Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W ME zawsze twarze innych ras niż ludzie wyglądały lepiej. Moim zdaniem najlepsze ludzkie mordy były w dwójce. Jacob i Miranda całkiem nieźle wyglądali.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 173,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• :rose:   W sumie obrazek nadal aktualny 

• Człowiek chciał poczytać opinie o grze, a tymczasem mam wrażenie, że wszedłem na Kwejka     Kilka słów ode mnie po pierwszych godzinach gry.   PLUSY: - niezły fabularnie wstęp, ale na razie trudno

• raven_raven
    raven_raven

Podobno w tej odsłonie jest więcej dialogów niż strzelania, więc skoro patrzysz na mordy przez połowę czasu jaki spędzisz z tą grą to warto, by nie powodowały naprzemian odruchów wymiotnych, salw śmie

Opublikowano

jak zwykle hejterzy na forumku pokrzyczą jakie to bioware obesrane mass effecty robi, a to mordy jak z psx'a, protagonista daun, a zakończenie do kosza. Poźniej i tak wszyscy polecą day one :obama:

giphy.gif

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Do czwartku chyba z tydzień:D Ta wersja z ea access to starczy ci na 2 h :) Chyba że w multi będziesz ciorać

Opublikowano

blancik bierzesz na premiere?

To zależy od tego czy to demo z ea access zatrybi fabularnie. Jak nie to wolę niera i tormenta pokończyć.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Nie wiem skąd to zdziwienie, przecież Dragon Age: Inkwizycja w trialu EA Access też miał ograniczenia dotyczace single playera (prolog i jedna lokacja). Poza tym jeden z devów BioWare napisał na Twitterze, że przy spokojnym przejściu trial SP na EA/Origin Access powinien zająć 5-6 godzin.

Opublikowano

Tutaj najprawdopodobniej będzie cały prolog + planeta Eos.

Z NeoGAFa:

Some feedback from a reviewer after several hours: 

-Solid performance, very rare slowdowns on PS4, occasional pop in 
-"Pacing feels good - if you are a fan and want to linger there's lots for you. If not you can speed through." 
-"The characters already feel like worthy additions to Mass Effect, and as the most important aspect of the games for me that felt really good to see" 
-Tempest is great to explore, tons of banter.

-Feels good to have squadmates early, they're all going to be around for all the adventure, so you get as much time with them as possible
-Drack is your typical Krogan badass, but a bit more senior. Peebee may divide people, somewhat like Sera 
-Side quests had dialogue and always for a narrative reason, which is great 
-Story is "strong"; want to explore more

Small complaint

-Galaxy map feels a little slow to load when you're moving around; preferred the old style but parking outside of a planet in real time is pretty. Physical travel speed can be a bit annoying (seems likely for loading the big 3D planet models and other space things)

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

no mówię, pewnie będą same 7 i 8, ale yebać i tak biere

Opublikowano

https://www.rockpapershotgun.com/2017/03/14/mass-effect-andromeda-review-opening-hours/

Wstępne wrażenia, które nie są pozytywne.

W skrócie jest to Mass Effect: Inkwizycja ze słabymi dialogami, nudnymi i powtarzalnymi questami, idiotycznym AI oraz postaciami bez wyrazu.

Niech ta firma umrze. :(

Podobno ten sam recenzent bronił wcześniej zakończenia ME3 i krytykował Wiedźmina 3, więc podchodziłbym do tej opinii z dużym dystansem.

Warto zapoznać się z krótką recenzją użytkownika Reddita, który spędził z grą 20 godzin i wymienia zarówno zalety, jak i wady Andromedy. Robi to bardziej fachowo niż większość dziennikarzy profesjonalnych serwisów internetowych.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

kupilem sobie origin access za 14,99 to sie jutro samemu obada (przy okazji obada sie te crapy z vault i bf1)

Opublikowano

ooo, nie głupi pomysł!

Opublikowano

peebee3wsr8.png

Polecam powiększyć i patrzeć przez minutę bez mrugania.

giphy.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dostałem maila z zachętą do kupna edycji delux mass effecta. A w niej Małpka która dotrzyma mi towarzystwa na statku .... 

Bioware [']

Edytowane przez blantman