mr_pepeush 96 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Ja do nich nie należę. A wiesz dlaczego? Bo przyznaję Ci pełną rację! Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Należysz, gdybyś nie należał to nie zależałoby Ci na przynależności do tej "lepszej grupy". Robisz to samo, tylko w innej "dyskusji". Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 mi też się nie podoba, można wywalić mam nadzieję, że pomogłem 1 1 Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 mi też się nie podoba, można wywalić mam nadzieję, że pomogłem wywalic razem z listami, panienkami w listach, kacikiem rpg i sportowym. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 czy mr pepeush musi pisać ? 3 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 "Hejterzy i polaczki" - zaczynam odnosić wrażenie, że każdy kto używa tych słów jest przede wszystkim hejterem i polaczkiem. 3 Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 , nie przypomiam sobie, żebym wydawał Ci pełnomocnictwo do zabierania głosu w mojej sprawie Pełnomocnictwo od ciebie? A kim ty jesteś? Pisanie dla ludzi których nie interesują wojenne bajeczki tylko około growe tematy mija się z celem, więc po co pisać skoro nikt tego nie czyta, marnowanie czasu i miejsca. 1 Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 , nie przypomiam sobie, żebym wydawał Ci pełnomocnictwo do zabierania głosu w mojej sprawie Pełnomocnictwo od ciebie? A kim ty jesteś? Pisanie dla ludzi których nie interesują wojenne bajeczki tylko około growe tematy mija się z celem, więc po co pisać skoro nikt tego nie czyta, marnowanie czasu i miejsca. Zapytałeś wszystkich o zdanie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 ja to nawet przestałem kupować PE przez teksty moniki któregoś razu powiedziałem sobie - o nie! tak nisko jeszcze nie upadłem! moja noga nie postanie więcej w tym domu! 1 Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Yano, łap plusa poszedłbym krok dalej i zgłosił się do KGB - zrobią pranie mózgu, wykasują ze łba znajomość literek, żeby nie umieć już czytać - dzięki temu będzie 100% pewności, że przypadkiem się tego Monikowego felietonu nie przeczyta, a co! Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 nie musi pisac nikt nic nie musi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 witam, mam pytanie - wszyscy redaktorzy w dziale z felietonami podają imię oraz nazwisko. Tymczasem Monika podaje tylko "Monika". Czy Szanowna Pani redaktor posiada nazwisko? Mam tylko numer z tekstem o GROMie który kupiłem na nudy w pociągu, więc nie wiem jak jest w innych numerach Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 pewnie nie podaje żeby nie wyszło na jaw czyja to żona 7 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 witam, mam pytanie - wszyscy redaktorzy w dziale z felietonami podają imię oraz nazwisko. Tymczasem Monika podaje tylko "Monika". Czy Szanowna Pani redaktor posiada nazwisko? Mam tylko numer z tekstem o GROMie który kupiłem na nudy w pociągu, więc nie wiem jak jest w innych numerach Bo by się nie zmieściło . Żadna to tajemnica, w stopce znajdziesz pełne imię i nazwisko. Cytuj
zadyma169 0 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Rozwalają mnie teksty typu:"nie podoba się nie czytaj" Ja jako czytelnik, który kupuje gazetę, a tym samym płaci za robotę redakcji mam prawo pisać i mówić o tym co mi się podoba, co się nie podoba, co bym zmienił itp. Gdyby wszyscy funkcjonowaliw myśl wyżej wymienonej zasady, to ja nie wiem co by się działo. Od tego jest forum by wyrażać opinię, a zwłaszcza konstruktywną krytykę. Pis joł. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Na pewno nie powinna pisać o Nintendo Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ale chlopaki lets face it - ona i tak ogarnia temat lepiej niz 95% dzieciakow czytajacych pe. 4 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Tak, musi pisać. Nawet jest na Kim oko zawiesić, w przeciwieństwie do tych wywłok w "grających damach". Bardziej przydałby się temat, "Czy HIV musi pisać?", bo gość od wielu numerów nie jest dla mnie kompletnie w temacie obecnych trendów i sytuacji na rynku gier. Monika ma na nazwisko Pawlikowska. Edytowane 8 grudnia 2012 przez [InSaNe] 1 1 Cytuj
kasper 3 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Od ebac się od niej "mistrzowie pióra " 3 Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Mi jej teksty nie przeszkadzają, bo jak sama nazwa wskazuje "babskie sprawy" kierowane jest do "bab", a ponieważ jestem facetem, zatem nie czytam tego kącika. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 ' timestamp='1354972601' post='2736353']Tak, musi pisać. Nawet jest na Kim oko zawiesić, w przeciwieństwie do tych wywłok w "grających damach". Bardziej przydałby się temat, "Czy HIV musi pisać?", bo gość od wielu numerów nie jest dla mnie kompletnie w temacie obecnych trendów i sytuacji na rynku gier. Monika ma na nazwisko Pawlikowska. Grande Hiva z Moniką na temat lokalizacji gier czyta się nawet przyjemnie. 2 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Od ebac się od niej "mistrzowie pióra " pojawił się z nikąd, pędząc na białym rumaku, a blask jego zbroii oślepiał jak słońce. w imię miłości i sprawiedliwości !!! 7 1 Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Rozwalają mnie teksty typu:"nie podoba się nie czytaj" Ja jako czytelnik, który kupuje gazetę, a tym samym płaci za robotę redakcji mam prawo pisać i mówić o tym co mi się podoba, co się nie podoba, co bym zmienił itp. Gdyby wszyscy funkcjonowaliw myśl wyżej wymienonej zasady, to ja nie wiem co by się działo. Od tego jest forum by wyrażać opinię, a zwłaszcza konstruktywną krytykę. Pis joł. Wszystko fajnie, ale niemożliwym jest stworzyć numeru, który podpasuje jednostce, a co dopiero 184 numery... PSXE raczej trzyma dość wysoki poziom, nie jest "młodzieżowym" miesięcznikiem w złym znaczeniu tego słowa. Raczej stara się być rzeczowy i wg mnie całkiem nieźle to wychodzi. A teksty Moniki są inne, bo jak niektórzy zauważyli jest kobietą, przez co ma trochę inne spojrzenie na świat gier. A kto tego nie rozumie to chyba nie miał jeszcze dziewczyny/żony. Wiem, ostatnie zdanie brzmi prowokująco, ale tak nie jest, poprsotu jest róźnica. Ja jestem jak najbardziej za tym żeby Monika pisała. Wprowadza to pewne ożywienie, róźnorodność. A poza tym - felieton to felieton, czujeś zdanie na jakiś temat. To nie matura, że musi pisać wg klucza, a właściwie jazda dowolna. Trochę niektórzy biorą to za serio, nie tylko wspomniany temat felietonów Redaktorki a cały miesięcznik. To jest tylko czasopismo, bardzo fajne, ciekawe, ale tylko czasopismo. Nie zastanawiam się nad nim poważnie jak idę spać, czy myślę o nim w pracy... Czytam dla relaksku, stąd podchodzę trochę luźniej. 2 1 Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Mylicie sie, po prostu czytelnicy pe to muskularni samce alfa pomiatajacy kobietami i ich nedznymi wypocinami. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi