Lucek 4 417 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Czyli nie zgadzasz się teraz na sondę? I wszystko jasne. Zostań w swoim wyimaginowanym świecie. Może chociaż tam ktoś czyta twoje teksty. Ale o co Ci w ogóle chodzi? To może ja założę ankietę 'czy Pix ma sobie iść z forumka?' i jak wyjdzie, że tak to sobie pójdziesz? WTF? 2 Cytuj
Monia.liveteam 94 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) Monika, przeczytalem kazdy twoj felieton do numeru 197 wlacznie (reszta to zaleglosci do nadrobienia) i podtrzymuje zdanie, ze (poza moze dwoma) moglby swobodnie napisac je dowolny osobnik plci meskiej mniej wiecej kumajacy o co chodzi w branzy gier. Dlaczego pisze je kobieta? Nie mam pojcia. To chyba jakis chłyt matetintoty. Oczywiście, że mógłby-ale czy napisał? Pix..., a z resztą już nic. Sam sobie wystawiłeś laurkę. XD Edytowane 29 marca 2014 przez Monia.liveteam Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Skoro Monika już jest przy tablicy, to może skrobnie kilka zdań na taki oto temat: "The Last of Us jest bee, ale Ryse na Xbox One - ciekawy". Bo na to wyszło po sierpniowym "felieltonie" na temat dzieła Naughty Dog i komentarzu przy premierze XO na PPE TV. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Jakby Butcher dal Monice zamiast jednej strony felietonu o niczym recenzje TloU to moglaby postawic 6+ i bylo by co wspominac za 15 lat albo przy 300. numerze. Ale jest szansa na 10/10 dla nastepnego CoD. 5 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Wygląda więc na to, że musi. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Proponuję zamknąć temat, bo posty niektórych są na poziomie merytorycznym komentarzy na Onecie. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Nerdy zluzujcie pory. Dziękuję 1 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) Pix..., a z resztą już nic. Sam sobie wystawiłeś laurkę. XD Dobrze, że dałaś na końcu XD Inteligencja na poziomie wczesnego gimnazjum. Edytowane 30 marca 2014 przez Pix 7 Cytuj
envie89 20 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) Nie znam dobrze tekstów Moniki, czytałem jedynie ten z numeru 200., ale chyba rozumiem, dlaczego ten temat jest tak popularny, mianowicie kobiety są takimi samymi graczami jak faceci, toteż dział "babskie sprawy" nie powinien miec miejsca w magazynie o grach, dlatego to podnosi emocje i głosy czytelników. Sama nazwa "babskie sprawy" wskazuje na kobietę, która nie ma za dużo do powiedzenia o grach i jest tu tylko w roli maskotki albo na pocieszenie małego procenta graczek. Mnie się to bardzo nie podoba, ponieważ kreuje się w ten sposób stereotypową kobietę i w ten sposób dalej wyklucza się kobiety ze społeczeństwa graczy.W zaradzeniu tego problemu proponuję:-wyrzucić dział "babskie sprawy"Niech autorka określi swoją specjalizacje i swoją pasją nas do siebie zbliży. Ja chętnie poczytałbym dalsze opowiadanie zakończonych gier, ale nie chcę nic nikomu narzucać, natomiast nie podoba mi się droga "o wszystkim okiem kobiety".- Niech Monika pisze dla wszystkich, a nie tylko dla kobiet.To chyba zrozumiałe, że nie będę omijał strony w PEDopóki niektórzy nie zrozumieją, że Monika powinna być normalnym zgredem, dopóty część ludzi będzie jej dokuczać. Edytowane 30 marca 2014 przez envie89 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 E tam, i tak pewnie teksty dla Moniki pisze Sojer ;] Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Monika płaczesz? 1 3 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Proponuję zamknąć temat, bo posty niektórych są na poziomie merytorycznym komentarzy na Onecie. Pix: 23 posty na forum psx oraz pewnie z 23 tys na forum o gierkach onet -> proponujemy i prosimy o powrót do matecznika. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Pix..., a z resztą już nic. Sam sobie wystawiłeś laurkę. XD Dobrze, że dałaś na końcu XD Inteligencja na poziomie wczesnego gimnazjum. połowa forum pisze "XD" weź się odczep XD Cytuj
da$io 110 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 (edytowane) "...W zaradzeniu tego problemu proponuję: -wyrzucić dział "babskie sprawy"Niech autorka określi swoją specjalizacje i swoją pasją nas do siebie zbliży. Ja chętnie poczytałbym dalsze opowiadanie zakończonych gier, ale nie chcę nic nikomu narzucać, natomiast nie podoba mi się droga "o wszystkim okiem kobiety".- Niech Monika pisze dla wszystkich, a nie tylko dla kobiet.To chyba zrozumiałe, że nie będę omijał strony w PE..." Envie przedstawił clu problemu i trafną receptę na jego rozwiązanie. Edytowane 31 marca 2014 przez da$io Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 "- Niech Monika pisze dla wszystkich, a nie tylko dla kobiet."Taki mały pro-tip, Monika pisze do wszystkich ze swojego babskiego punktu widzenia, a nie tylko do kobiet Co do Moniki to mi tam pasuje, rzadko kiedy czytam jakiś felieton w PSX, bo jak widzę te ściany tekstu to mi się zwyczajnie odechciewa, ale wywody Moniki jakoś raz na jakiś czas przeczytam i słabo nie jest. Spoko wypociny w 200 numerze, bardzo fajnie się to czytało. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 sama fraza "wypociny moniki" brzmi intrygująco Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Ojjj pocilbym, pocilbym!!! Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Mówcie co chcecie, ale artykuł n.t. postrzegania kobiet w multi był niezły. Tylko czemu Monika ma robić za rodzynek? Monika 3 Grosze do recek ci się nie widzą, czy to Butcher ma opory? Edytowane 2 kwietnia 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
envie89 20 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) Właśnie to, że Monika wyróżnia się magazyn obrazuje świat gier, jako domenę opanowaną przez mężczyzn. Dlaczego nie ma kącika dla wegetarian albo graczy po 50-tce? Nie mogę doczekać się, kiedy będzie artykuł o diecie przy dłuższych sesjach w grze albo o modzie game'mingowej, haha Niepotrzebnie magazyn zwrócił uwagę na jedyną kobietę w grupie i szczególnie wyróżnił jej teksty, bo są średnio na temat. Albo ktoś jest specjalistą i nie ważne jak wygląda, albo nim nie jest i musi czyms innym nadrabiać. Proste.A do redaktor nic naprawdę nie mam, fajnie pisze, tylko nie podobają mi się tematy z punktu widzenia kobiet, przeciez dobrze wiemy ze kobieta pisze dany tekst jak sie pod nim podpisala.Ja bym chciał zobaczyć jej jakąś recenzje, licze na to w next numerze Proponuje jakąś gre na ps vite, i miejsce się w koncu znajdzie Edytowane 3 kwietnia 2014 przez envie89 Cytuj
adi 189 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Czyli nie zgadzasz się teraz na sondę? I wszystko jasne. Zostań w swoim wyimaginowanym świecie. Może chociaż tam ktoś czyta twoje teksty. Ty czytałeś wogóle co napisała, czy tak z rozpędu piszesz??? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Czemu w 200 numerze Monika pisze do uzytkownika 2razyjot, ze nie ujawni cyckow? Myslalem, ze na jubileusz bedzie rozkladowka... Moniko czuje sie zawiedziony twoja postawa. Sytuacje uratuje jedynie zdjecie w bikini na PW. Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Monika nie może pisać, a w innym temacie tusz nie może się rozmazywać. Mam nadzieję że redakcja nie bierze tych uwag na poważnie, bo niedługo kichać będziecie tylko gdy wam pozwolą. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Tylko w cyfrowej wersji pisma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi