MBeniek 3 260 Opublikowano 16 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2016 Premiera jest niestety bardzo daleko przed nami. Prawdopodobnie dopiero w przyszłym roku będzie pokaz gameplayu. Jak w 2018 gra wyjdzie to będzie sukces. Nie przesadzaj. W tym roku przed nami jest jeszcze parę imprez (GC, PGW, PSE) i przede wszystkim N7 DAY. Po drodze gra pewnie trafi na okładkę GameInformera. Jeszcze będziemy zalani informacjami i gameplayami. EA na E3 skupiło się na B1 i T2, ponieważ te gry wychodzą jeszcze w tym roku. W ogóle to nie jest 2006 rok, żeby wydawca potrzebował dużej imprezy, aby pokazać gameplay z nowej gry. Wrzucą gameplay na YT i obejrzy go więcej ludzi niż na samych targach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2016 kazdy zapomina ze prawie polowa ludzi spie.rdol.ila z bioware zaraz po skonczeniu inkwizycji i tworzenie nowego me prawdopodobnie idzie im jak krew z nosa. zreszta gra tyle czasu w produkcji i ea jeszcze sie nie pochwalilo taka znana marka, co jest dziwne w ich przypadku bo wszystkie inne ich gry sa robione w rok, w miedzy czasie zalewajac nas setka kontentu promocyjnego cos moze byc nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 16 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2016 ME-A będzie pewnie 'już' w przyszłym roku i projekt wydaje mi się większy od np ME1, bo tutaj mamy doczynienia z pewnym restartem. Na serii nie zawiodłem się ani razu i czekam z niecierpliwością na premierę - fakt, że trochę boli brak jakiejkolwiek gry z uniwersum ME na XboxOne/PS4 do tej pory, ale może to nowa 'jedynka' powoduje tyle problemów BioWare ? Fabuła powinna mieć długofalowe konsekwencje, czyli jest więcej planowania, założeń w projekcie, skomplikowany scenariusz ? Może to powody tak długiej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 20 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2016 Tylko właśnie pozostaje pytanie, kiedy te długofalowe konsekwencje będziemy ponosić, skoro, optymistycznie patrząc, Andromeda ukaże się w 2017, a obecna generacja pewnie ostatni dobry rok będzie miała w 2019. ME co rok ? Czekam na normalny trailer już trzecie E3 i się nie doczekałem, choć minimalnie poziom zainteresowania po filmiku z tego roku wzrósł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 24 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2016 Mam nadzieję, że tego nie spier,dolą i kolejne części będą wykorzystywać sejwa z poprzedniej. Chyba, że wydadzą jedną część i potem będą zalewać nas przez DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2016 Coś się boję, że w tej generacji dostaniemy jedno ME ze sporą ilością dodatków. Tak jak z Wiedźminem, tylko więcej singlowych dodatków, krótszych i wydawanych w dłuższym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 Nie mam nic przeciwko, zeby Andromeda byla platforma do ktorej bedziemy dokupywac nowe planety/zadania. Mam tylko nadzieje, ze stosunek ceny/jakosci bedzie na podobnym poziomie jak w Wiedzminie. To bysmy grali i grali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 http://www.ppe.pl/news/46045/remastery-mass-effect-to-latwa-kasa-dla-electronic-arts-ale-firma-nie-zamierza-po-nia-siegnac.html z jednej strony czekam na remastery ME bo nie grałem w żadną część, jednocześnie z drugiej strony cieszę się, że EA postępuje dobrze i nie wypluwa remastera tym samym rzucając się na łatwą kasę pewnie tutaj nie chodzi tylko o to a za decyzją stoi cały sztab marketingowców i innych analityków, no ale tego nie wiemy na 100%, pewnie prędzej czy później remaster wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Najśmieszniejsze jest to, że takie wydanie zbiorcze (czy tam nawet remaster) przydałoby się również na PC. Bo kupno dlc do trójki czy tam nawet do dwójki to jakaś masakra. Nie dość, że ich cena nie spadła praktycznie od premiery (na konsolach to przynajmniej od czasu do czasu są na wyprzedaży), to jeszcze trzeba je kupować przez jakieś bioware points. Teraz, po 4 latach od premiery ME3, aby kupić tylko te 3 główne dlc (Lewiatan, Omega i Cytadela) to trzeba wydać 120zł. To myślę, że taka edycja zbiorcza wszystkich części i dlc nie kosztowałaby wiele więcej. Więc mam nadzieję, że zdecydują się na to wydanie (chociaż pewnie jak już zrobią tak z ME, to potem na prawo i lewo będą srali tymi remasterami). Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Wyglada fajnie, ale dupy nie urwalo. Czekam na jakies filmiki z walka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Znowu domyślnie męski protagonista? Podobno bohaterka andromoedy miała być kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 no trudno zeby bohaterką był facet Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 To wiele wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 dupska nie urwalo, do tego animacja biegu to jakis zart, jakby w dupsko wsadzne mieli te cale ps4pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Ja się jaram ciągle mimo że wchodzenie na wyższe platformy za pomocą QTE to jest jakiś dramat koorwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 dokladnie, animacja jeszcze z jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Mnie trochę irytuje to gwałtowne zatrzymywanie się po użyciu jetpacka. No i bieg tej asari :I Ale przyznam, że coś mnie tam w klimacie/muzyce poruszyło, wszak gdy już wyjdzie, to pewno będzie zakup day-one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Spadlem z sofy jak zobaczylem ten motion capture. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 (edytowane) No tak, teraz już nawet "pre-alpha gameplay" musi mieć wszystko idealnie przygotowane Poczekałbym z oceną motion capture na materiały pokazane w trakcie/po N7 Day. Taka ciekawostka odnośnie głównego protagonisty. Nie bez powodu w trzech trailerach Andromedy mieliśmy różnych bohaterów. Na PS Meeting pokazano mężczyznę Rydera, na E3 2016 kobietę Ryder, która jest jednocześnie jego siostrą, a na E3 2015 faceta w kombinezonie N7, który jest ojcem rodzeństwa. Głównym bohaterem gry są młodsi Ryderowie i można grać tylko facetem/kobietą, ale wybierając daną płeć, w świecie gry pojawi się też siostra/brat protagonisty. ŹRÓDŁO: http://www.gamesradar.com/mass-effect-andromedas-malefemale-heroes-are-brother-and-sister-and-dads-around-too/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=grtw Edytowane 9 września 2016 przez Vexilium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 no na tym pokazie to muzyka fajna była, a samego gameplayu poza skakaniem po platformach i cutscenki to dużo nie można wyrokować. Gra jest tworzona od kilku lat od dwóch o niej wiadomo i dopiero teraz jest gameplay, nie wierze w premiere w 2017roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 to ze wspinanie się na taboret będzie się odbywało przez qte, nie ma nic wspolnego z tym czy to beta, alfa czy cokolwiek a w dzisiejszych czasach takie rozwiązanie, to jest faktycznie dramat koorwa. zwlaszcza w grze nastawionej na eksploracje Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 278 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 Wygląda jak reskin DA:Inkwizycja. Każdy kto zmarnował przy tym średniaku trochę czasu wie że to nie jest dobra wiadomość dla fanów ME. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Mi sie Inkwizycja bardzo podobala. Natomiast zgadzam sie, ze Mass Effect po takim czasie dewelopingu powinien oferowac wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Inkwizycja czyli mmo w świecie single, jeśli efekt masy pójdzie w tym kierunku to zaorane, pierdyliard znaczników na mapie i żadnych jakościowych pobocznych zadań, głównych zreszta tez pewnie nie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi