Skocz do zawartości

Liberation Maiden

genjuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylem temat o tej grze, bo zdaje sie ze nie ma. Na filmikach wyglada bardzo obiecujaco i cena takze nie odstrasza. Ale przed zakupem chcialbym poznac opinie tych co grali. Jak na razie to slyszalem ze jest dosyc krotka.Ciekawi mnie tez czy poza kampania sa jakies chellenge czy cos co przedlozy zywotnosc tytulu...

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

O widze ze jakis klapsik dal mi minusa za zalozenie tematu, heh. Dobra, nie ma odzewu, wiec kupilem sobie dzisiaj ta gierke. Na razie nie mialem zabardzo czasu i wlaczylem sobie tutorial. ladna grafika, niezle sie prezentuje efekt 3d, pelen voice acting. Ciekawie sie strzela, bo za pomoca ekranu dotykowego, dodatkowo nasz arsenal pelni rowniez funkcje obronne - innymi slowy jak sie wystrzelamy z pociskow to nie bedzie oslon przez jakis czas. Napisze cos wiecej jak wiecej pogram. w menu mamy oprocz trybu kampanii, jest cos takiego jak stage attack - pewnie masterowanie wynikow w poszczegolnych misjach.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra,krótka gra.

Możesz oczywiście masterować wyniki (tryb "stage attack"),zdobyć wszystkie osiągnięcia (mało nieodkrytych po przejściu gry) za co jesteś nagradzany możliwością obejrzenia wszystkiego w galerii,przejść na najwyższym poziomie trudności (zacząłem na normal).

Zdobyłem osiągnięcie grania przez cztery godziny więc dobry jest współczynnik jakość/cena ;)

Sama kampania krótka ale przejdziesz przynajmniej dwa razy. Jak lubisz klimat Sudy to kupuj. Dobra gra.