Faka 3 987 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) To jest tak zwane zmęczenie materiału, niby tyle lat od ostatniej części minęło, to jakoś dziwnie to wygląda ten nowy Andromenda po paru trailerach i dawkowego gameplaya, też póki co nic nie czuję do tej gry, która byłaby Mnie w stanie zachęcić do tego. Edytowane 26 stycznia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 ja wiem ze glupio oceniac postacie po zwiastunie ale ich sam wyglad jest taki hmmm generyczny, sama budowa zwiastunu czy nawet muza tez nie sa takie epic jak poprzednio, nie ma zupelnie tej mocy w tych materialach promocyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Uważam dokładnie to samo, trailer w ogóle nie przyciąga, a uniwersum ME było moim ulubionym w zeszłej generacji :( Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 W sumie te trailery sra.ka ale uwielbiam kosmos i taka gierkę wciągam bez popity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Heh, zawsze ciężko jest reklamować rpgi bez charakterystycznego MC, w trylogii udało im się z głównym modelem (dosłownie :v) i stosunkowo mało osób robiło własną postać, tutaj to pierwsze co zrobię, to zmienię wygląd swojego bohatera xDDo reszty zastrzeżeń nie mam, ot odpowiedniki Kaidana czy Mirandy (jeśli chodzi o ludzi). Chociaż Mass Effect pewnie sobie poczeka trochę u mnie, Persona ma pierwszeństwo na przełomie marca i kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) Ciężko nie zgodzić się z Fickiem. Trailer jakoś ciśnienia mi nie podniósł, po prostu jest ok. Nadal biorę nowego ME na samą premierę. Mam nadzieję, że cyfra 4, tak jak w przypadku GoW, nie podzieli również widocznego tam zmęczenia materiałem. Nawet jeżeli postacie ludzkie wyglądają... zwyczajnie, to liczę na charyzmatyczne postaci obcych ras. Salarianie, Kroganie - te postacie zawsze im wychodziły. Edytowane 26 stycznia 2017 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Wciąż czekam na Andromedę, bo serie uwielbiam. Tylko, że kolejne trailery pokazują grę sterylną, bez charakteru, bezpieczną i taką zaledwie poprawną. Pewnie i tak będę grał jak dziki, ale już bez tego zachwytu i efektu wow. Po Wiedźminie żaden epicki RPG nie będzie już taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) Na razie żaden materiał nie podniósł mi ciśnienia i ten ostatni też tego nie zrobił. W dalszym ciągu jeszcze gdzieś tam w duszy się trochę jaram, ale to bardziej dzięki dobrym wspomnieniem z trylogii. Jak patrzę na te filmiki to widzę ludków, którym ktoś dał fajny szablonik w postaci uniwersum, ogólnego klimatu - i te ludki robią grę najlepiej jak potrafią, ale w dalszym ciągu jadą na otrzymanym szablonie i... robi się już to trochę męczące. Ta gra na 100% będzie reprezentować wszystko to, czego można się spodziewać po aktualnym Bioware - akcja, romanse, lekkie zmiany w systemie, gej/lesbijka w obsadzie i więcej tego samo. Bioware... przypominam, że Ci goście od 2008 roku robią tylko Mass Effecty i Dragon Age. No kierwa :/ Przydałoby się jakieś odświeżenie klimatu. Znając życie to jeżeli EA pozwoli im zrobić coś nowego to będzie to tylko kolejne knights of the Old Republic (biorąc pod uwagę, że franczyza jest teraz na topie). Narzekam, ale pewnie i tak kupię. Co poradzisz Edytowane 26 stycznia 2017 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Holy shit Shepard wróć jak patrzę na te postacie, to mnie na rzygi bierze. W pupie mam ich charaktery jak muszę patrzeć na ten shit show. Ta Asari wygląda jak mapet. Dobrze, że chociaż może będzie krogan na wypasie. Dobrze, że mam jeszcze 3 dlc do wiedźmina do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) nawet nie tyle ze po wiedzminie juz rpg nie bedzie takie samo, tylko ze tu w tych zwiastunach w ogole nie czuje tej magii jaka miala stara trylogia skumajcie sobie np ten trailer dwojki two steps from hell, ten montaz, te sceny, te wybrane dialogi, te momenty - no (pipi)a kazda sekunda pokazuje ze to bedzie epic space opera z pier.dolnieciem i rozmachem, chce sie grac nawet dzis jak ktos tego jeszcze nie ogral podrobka mirandy to brecht, glowny bohater do wymiany w edytorze po minucie od odpalenia gry...no chcialbym sie pozytywnie zaskoczyc Edytowane 26 stycznia 2017 przez Ficuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Mam podobnie jak większość tutaj. Filmik na pewno lepszy od tych ostatnich i wreszcie choć trochę udało im się mnie zainteresować grą, to takiego prawdziwego hajpu i wyczekiwania na premierę ciągle brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Jak dla mnie to ten pan/pani shepard wcale nie był jakaś charyzmatyczną postacią. Ot zwykły ludek jako główny bohater. Samo uniwersum było ok oraz poboczne postacie i ich misje fabularne. 3 części to na tej generacji się nie doczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 A niech będzie jedna a solidna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Shepard był dobrze zrobiony jako główny bohater. Po pierwsze jego morda była morda jakiegoś tam faktycznego ludka modela więc dodawała mu autentyczności. Poza tym na trailerach było głównie o nim. Teraz mamy kij wie kogo, kij wie o czym może być fabuła, reżyseria trailerów to dramat i poza tym, że grający w poprzednie cześci raczej wiedzą czego się spodziewać to jakbym to zobaczył gdzieś na sieci, bez znajomości uniwersum to bym olał ten tytuł sikiem prostym. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Shepard był dobrze zrobiony jako główny bohater. Po pierwsze jego morda była morda jakiegoś tam faktycznego ludka modela więc dodawała mu autentyczności. Domyślna twarz Rydera (zarówno mężczyzny, jak i kobiety) też jest oparta o realne osoby: Mi to akurat rybka kogo wybrali, i tak zawsze tworzę od zera własną postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 (edytowane) Cora Harper jak dla mnie będzie odpowiednikiem Ashley czy Cassandry z DA czyli dostępna tylko dla płci męskiej. Z kolei Asari czyli Peebee ( ) będzie jak dla tego gatunku przystało dostępna i dla kobitek i dla facetów. @Vexilium tworzenie własnej postaci w poprzednich ME to była katorga, jeden z gorszych edytorów postaci w rpgach jak dla mnie, modele postaci wyglądały mega przeciętnie, teraz w Andromedzie stworzenie własnej facjaty powinno być przyjemnością patrząc jak edytor wyglądał w Inkiwizycji. Edytowane 28 stycznia 2017 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Wiecie jaki jest jeszcze problem z główną obsadą andromedy? Wszyscy bohaterowie są zbyt młodzi, niedoświadczone przydupasy które podczas kampanii będą ginąć z okrzykiem #weareexplorers na ustach. (pipi) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Faktycznie pan Ryder wygląda jak miękki balas przy Shepardzie, za to pani Ryder jak na mocarzu xd Bardziej postacie do sidequestów niż główne twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 trochę jak postacie z overwatcha xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Na początku się jarałem, ale im więcej materiałów, tym mniej czekam i chyba już bym wolał jakieś rimejki starej trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Oglądnąłem sobie tą ostatnio odprawę i trailer, i naszło mnie na kontemplację idealnej gry z takim settingiem, że wpadamy do nowej galaktyki i próbujemy coś tam budować dla siebie. Na trailerze widać mapę Andromedy, z kilkoma potencjalnymi światami do zamieszkania i jak by to wyrąbiście było, jakby na modłę II aktu Wiedźmina 2 zrobili tak, że pierw latamy, zbieramy informację na jakichś stacjach kosmicznych, dowiadujemy się, że wszystko zajęte i trza z kimś być w zgodzie by móc tu żyć, i jak wybierzemy którąś planetę, to nagle okazuje się, że wszystko diabli biorą, nagle z tymi jesteśmy w wojnie, inni krzywo na nas patrzą i w ogóle kilka różnych scenariuszy, które bynajmniej nie polegają na zmianie dawcy questów lub że krzywo na nas popatrzą, burkną i rzucą misję do zrobienia. Jakie by było replayability, raz byśmy weszli w układ z wojowniczą rasą, tam ścieżka dominacji na galaktyką albo od środka to rozpierniczymy, albo staniemy z boku. No i podoba mi się design tych nowych ufoków, kojarzą mi się deczko z tymi ze SW: . Konkretnie tą niebieską, plus jakiś element kota, widać w nich pewną drapieżność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Rimejki KOTORów to bym przytulił bardziej niż te ass effecty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=cO0rBH3EFK4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 Jest urywek multiplayera Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi