi dr Halsey i pod koniec wypowiedzi kolesia z kuli, dalej nie grałem. Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 co do dzwieku w filmikach, ja mam normalnie, na rowni z obrazem i b.dobrej jakosci, tak samo dobrze jak i te dzwieki co sa w grze Mam uczulenie na takie cos , wiec jakby cos bylo zle, to tez bym tu o tym wspomnial. Po sprawdzeniu pierwszych misji, wszystko super, tylko ta muzyka... jakos tu nie pasuje.. bynajmniej nie jest to poziom Martin'a O'Donnell'a. Ogolnie z gry, jest moc! Nie we wszystkich filmikach dopatrzyłem się braku synchronizacji i wydaje mi się, że brak synchronizacji nie dotyczy całych filmików tylko pojedynczych scen. Duży spoiler Brak synchronizacji zauważyłem w pierwszym filmiku podczas którejś wypowiedzi dr Halsey i pod koniec wypowiedzi kolesia z kuli, dalej nie grałem. ja gre mam zainstalowana na dysku, a wy? Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 wersje mam angielska, z polskimi napisami, hmm to nie wiem co to macie, dzwiek mam z kabla hdmi na metodzie do sprzetu yamahy, a pozniej ze sprzetu do tv Cytuj
Gregnar 1 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Czy wam też konsola zawiesza się, jak chcecie odpalić Waypointa prosto z menu Halo 4? Tak, dzisiaj zwiesiło mi konsolę. Ogólnie Waypoint chodzi jakby nie mógł. Statsy z Halo 4 w ogóle nie wchodzą. BTW próbował już ktoś smartglassa z Halo? Ja dzisiaj coś modziłem, ale niespecjalnie chciało współpracować i w sumie nie zrobiłem nic. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 6 listopada 2012 Autor Opublikowano 6 listopada 2012 Nagroda Locus Helmet! 3QC76-J6MPV-QVYDT-QTQ39-?V2CZ Kto wygra i doda, prosze dac znac:). Kod do dodania z dasha lub xbox.com! Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Nagroda Locus Helmet! 3QC76-J6MPV-QVYDT-QTQ39-?V2CZ Kto wygra i doda, prosze dac znac:). Kod do dodania z dasha lub xbox.com! Skradzione, Forest Armora nie ruszam nawet bo już mam Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) a jak odpalacie multi i chcecie zainstalowac druga plyte, to gdy chce sie druga plyte wlozyc i otwiera klapke, to konsola wywala do dasha, tez tak macie?? rozwiazane trzeba druga plyte odpalic normalnie, wtedy jest "zainstaluj dysk " Edytowane 6 listopada 2012 przez UnexpectedBoy Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 czy w PL wersji jezykowej mozna miec tekst w multiplayerze po angielsku?? Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 co do dzwieku w filmikach, ja mam normalnie, na rowni z obrazem i b.dobrej jakosci, tak samo dobrze jak i te dzwieki co sa w grze Mam uczulenie na takie cos , wiec jakby cos bylo zle, to tez bym tu o tym wspomnial. Po sprawdzeniu pierwszych misji, wszystko super, tylko ta muzyka... troche meczaca nieraz.. bynajmniej nie jest to poziom Martin'a O'Donnell'a, ale dramatu nie ma, moze mi pozniej jeszcze bardziej podejdzie. Apropo gry, jest moc! jak dla mnie muza absolutnie w dechę. A co do dźwięku to faktycznie, nie w każdym przerywniku jest z tym źle..o co chodzi? Mam grę na dysku zainstalowaną. Nie żeby mi to przeszkadzało ale dziwne. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 ja nic takiego nie uswiadczylem, hmm gdyby komus sie tak dzialo w kazdy przerywniku to warto wyczyscic chache konsoli Cytuj
typfon 145 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 co do dzwieku w filmikach, ja mam normalnie, na rowni z obrazem i b.dobrej jakosci, tak samo dobrze jak i te dzwieki co sa w grze Mam uczulenie na takie cos , wiec jakby cos bylo zle, to tez bym tu o tym wspomnial. Po sprawdzeniu pierwszych misji, wszystko super, tylko ta muzyka... troche meczaca nieraz.. bynajmniej nie jest to poziom Martin'a O'Donnell'a, ale dramatu nie ma, moze mi pozniej jeszcze bardziej podejdzie. Apropo gry, jest moc! jak dla mnie muza absolutnie w dechę. A co do dźwięku to faktycznie, nie w każdym przerywniku jest z tym źle..o co chodzi? Mam grę na dysku zainstalowaną. Nie żeby mi to przeszkadzało ale dziwne. dla mnie muza też czad a o braku synchronizacji rozpisują czytałem też na halogafie więc to pewnie coś nie wyszło mam angielską wersję odpalamm sobię wczoraj Spartan Ops (a żeby filmik oblukać) a tam polski dubbing nieźle nie Cytuj
kakus 13 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Czy ktoś z Was może sprawdzał usługę smart glass ?. Na video klipach MS pokazywał, że będzie ta usługa wykorzystana w H4, ja nic takiego nie znalazłem, po prostu dash na tablecie i achivmenty nic więcej ..... szkoda - jakaś mapa albo coś ???. Miało być tak super a jest ..... LIPA Cytuj
wrog 608 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Masz ze SmartGlassa na razie dostęp do szczegółowych statystyk z Halo 4. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Ciąg dalszy mojego hejtu w stronę interfejsu Jak można przejść z tego do tego aż się nie chce wchodzić na waypoint. Gdzie jest qr.wa file browser? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Czy można gdzieś dostać w WARSZAWIE halo 4 w wersji ang. Dzisiaj przez 3 godziny jeździłem i szukałem i niestety nic nie znalazlem. Myślałem, że jakiejś kur.wicy dostanę. Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Czy można gdzieś dostać w WARSZAWIE halo 4 w wersji ang. Dzisiaj przez 3 godziny jeździłem i szukałem i niestety nic nie znalazlem. Myślałem, że jakiejś kur.wicy dostanę. Jakbys nie znalazl http://allegro.pl/halo-4-halo4-wersja-angielska-xbox360-gratis-i2762753120.html Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 7 listopada 2012 Autor Opublikowano 7 listopada 2012 Ciąg dalszy mojego hejtu w stronę interfejsu Jak można przejść z tego do tego aż się nie chce wchodzić na waypoint. Gdzie jest qr.wa file browser? Nie ty jeden uwazasz to za nieczytelna porazke . Nie wiem co za cpun robil te statsy na HWP, kompletnie sie nie daje z tego korzystac . ps. Pulse Armour: GC7GX-739X4-76R2M-T?YGH-XDMDZ Cytuj
typfon 145 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 żeby przeglądac statystyki jaką trzeba mieć przeglądarkę ... bo mi wywala komunikat że moja nie obsługuję (IE8) Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Ja na chromie wyświetlam. Od wczoraj za to się nie pokazują modele postaci..jak przy Reach na początku. Z tymi armorami to w ogóle fajnie pojechali, nie ma debilnych naramienników jak kaloryfery i napierśników z butlami gazowymi tylko "sensowne" różnorodne modele w miarę przylegające do ciała. Cytuj
Moore 0 Opublikowano 10 listopada 2012 Opublikowano 10 listopada 2012 Kody z kolekconerki rozprowadzane po polsce działają na koncie US? Cytuj
wrog 608 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Mam konto na US i wszystkie kody z kupionej w Polsce limitki zadziałały. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Mam jeszcze dwa miejsca na coop na legendary, zaczynamy dzisiaj, 19-22. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi