Mihau_ALU 82 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 (edytowane) Czy ktoś podpowie co trzeba zrobić, aby w grze być online i móc z Tempesta wysyłać grupy uderzeniowe? Zmiana DNS z zer na googlowskie nie pomaga, czy to musi być tak zjebane? Edytowane 16 kwietnia 2022 przez Mihau_ALU . Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 13 maja 2022 Opublikowano 13 maja 2022 Warto w to w końcu zagrać czy odpuścić sobie? Mam inne gry które mógłbym ograć. A, widziałem post XM... ok to wszystko jasne Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 13 maja 2022 Opublikowano 13 maja 2022 Nie polecam również. 90 godzin biegania jak w inkwizycji i robienia gówno zadań. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 60 godzin przeszedłem, robiłem tylko te zadania fabularne, dla towarzyszy oraz "główne zadania na planetach". Powiem tak: średni Masa Effect, całkiem przyjemna gra. Nie była to przygoda jakaś strasznie wciągająca, ale mimo wszystko lekki sentyment mam po ukończeniu, czyli nie jest źle. O minusach rozpisywał się już każdy więc nie ma co porównywać tej gry poraz kolejny do wybitnej trylogii Komandora Sheparda. Ja z kolei napiszę, że szkoda że przygoda nie będzie kontynuowana. Seria po pewnych zmianach i poprawkach względem Andromedy mogłaby mieć potencjał, a tak prawdopodobnie zostania zakopana pod ziemię bo wątpię aby ME4 poruszało jakiś temat z MEA. Aczkolwiek może się mylę. Dlatego w sumie zabrałem się za tą grę, aby w przypadku ewentualnej kontynuacji wiedzieć co się tu działo. A koniec końców spędziłem nie najgorsze 60 godzin w tej grze. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Przede wszystkim ta gra była nudna. Mega spaceopera w nowym miejscu, z masą nowych możliwości i spipeprzyli to koncertowo. Skończyłem grę w dwóch podejściach, a robiłem wszystko, bo należe do tych osób, co jak nie wyczyszczą mapy ze znaczników to im się potem koszmary śnią. Odhaczyłem i choć pamiętam kilka niezłych motywów to byłoby miło, gdyby nowy ME choć wspomniałem jakiś smaczkiem o tej nieudanej odsłonie. 2 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Oczywiście że będą powiązania z Andromedą w nowym ME o czym Sam Gamble pisał. Nieprzypadkowo też w teaserze jest pokazana sąsiednia galaktyka Androbieda miała potencjał, ale przez EA wyszło to co wyszło, no i dochodzi też to że grę robił niedoświadczony zespół. Źle mi się nie grało, gameplay i strzelanko najlepsze w serii, ale słaby w chuj słaby Mass Effect i i festiwal bugów niewiele mniejszy niż przy CP77 zaorały kontynuację i DLC z arką Quarian 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi