raven_raven 12 014 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Na mnie też dużo większe wrażenie zrobił oryginalny Assassin's Creed. Mimo niepodważalnej monotonności gry przeszedłem całą z wywieszonym jęzorem. Dwójka obiektywnie patrząc jest lepsza, ale nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. Efekt świeżości robił swoje . Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 lecz się słupek, lecz się. dobre wspomnienia, fajnie się czytalo. co do wyższości ac nad ac2 to się zgadzam. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 (edytowane) Absolutnie się nie zgadzam AC I mnie wynudził najbardziej w tej generacji zaraz obok GTA IV. AC II było na tyle urozmaicone, że tak naprawdę bawiłem się świetnie przez całą grę, a nie tylko momentami jak to miało miejsce w przypadku pierwszej części. P.S. Zgadzam się w 100% ze Słupkiem jeśli chodzi o MGSa 4. Najgorszcza część serii, prze ogromny zawód. Pod koniec gry jak musiałem walczyć z jakimiś robocikami w Shadow Moses j.enąłem padem o ściane i odstawiłem gre na jakieś pół roku. Profanacja, żenada, zawód generacji! Edytowane 25 listopada 2012 przez izon 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 (edytowane) spoilery, (pipi)! Edytowane 25 listopada 2012 przez raven_raven Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 Daj spokój w większości recenzji o MGS 4 pisano, że będzie powrót do legendarnej miejscówki. Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 (edytowane) W takim razie większość recenzentów to idioci. Nie idź ich śladami i nie spoileruj. Edytowane 26 listopada 2012 przez Suavek Cytuj
Gość niezdecydowany Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Pierwsze wspomnienia z tej generacji to Xbox 360, pierwsze zetkniecie z achievementami i swietnym XBL, Gearsy online i co-op, Army of Two co-op, Skate, Dead Rising i Bioshock gdy jeszcze byl exem . Fajne sie w to wtedy gralo, ten okres wspominam zdecydowanie najlepiej. Po niecalym roku sprzedalem Xboxa, a jakis czas pozniej kupilem PS3 i mocno sie zawiodlem. Przede wszystkim uderzyl mnie biedny online, ciagle instalacje wszystkiego, trofea na poczatku mi sie nie podobaly (pozniej sie do nich przekonalem), Uncharted 2 przy Gearsach wydawal mi sie niemrawy, a reszta exow rowniez srednio mnie grzala. Tak czy inaczej ogralem wtedy kilka fajnych tytulow, chyba najmilej wspominam platynowanie Dead Nation Cytuj
Gość Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Kolejne wspomnienie: kopiący tyłki kanał dystrybucji gier jakim jest PlayStation Plus. Dziękuję, dobranoc. Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Wspomnienia Tej generacji 1. Strzał w morde od Gears na X360, 2. Strzał w morde od Straty Expow z PS3 - Tekkena , FF, itp. 3. Słaba forma wielkich marek z poprzedniej generacji , FF , MGS, 4. Ciezka przeprawa Sony - marketingowa porazka i proby przetrwania na rynku. Dobry kubeł zimnej wody przed kolejna Generacja, Marka Playstation jest poteżna ale bez walki zostanie po niej tylko wspomnienie. 5. Swietna praca M$ z konsola az do wydania Kinect i wypiecia sie dupa do swoich fanów. 6. Genialne nowe IP, Uncharted , Assassin, DS , Infamous, MS, GeoW, - Swietna forma Forzy i Halo, Dobra Forma Killzona i GT5 , masa dobrych gier 7. Chore DLC, Online Passy, niedorobione gry, poprawki itd. 8. Rozwój online 9. Trwa za długo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi