decoyed 707 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 A co pokazali poza walka? Chcialbym zobaczyc ewentualne klasy postaci, czy jest sporo broni. Wiadomo, ze z fabuly dobrze. ze nic pary wiecej nie puszczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Jak nie podali daty premiery to nie oglądam Kolejna gra zapowiedziana na papierze 5 lat przed premierą po wcześniejszych kilku latach oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 mimika dziwna jak w simsach xd ta scena u mafiozy drewniana, no ale doceniam, do niedawna poza szkicami nic nie pokazywali Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Na szybko obejrzałem kawałek, ta scena z wyrwaniem broni ochroniarzowi, mimika protagonistki ze skurczem mięśni uśmiechu :I A wieczorem na telewizorze sobie obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 (edytowane) Co do animacji: W Inkwizycji jakoś wszystko normalnie wyglądało, więc jestem w stanie w to uwierzyć. Edytowane 2 grudnia 2016 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 No ta mimika to straszny zgrzyt. Dla prezentacji powinni chociaż tą jedną scenę dopracować. Wyglądało to gorzej niż w ME1. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 (edytowane) Raczej o tej marcowej premierze możemy zapomnieć. Obstawiam koniec wiosny. Ale dobrze, niech się nie śpieszą, tylko doszlifowują projekt (bo jest jeszcze co poprawiać). Czekaliśmy kilka lat, to poczekamy jeszcze te kilka tygodni więcej. P.S. Jak myślicie co będzie pierwsze: premiera Andromedy czy poprawka tytułu tego tematu? Edytowane 2 grudnia 2016 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 (edytowane) w ogóle postacie wyglądają mnie naturanie niż w me 2 czy 3. To silnik na którym działa nie tylko da3 ale i bf1. Niech idą bardziej w stylistyke bf a nie da. Jeszcze w drago age mi to tak nie przeszkadzało bo w końcu fantasy ale me zawsze miał taką realistyczniejszą grafike. Narzekam ale i tak będę grał jak po(pipi)any na premierę . Edytowane 2 grudnia 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Nie wiem czy zauważyliście ale animacja chrupie starali sie jakoś to zatuszować ale i tak to widać xD jak DF to ogarnie to sie dowiemy jak jest naprawdę, myśle jednak ze skoro do premiery jeszcze daleko to raczej to poprawia, martwi mnie za to inna rzecz: widac ze tereny działań sa naprawdę rozległe i przy tym dosyć szczegółowe ale liczba przeciwników jest niewielka. Życzyłbym sobie wiecej epickich starć Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 mam nadzieje ze walka będzie fajna, bo ME zawsze kulał w tej kwestii. Klimat to jest to co uwielbiam więc możliwe że to będzie pierwszy ME który łyknę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Jak dla mnie to wygląda trochę zbyt gimbo dynamicznie jeśli chodzi o walkę, pif paf tęczą, uniki jetpackiem, nie o takie Mass Effect nic nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 W tych trailerach nie ma nic szczególnie niepokojącego, ale też nic szczególnie jarającego. Takie "acha, to wszystko, tak?" Dalej mamy do czynienia z przedpotopową prezencją cutsecenek (to rozbrojenie przeciwnika, ło jezu, jakie to było mocne...), tendencją znaną z Dragon Age w kwestii walki, czyli efektowniej, szybciej, mniej taktycznie, bardziej zręcznościowo, co będzie do przeżycia jeżeli odbiją się od dna w kwestii jakości skryptu. Panie boże gier komputerowych, niech to nie będzie kierunek obrany w ME3 i Inkwizycji, niech to nie będą ciepłe, bezpłciowe kluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Filmik pokazujący jak będzie wyglądać Nexus - nowa "Cytadela": https://www.masseffect.com/pl-pl/andromeda-initiative/training-hub/arks-and-nexus Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Jednym z inżynierów na Nexusie będzie kroganka. Bez maski Cytuj Odnośnik do komentarza
kacperdd 7 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) Według ostatniego wywiadu eurogamera z Bioware nie wiadomo czy nie dostaniemy znowu dodatkowych postaci w DLC typu Javik Pojawiło się też wyrażenie "ME Andromeda 2", z tego co wcześniej było mówione nie wiadomo, czy będzie to osobna jednorazowa część, czy początek serii, ale patrząc na to chyba na jednej andromedzie się nie skończy. http://www.eurogamer.net/articles/2016-12-09-mass-effect-andromeda-interview Edytowane 12 grudnia 2016 przez kacperdd Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 Premiera 23 marca Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 Czyli co, w marcu wychodzi: - Nier - Horizon - Zelda - Nowy Marian na Switcha - Mass Effect - Ghost recon wildlands? Czy kogos zdrowo popie.rdoliło? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 jeszcze torment 28 lutego a to prawie marzec xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 Żeby chociaż ten mass effect dobrze się zapowiadał to jeszcze rozumiem. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) Super, że nie trzeba będzie długo czekać BTW dzisiaj w nocy pojawi się nowy gameplay. Edytowane 4 stycznia 2017 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 Beka, najpierw taka cisza i konspira, a teraz nagle wyskakują z rychłą datą premiery. Zobaczy się ten nowy materiał, ale cudu się nie spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 Dobrze że ja w marcu mam tylko 2 gry godne uwagi mass effect i torment. Mam nadzieję ograć do premiery persony Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) W marcu to tylko exclusive gry jak Horizon i Nier, niestety mass effect musi czekać, bo wiadomo, że ta gra to jednak może być druga inkwizycją. Edytowane 4 stycznia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi