Patapon 31 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października A czy Star mógłby coś napisać po latach czy już nie daje oznak życia? Cytuj
Roger 2 082 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 2 godziny temu, Monia.liveteam napisał(a): Ależ jestem cały czas:) niestety brak mi czasu na regularne pisanie. Nawet nie podjęłam się retro-recki do specjalnego wydania PSX, ale za to udzielam się mocno w zgrendgenie Xbox360 vs PS3, więc zapraszam do przeczytania:) Numer specjalny jeszcze nie ujawniony a ta spoilery rzuca. Do lochu z nią! 6 Cytuj
Monia.liveteam 94 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 15 minut temu, Roger napisał(a): Numer specjalny jeszcze nie ujawniony a ta spoilery rzuca. Do lochu z nią! Czekaj, w piątek zobaczymy kto do lochu poleci Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Dlaczego to Monika nie siedziala przy automacie? 1 1 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Bo nie zaczęła grać w gry 3 lata temu. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 50 minut temu, Monia.liveteam napisał(a): Czekaj, w piątek zobaczymy kto do lochu poleci Co się będzie działo w piątek? Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 3 godziny temu, oFi napisał(a): Co się będzie działo w piątek? Dodaj 2 do 2. Zapewne zapowiedź nowego specjala. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Ciężko będzie na padzie wykręcić takie combo... Cytuj
Majkun 0 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października W dniu 23.10.2024 o 11:26, Patapon napisał(a): A czy Star mógłby coś napisać po latach czy już nie daje oznak życia? Z tego co pamiętam, że było pisane, to Star od dawna nie ma nic wspólnego z grami i nawet nie chciał się udzielić w 300 numerze jubileuszowym. Zatem wątpię czy jeszcze kiedyś coś napisze do Szmatławca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi