Skocz do zawartości

Czy Monika musi pisać?

Featured Replies

Opublikowano

W czym daje radę? Co ciekawego powiedziała?

• Odpowiedzi 384
  • Wyświetleń 87,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• szakal80 - a Ty specjalnie po to założyłeś sobie konto na forum?

• Czytając tekst Moniki na temat nowego MoH krew człowieka zalewa. Poziom merytoryczny i intelektualny tekstu gorzej niż w gimnazjum. Ckliwa historyjka o żołnierzu Grom w Ameryce, który cieszył się jak

• ale temat... nie podoba się feletion Pani M? nie czytaj nie podoba się klimat obecnego PSXE? nie kupuj   kocham ten naród hejterów, którzy nie zauważają, że nie chwalą już nawet swoich bliskich, b

Opublikowano

Też chyba przegapiłem ten moment, w którym powiedziała coś ciekawego.

Opublikowano

Monia to niejaki Przemysław Ścierski w przebraniu, sprawdzone info

Popaczcie na figurę i rysy twarzy 

• 5 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

kutko natenat bardzo dobry występ w paschał tv bęc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Droga Moniko, widziałem fotki z gamescom w playstationextreme

https://www.youtube.com/watch?v=ToWScjTHF8c

Browar, paluszki, ciastka, żelki... nie idź tą drogą :(

Na moją obronę- paluszki, ciastka i żelki TO NIE MOJE TYLKO GRUSZCZYKA!!! I jeszcze landrynki były! Ta mała cholera wpiernicza wszystko co mu w ręce wpada, popija energetykami, a wygląda jak pchła z anoreksją:(  Życie jest nie fair...  Hlip :( Mnie się jeno browar ostał :(

Opublikowano

Czemu nie? Kobitę trzeba mieć za co złapać.

Ty lepiej szybciutko za pada chwytaj, a nie takie teksty na forum dla konsolomaniaków!

• 1 rok później...
Opublikowano

Moniko, poniewaz sa twoje urodziny to, wyjatkowo, dzisiaj mozesz pisac :)

Opublikowano

O matulo, to Wy mnie jeszcze pamiętacie?! :notbad:

Co za łaska! Dzięki panowie! Wiedziałam, że w takim dniu spotka mnie coś wyjątkowego! 

Wybaczcie moją niesubordynację, wszak już po urodzinach, ale dopiero udało mi się przegryźć łańcuchy! Wracam czym prędzej do kuchni zanim Masta wróci i pozna, że byłam nieposłuszna opuszczając swoje miejsce bez pozwolenia ;)