Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 173,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• :rose:   W sumie obrazek nadal aktualny 

• Człowiek chciał poczytać opinie o grze, a tymczasem mam wrażenie, że wszedłem na Kwejka     Kilka słów ode mnie po pierwszych godzinach gry.   PLUSY: - niezły fabularnie wstęp, ale na razie trudno

• raven_raven
    raven_raven

Podobno w tej odsłonie jest więcej dialogów niż strzelania, więc skoro patrzysz na mordy przez połowę czasu jaki spędzisz z tą grą to warto, by nie powodowały naprzemian odruchów wymiotnych, salw śmie

Opublikowano

Pewnie po to, aby zebrać feedback i poprawić ile się da premierowym patchem :reggie:

Haha co, ty myślisz, ze day one patch powstaje tydzień przed premierą xd

Opublikowano

Z ea access będzie można pobierać od razu po północy?

Opublikowano

Różnie z tym bywa. Czasem pojawia się kilka godzin wcześniej gra w vault tylko nie ma jej na głównej, czasem kilka godzin po 12 w nocy. 

Gdzie się śpieszysz demo 6 h spokojnie zdążysz przejść przed premierą :) 

Opublikowano

Triala będzie można pobrać, przynajmniej na Origin Access, dziś o 22:30.

Opublikowano

Ciekawostka. Serio Asari wg mnie wygląda bardzo źle...

4fcdfb5e5eb19e6c47fe505867e46c268d8900ca

Opublikowano

jezus ale paskudne te twarze, chyba na siłe chcą się przypodobać feministkom kek, zresztą ziomek też wygląda jak jakiś goguś, drugiego szeparda to z niego nie będzie ehhhhhh

Opublikowano

Wy już nie macie się do czego przyebać? Tu twarze pod feministki, a na forach BioWare srają się, że dlaczego wszystkie postacie nie są Bi i przez to developerzy nie pozwalają grać nam po swojemu :reggie:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

I wszyscy powinni miec jeszcze takie same mordy i charaktery. Wtedy byloby idealnie

Opublikowano

Bioware od kilku lat na siłę stara się pod recenzje polygonu wszystko robić. W ostatnich dwóch dragon age i mass effect 3 już przegieli z tym. Prawie same ciepłe kluchy z którymi można było romansowac. A w da 2 to nawet do łóżka ci się na siłę pchali. Zabawne jak zrobili w inkwizycji bi z wściekłego byka. Myślałeś że fajna twarda postać a potem chciał ci do łóżka wskoczyć i czar prysł:D

Opublikowano

Wy już nie macie się do czego przyebać? Tu twarze pod feministki, a na forach BioWare srają się, że dlaczego wszystkie postacie nie są Bi i przez to developerzy nie pozwalają grać nam po swojemu :reggie:

giphy.gif

Opublikowano

Tak jak człowiek jest serio lekko schrzaniony, tak w przypadku asari uznawałem jej twarz za w miarę normalną, ot taka uroda.

Opublikowano

4fcdfb5e5eb19e6c47fe505867e46c268d8900ca

Te mordy Xd Czy oni w Bioware nagle zatrudnili samych amatorów,że poziom spikował aż na samo dno?

Opublikowano

Oooo, nie!

To jest uroda asari:

Miałem na myśli coś w stylu "no taką mają urodę w rodzinie". Asari w mojej opinii nie wygląda jak zlepek cech twarzy, które wydały się grafikowi wydatniejsze, po prostu ma sens, jest symetryczna itd.

Edit: shiet, nie zauważyłem wbicia postu nr 1234 :/

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

przegapilem ten premierowy zwiastun i dopiero teraz go zobaczylem...podziwiam tych co dalej wierza, ze to bedzie gierka dorownujaca trylogii, przeciez kazdy material z tej gierki to kanal, gdyby z nazwy pozbyc sie mass effect to przy tej jakosci materialow juz dawno kazdy by mial wyyebane na ten tytul

androbieda ale ea pewnie sypnie i srednia i tak bedzie z ósemką z przodu

Opublikowano

Kartoflane ryjki widać od 1. trailera - niestety... zero charakteru. 

jutro będę testował androbiedę, czuję że się rozczaruję - oby nie.

Opublikowano

Ciekaw jestem jakie będą opinie.

Oglądam sobie materiały z Mass Effect 2 i 3 i bożulku jakbym przytulił remake trylogii. Stałbym w kolejce do sklepu od zapowiedzi.

Ale by się w Andromedzie przydała postać na miarę Jack  :wub:

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Na pokładzie Tempesty jest lepsza Asari od Peebee,

Dr Lexi, ale niestety nie do romansowania.

mass_effect_andromeda_dr_lexi_tperro.jpg

Edytowane przez MYSZa7