darkos 4 317 Opublikowano 28 listopada 2012 Autor Opublikowano 28 listopada 2012 Nie masz racji, WRC3 jest najbardziej zbliżona realizmem do RBR niż jakakolwiek gra rajdowa do tej pory. Jeśli grasz z widokiem z kokpitu lub z maski to gra jest super realistyczna. Jesli grasz jak w sega rally to nie dziw się że masz takie same odczucia. 3 2 Cytuj
matijad 5 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 @matijad Na Monte Carlo polecam ustawić siłę docisku na full, przesunąć trakcję nieznacznie na przednie koła i auto będzie bardziej stabilne na nawrotach. Nie należy przesadzać też z gazem na 1 biegu. Dobra robota z tymi filmikami. Jakbym miał taką możliwość też bym parę swoich przejazdów zamieścił. Aktualnie w Monte Carlo na 5 z 6 OS-ów jestem na leaderboardach pierwszy Niestety wszystkie przejazdy w Skodzie Fabii S2000, za którą nie przepadam, a jak się okazuje jest szybsza od mojego ulubieńca - Citroena WRC... czego nie rozumię Dzieki kolego uwzglednie to w nastepnym odcinku ,także masz u mnie duzego plusa ,dzieki za dobre komentarze Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Nie masz racji, WRC3 jest najbardziej zbliżona realizmem do RBR niż jakakolwiek gra rajdowa do tej pory. Jeśli grasz z widokiem z kokpitu lub z maski to gra jest super realistyczna. Jesli grasz jak w sega rally to nie dziw się że masz takie same odczucia. Dokładnie,RBR bez modów z realizmem również za wiele nie ma wspólnego,faktem jest że jest najrealistyczniej oddany,ale mówienie na WRC 3 że to Arcade to przesada,bo na tą generacje konsol to najlepsza gra rajdowa. Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Cały czas zastanawiam się nad zakupem WRC3. IMHO poprzednie części były beznadziejne z modelem jazdy na czele. Demo trójki niby fajne, ale tam były tylko auta WRC. Czy innymi klasami też fajnie się jeździ? Bardzo fajne filmiki matijad Następnym razem proponuję dokładnie sprawdzić nazwy aut i nazwiska kierowców bo takie błędy trochę rażą jeśli ktoś się interesuje tym sportem. Samochód to Mitsubishi Lancer Evo "dziesięć", a pilotem jest Maciej Szczepaniak Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Ja chyba podobnie jak @Szejdj, inaczej odbieram realizm w grach rajdowych, bo dla mnie model jazdy w WRC3 to nie porozumienie. Co więcej, w części z poprzedniej generacji zagrywałem się niemiłosiernie. Cytuj
matijad 5 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Cały czas zastanawiam się nad zakupem WRC3. IMHO poprzednie części były beznadziejne z modelem jazdy na czele. Demo trójki niby fajne, ale tam były tylko auta WRC. Czy innymi klasami też fajnie się jeździ? Bardzo fajne filmiki matijad Następnym razem proponuję dokładnie sprawdzić nazwy aut i nazwiska kierowców bo takie błędy trochę rażą jeśli ktoś się interesuje tym sportem. Samochód to Mitsubishi Lancer Evo "dziesięć", a pilotem jest Maciej Szczepaniak Przepraszam za błedy ale zrozumcie mnie to był kompletny sponton zero przygotowania ,odpalam filmik i nawijam ,nastepnym razem bedzie lepiej Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Gierka mi się nie podobała, ale ogląda się to świetnie, czekam na kolejne odcinki. Postaraj się może trochę więcej o rajdach samych w sobie poopowiadać, albo o trasie, samochodzie, by nie był to tylko suchy reportaż z pokonywanych zakrętów. 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Przyznam, że całkiem fajnie ta gra wygląda (szczególnie na mocnym PC). Ogromnie ciekaw jestem jak jest z tym modelem jazdy, ale podejrzewam, że mi by nie przypadł do gustu. Po długim ogrywaniu (a raczej zaliczeniu niezliczonej ilości dachowań i rowów ) RBR na zaawansowanych modach żadna gra rajdowa nie jest mnie w stanie zadowolić Cytuj
matijad 5 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Gierka mi się nie podobała, ale ogląda się to świetnie, czekam na kolejne odcinki. Postaraj się może trochę więcej o rajdach samych w sobie poopowiadać, albo o trasie, samochodzie, by nie był to tylko suchy reportaż z pokonywanych zakrętów. Dziś wieczorem powinny pojawić się dwa kolejne odcinki ,postaram wziąc sobie wasze rady i zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Przyznam, że całkiem fajnie ta gra wygląda (szczególnie na mocnym PC). Ogromnie ciekaw jestem jak jest z tym modelem jazdy, ale podejrzewam, że mi by nie przypadł do gustu. Po długim ogrywaniu (a raczej zaliczeniu niezliczonej ilości dachowań i rowów ) RBR na zaawansowanych modach żadna gra rajdowa nie jest mnie w stanie zadowolić Gra nie wymaga wcale mocnego PC. Na moim srednim sprzecie trzyma stale 60 fps:) Oczywiscie daleko jej do RBR pod wzgledem modelu jazdy. Ale w zadnym wypadku nie jest to "radosna arcadowka" i gra skierowana dla tych co graja w NFS jak niektorzy tutaj sugeruja. Drugiej takiej gry jak RBR nie ma i najprawdopodobniej nigdy nie bedzie. Ale jakby tak na to patrzec to GT i FM to tez proste arcade dla fanow NFS...bo przeciez nie maja startu do pecetowych simow Podobnie jest z WRC3...nie jest to poziom RBR, ale nie jest to tez DIRT. Mimo wszystko jest to najbardziej wymagaja rajdowka na konsolach tej generacji. Gram w simy od lat i mimo ze nie jestem jakis mega wymiataczem, nie jestem tez noobem. A jednak bez nauki odcinka na pamiec, nie ma szans zebym mogl osiagac dobre czasy (porownujac do AI). Zazwyczaj proba konczy sie kraksa i rozpoczeniem od nowa O ile na padzie gra sie, jak ktos to dobrze ujal "kwadratowo". Tak na kierownicy (PC) z widokiem z maski jest swietnie. Gra ma bardzo dobry FFB. No i waskie wymagajace "oesy". 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 (edytowane) Zamówiłem gierkę po sprawdzeniu dema na 360 bardzo mi się spodobała. Będę próbował swoich sił na PC @matijad, porównam sobie czasy do Twoich fajne filmy, zaraz zasubuję Twój kanał pzdr cóż za zbieg okoliczności pół godziny temu listonosz przyniósł paczuszkę odpaliłem drugi odcinek Monte Carlo, trasę przejechałem dwukrotnie, oto rezultat : [/img] Fajnie się śmiga, podoba mi się. Nie znam się na rajdach, więc nie ocenie na ile jest to realistyczne, ale daje fun Edytowane 29 listopada 2012 przez orion50 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 (edytowane) Lap plusa za komentarz o Loebie i Kubku w Citroenie. Usmialem sie Edit @Orion Wlasnie przejechalem drugi OS i czas mialem niemal identyczny z twoim Edytowane 29 listopada 2012 przez Magik Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Haha dobry filmik, też dam łapę w górę jak wejdę na YT. Przejechałem 3 OS z ciekawości i zrobiłem 3:20:xx ciekawe jakby mi na kierze poszło. Dużo funu daje branie tych zakrętów na milimetry przy bandzie Haha my Magik często kręciliśmy zbliżone czasy Forza 3 się przypomina Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 nie jestem tez noobem. Jesteś :teehee: 2 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 nie jestem tez noobem. Jesteś :teehee: Hahaha. Kurde, jutro mam zaliczenie, a przez Was ciśnie mnie na WRC 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Jesteś :teehee: Cicho...nie wszyscy musza wiedziec @Orion Szkoda ze nie ma nas wiecej...zrobiloby sie podobny turniej w wrc3 3 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 (edytowane) Ehhh... szkoda, że nie mam teraz na czym grać, bo przyszpilałoby się jakiegoś turnieja Edit: widać Magik też o turnieju pomyślał Edytowane 29 listopada 2012 przez Michał102 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Wielkie umysly mysla podobnie Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 A próbowałeś przejechać ten odcinek nie zdejmując nogi z gazu? Ja tak i mi się udało. Cytuj
White 23 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 A próbowałeś przejechać ten odcinek nie zdejmując nogi z gazu? Ja tak i mi się udało. I mówicie że ta gra jest realistyczna...? Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 No jest realistyczna, jak uderzysz w drzewo to liście z niego lecą Kolega Szejdj prawdopodobnie przejechał ten OS na pierwszym biegu Cytuj
matijad 5 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 A próbowałeś przejechać ten odcinek nie zdejmując nogi z gazu? Ja tak i mi się udało. a masz wszystkie wspomagacze wył ? bo obawiam się że nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi