kermit 6 998 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 w 3 miesiace wychodzi tyle gierek co przez ostatnie 3 lata xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Moim zdaniem szykuje się solidna gra na 8, czyli w połączeniu z uniwersum ME - jestem kupiony na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 ja i tak nie będę obiektywny co do tej gierki, wyjdzie guwno a i tak pewnie sie zakocham i bede mordował hejterow mass effect <3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Sam nie wiem, ogladalem ten gameplay z wizyty w miescie i zalatywalo mi poprzednimi oslonami. Ale ogolnie gra jak najbardzie bedzie jadalna i na pewno ja skosztuje, nie od razu( nie przy takich" napietych" terminach) i nie za full price. Klimacik bedzie fajny. Graficznie zapowiada sie nadwyraz przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Tylko trzy skille aktywowane na raz? I moze jeszcze nie da sie zmienic podczas walki? Ograniczenie skilli do 6 to byl jeden z najgorszych pomyslow w DA:I. Myslalem, ze akurat tym sie nie zainspiruja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=j3WkqujRaAY&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Czy ja dobrze widzę na tych gameplayach podczas wymiany ognia i eksploracji, że będziemy biegać bez towarzyszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 W dzisiejszych czasach kupowanie czegokolwiek day one mija się z celem. Uwielbiam każdy element oryginalnej trylogii, ale nie dajmy się zwariować. I tak dodatki będą w uj drogie w pięć lat po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Na psn już jest preorder i to co rzuciło mi się w oczy to to nie ma żadnego seasson passa tylko jakaś wersja delux gdzie są jakieś paczki do Multi, żeby z tego jakiegoś mmo nie zrobili bo me zawsze fabuła stał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 To boostery do multiplayera, tak jak sprawy się miały z trójką. Nic tu dziwnego, bo w temacie się nic nie zmienia, Bioware potwierdziło że season passa znowu nie będzie, co najwyżej można poczekać na jakieś goty edyszon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 12 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=o-mWZQoNsqI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Fajna prezentacja ale statek wydaje mi sie( choc jest to niby uzasadnione jego nowoczesnascia i zaj.ebistoscia) zbyt sterylny. Mogliby jakies Simowe funkcje mu wrzucic, rozbudowe pomieszczen, wiecej mozliwosci integracji z zaloga. Zrobiloby sie od razu przytulniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Jako że to gra od Bioware, musieli poruszyć ten temat: http://www.polygon.com/2017/1/13/14267646/mass-effect-andromeda-sex-banging-pretty-good-confirmed Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Te uniki, skakanie, pew pew pew i nowe mako - bardziej zrobil się z tego Jak 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Mnie zastanawia czy zmienili narratora codex'u Zacząłem właśnie jedynkę kolejny raz i nie wyobrażam sobie kogoś innego, Neil Ross jest idealny do tej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 Jeśli kogoś interesują kwestie techniczne: Mass Effect Andromeda PS4 Pro Will Have High Visuals 1080p Mode And Unique Tempest Sequences When it comes to the PS4 Pro version of the game, we already know it will run in some form of 4K come launch. However, according to shinobi602, “It’ll also have a high visuals 1080p mode.” That basically means improved visual effects and better details along with a hopefully better frame rate on 1080p screens. One user pointed to a GIF of the Tempest, the new player ship, heading towards a planet and commented that this would be the loading screen when landing. Shinobi602 clarified that there would be unique landing and exit sequences for each planet, perhaps meaning different camera angles and occurrences while landing. Mass Effect: Andromeda arrives on March 21st for Xbox One, PS4 and PC in North America and March 23rd in Europe. http://gamingbolt.com/mass-effect-andromeda-ps4-pro-will-have-high-visuals-1080p-mode-and-unique-tempest-sequences-insider Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 W takich grach mogę mieć (pipi) rozmazane grunt aby fabuła dawała radę. Będzie wersja ea access to a propo gówna rozmazanego :D Gra musi być długa skoro dadzą 10 h triala. Obadam sobie jak działa na xbox one i jak będzie rzeczywiście kiepsko to kupuje na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 Na pewno będą jakieś ograniczenia w wersji EA/Origin Access dla kampanii single player, tak jak w przypadku Dragon Age: Inkwizycja. Resztę czasu można poświęcić na multiplayera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 (edytowane) Jutro pojawi się nowy trailer Andromedy. Edytowane 25 stycznia 2017 przez Vexilium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=NNG_szaXNNU Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) Jest też kolejna odprawa: Cora ma takie same nazwisko jak The Illusive Man. Przypadek? Edytowane 26 stycznia 2017 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) Ogólnie git, ale Ci główni bohaterowie to jeszcze gorsze popłuczyny od tych z Gearsów 4, tragedia, Shepard przewraca się w grobie. Edytowane 26 stycznia 2017 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 zgodzę się, jakoś tak bez charyzmy te postacie, ale wyjdzie w praniu. Nadal day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Mnie te dwa ostatnie filmiki tylko utwierdzily w tym jak bardzo okrutnie jaram się tą grą. Postaci nie wiadomo jakie są bo je tylko widzimy. Wyjdzie w fabule. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 nie umiem zlapac hype'u, no nie potrafie, jak w poprzednich czesciach po zwiastunach byl namiot w spodniach od razu tak tutaj wrecz krzywie sie jak to ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi