Voytec 2 761 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 W końcu zwiastun, który naprawdę mi się podoba! Eksploracja wygląda kozacko! Nareszcie to wygląda jak Mass Effect! 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (pipi) wreszcie jakiś porządny trailer, od początku trzeba było takie coś pokazywać a nie jakieś popłuczyny i godziny walki. Jak kermit prawi słabo to jest sklejone, ten narrator też jakiś mrawy i bez pasji w głosie, ale jest znacznie lepiej niż wcześniej. Choć zastrzeżenia są - główny wątek i motyw z Nexusem zbyt bardzo przypomina ME3 - im mniej Andromeda będzie to przypominała tym lepiej. Gra wydaje się zbyt duża jak na możliwości bioware. W inkwizycji było drewno pod względem zadań pobocznych a tutaj gra zapowiada się 5x większa. No zobaczymy. Dobrze że tego triala dają to się zobaczy co i jak, ja liczę na sukces. Niech to nowe bioware przestanie produkować same szroty, to może i kotora 3 dostaniemy, tak nie? Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jak oni mają zamiar wyjaśnić podróżowanie pomiędzy różnymi układami gwiezdnymi bez przekaźnikow masy? Wyruszyli gdzieś pomiędzy me 1 i me 2 więc nie powinni dysponować niczym bardziej zaawansowanym a to jak działały przekaźniki masy było nadal tajemnicą. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Wyruszyli gdzieś pomiędzy me 1 i me 2A to coś nowego Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Nie, podróż do Andromedy zaczęła się między ME2 i ME3. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Jak oni mają zamiar wyjaśnić podróżowanie pomiędzy różnymi układami gwiezdnymi bez przekaźnikow masy? Wyruszyli gdzieś pomiędzy me 1 i me 2 więc nie powinni dysponować niczym bardziej zaawansowanym a to jak działały przekaźniki masy było nadal tajemnicą. Andromeda nie dzieje sie po ME3 wiec przekaźniki dalej istnieją. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Projekt Andromeda zaczyna się przed trójką, a wydarzenia w samej grze 600 lat później. Trzeba sprecyzować o "jaką" Andromedę chodzi, czy o grę czy o projekt. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) Jak oni mają zamiar wyjaśnić podróżowanie pomiędzy różnymi układami gwiezdnymi bez przekaźnikow masy? Wyruszyli gdzieś pomiędzy me 1 i me 2 więc nie powinni dysponować niczym bardziej zaawansowanym a to jak działały przekaźniki masy było nadal tajemnicą.Andromeda nie dzieje sie po ME3 wiec przekaźniki dalej istnieją.W drodze mlecznej, nie galaktyce Andromeda gdzie mamy latać pomiędzy różnymi układami gwiezdnymi Racja, wylatują pomiędzy me 2 a me 3 ale nawet w me3 do poruszania niezbędne były przekaźniki masy, których w andromedzie nie ma. Co z tego, że akcja dzieje się 600 lat później jak lecą cały ten czas tym samym statkiem i wszyscy są w stanie hibernacji? Edytowane 4 marca 2017 przez Sebas Cytuj
Reno 4 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Ten ostatni trailer o eksploracji wlał we mnie trochę optymizmu i coś czuję, że będzie z tego dobra kosmiczna przygoda. Z drugiej jednak strony, DA:I też miał ładne zwiastuny a jak się skończyło, wszyscy wiemy... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Akurat w przypadku Dragon Age oni w ogóle nie mieli pomysłu na to IP już po jedynce. ME przynajmniej dobił zjadliwej trylogii. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) mam nadzieje, że wytłumaczą logicznie czemu w systemie andromeda nie było przekaźników masy, zdaję sobie sprawę że nie dało rady skolonizonwać całego wszechświata tam w 200 lat powiedzmy, bo wychodzi na to, że reapery tylko robiły czystke na drodze mlecznej co cykl? a andromeda sobie stała nietknięta? Edytowane 6 marca 2017 przez Orzeszek Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) No i niech wytłumaczą też dlaczego miliard innych galaktyk nie został zniszczony. Bez tego moja wiedza o uniwesum będzie niepełna. Chyba troche za dużo wymagacie od gierek. Na pozostałe galaktyki to by im czasu we wszechświecie nie starczyło. Edytowane 6 marca 2017 przez bloody_gipsy Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Embargo na recki mija w poniedzialek 20go, dzien przed premiera. Beta multi skasowana. Ktos tu sie boi? Pozostaje liczyc na opinie ludzi z accessem. Trailer o eksploracji - AVP w ME = Power w DA:I Bardzo jestem ciekaw recenzji i opinii na temat scenariusza. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 serio kogoś interesuje multi w mass effect? Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Przecież gra dostanie 10h traila w EA Access na tydzień przed premierą. Opinii użytkowników będziesz miał w bród. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Pewnie po to, aby zebrać feedback i poprawić ile się da premierowym patchem Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Ja w ogole w multi nie gram, ale z tego co slyszalem multi do ME3 cieszylo sie calkiem niezla popularnoscia. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Ładniutkie podsumowanie Mass Effect 2 - w ramach podgrzania atmosfery w temacie. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) serio kogoś interesuje multi w mass effect?Hmm mnie? W końcu 150h spędzonych w multi ME3 do czegoś zobowiązuje ;) EDIT: Na stronie Andromedy powinna już pojawić się ostatnia odprawa https://twitter.com/masseffect/status/838797612560105473 Edytowane 6 marca 2017 przez Vexilium Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Na takie coś natknąłem się przeglądając gazetkę media markt. Ciekawe jaka to wersja wygląda podobnie jak ta z vgp za 15 dolarów: https://www.videogamesplus.ca/mass-effect-andromeda-nomad-nd1-mini-diecast-model-ships-only-canada-p-24584.html Edytowane 7 marca 2017 przez kes Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 mam nadzieje, że wytłumaczą logicznie czemu w systemie andromeda nie było przekaźników masy, zdaję sobie sprawę że nie dało rady skolonizonwać całego wszechświata tam w 200 lat powiedzmy, bo wychodzi na to, że reapery tylko robiły czystke na drodze mlecznej co cykl? a andromeda sobie stała nietknięta? No Reaperzy byli problemem naszej galaktyki, technologia przekaźników masy też była "tutejsza", co tu więcej wyjaśniać ? W Andromedzie wymyśli się jakiś ichniejszy sposób na szybką podróż i tyle. Dla mnie bardziej bezsensowny jest cały wątek poszukiwania planety do życia tak daleko od naszej galaktyki, która, jak powszechnie wiadomo, ma dosyć sporo do zaoferowania w tym temacie, a przynajmniej w serii ME nic nie wskazywało na to, że miejsce się nam kończy i trzeba szukać nowego domu. O ile nie pojawi się gdzieś w scenariuszu wątek ucieczki przed Reaperami (a czuję, że się pojawi), to całe założenie fabularne jest naciągane w chooj. Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2Xe4NoXadPI Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 wciąż czekam na jakies direct feedy z konsol i jak to rzeczywiście chodzi, o zawartość jestem spokojny Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Najpierw przez ~4 lata rzucają nam jakieś ochłapy typu artwork, a teraz nagle parę miechów przed premierą pokazują nam pół gry. Dziwna kampania, chyba zbastuję z oglądaniem tego. Niech rzucą jakiś fajny story trailer (może na premierę będzie) a nie pokazują całe misje i levele lol. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Polecam materiał TVGry nt. trailerów które pokazują za dużo. Osobiście instynktownie omijam takie materiały i nt. interesującej mnie gry przeczytam reckę lub notkę w prasie którą poczytuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi