Hum 3 700 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 To teraz atakuj dwójkę Idzie jeszcze skończyć trylogię do premiery Andromedy. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Ja wczoraj zaczalem jedynke dopiero... ciezko bedzie to ogrywac tyle lat po premierze? Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) na PC? ujdziebtw,zmartwiony jestem tym rzekomym 900p na klocku spencera.....BioWare, nie róbcie mi tego, plz...edit:https://gamerant.com/mass-effect-andromeda-resolution-ps4-xbox-one/ Edytowane 27 lutego 2017 przez II Noxx II Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) Nic nowego, przecież to tyczy się większości multiplatformowych gierek. W przypadku DA:I chyba było to samo. Edytowane 27 lutego 2017 przez Hum Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Wolałbym jednak, żeby 900p nie było ustawione na sztywno.dynamiczna rozdziałka to bardzo sensowny zabieg... no ale raczej nie ma szans na to Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Na Xone we wstecznej z EAA... Dwojka juz jest podobno bardziej na czasie? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Skok gameplayowy pomiędzy jedynką i dwójką jest kolosalny, mimo to jedynka posiada wiele elementów, głównie fabularnych, przez które uznaję ją za równie wartościową w trylogii jak pozostałe i godną poświęcenia czasu. Inna sprawa, że ja ogrywałem na premierę, a wiadomo jaki jest tego efekt. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Dwójka to takie Gears of War z za(pipi)i.stą fabułą.ME1 jest drewnem, ale warto ukończyć :) Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) Jedynkę i dwójkę pyknalem dawno temu(odswiezam ta wspaniała historię i uniwersum) ale trójka gdzieś mnie ominęła w ówczesnych czasach ale teraz mi nie ucieknie skubana, potem już tylko wyprawa do andromedy. Edytowane 27 lutego 2017 przez simonldz Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 przecież dałem tego samego linka o 11 Noxx :potter: Ja ogrywam sobie teraz jedynkę i mimo iż gameplay jest mega drewniany, to gra skutecznie podnosi hype przed Andromedą 1 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) sorka, wcześniej patrzyłem na telefonie i widocznie mi umknęło ; )może i bym trójkę zrobił przez Andromedą...hmmtyle, że trzeba mieć na to około 30godzin wolnego.. Edytowane 27 lutego 2017 przez II Noxx II Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 btw, zmartwiony jestem tym rzekomym 900p na klocku spencera..... BioWare, nie róbcie mi tego, plz... Ciesz się, że nie jest to 720p Battlefronta, bo gdy usłyszałem o Frostbite w Andromedzie to właśnie tę liczbę miałem przed oczami :D Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=x9rwdaI8rCo&feature=youtu.be Uwaga na spoilery! Edytowane 28 lutego 2017 przez Timmy Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Spokojnie można oglądać - większość filmiku to łażenie po planecie i strzelanie. Nic szczególnego. No, ale znowu mamy krótki występ pani Ryder na samym początku. Design i mimika tej postaci to mocny kandydat na gniotka roku. :D Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 ...ja nawet klona Mass Effect 3 z porcją fabuły na 30h bym zjadł ze smakiem.świetne uniwersum, broni się czymś innym niż grafiką - nie do pomyślenia w tych czasach :)....ale wiem, że będzie i na czym oko zawiesić.Andromeda może nie być killerem roku, ale nie może być też słaba - a dla fana, z pewnością będzie must have.czekanko :) Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=x9rwdaI8rCo&feature=youtu.be Uwaga na spoilery! Właśnie obejrzałem, no i albo wybrali najgorszy z możliwych questów (tu akurat misja lojalnościowa dla kogoś tam), albo rozgrywka w tej grze to straszna kupa ogólnie. Ja yebę, co to koorva ma być? Parę kroków, brama, dotknij konsoli, by otworzyć, strzelanina, znów brama, konsola, brama, konsola ukryta w kamieniu, walka, konsola... Chyba jednak ktoś tu nie uważał na lekcjach profesorów z CD Projekt RED, na temat quest-designu zadań pobocznych. Nie wiem, może czas zatarł wspomnienia i idealizuję sobie starsze części, ale nie przypominam sobie, by w dwójce i trójce aż tak schematycznie to wyglądało (a może...). Absolutnie nie skreślam, ale byłem strasznie podjarany a teraz lekko mi ciśnienie opadło (może to i lepiej, bo do premiery chyba nie uzbieram kasy). Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Trójka jest schematyczna, i to bardzo. Tak bardzo, że im bardziej się w nią zagłębiam tym bardziej dochodzi do mnie, że ktoś zapomniał, że siłą pierwszego i drugiego ME była fabuła i postaci. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Polygon będzie i tak niepocieszony Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 odnośnie starych części i ich modelu rozgrywki, ME1:-winda-winda-winda-winda-pogadanka-winda-strzelanie-winda-windaszału nie było Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Ale miało swój urok. Ja tam windę dobrze wspominam:) 1 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 odnośnie starych części i ich modelu rozgrywki, ME1: ...... szału nie było No tak, ale jedynka w swoim czasie mimo wszystko wprowadziła sporo innowacji i rozwiązań powtarzanych jeszcze długo po premierze tej części. Schemat był, ale aż tak bardzo nie zwracało się na to uwagi. Teraz te wszystkie rozwiązania się opatrzyły i ME1 niestety już się mocno zestarzało, ale w swoim czasie było dużo bardziej rewolucyjne niż teraz zapowiada to Andromeda. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Jeden z devów BioWare odpowiedział na zarzuty o schematyczność i prowadzenie gracza za rękę: Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Ale miało swój urok. Ja tam windę dobrze wspominam:) Podpiszę się pod tym, rozmowy Wrexa i Garrusa w widzie to yebaniutki majstersztyk Co do samej Andromedy: jeśli nie zawiedzie misja fabularna i sidequesty to mamy hit, bo mechanikę do perfekcji wyszlifowały poprzedniczki i seria GeoW. 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Teraz te wszystkie rozwiązania się opatrzyły i ME1 niestety już się mocno zestarzało, ale w swoim czasie było dużo bardziej rewolucyjne niż teraz zapowiada to Andromeda. Czy ja wiem czy tak mocno się zestrzał? Jak na 10-letni tytuł to trzyma się w miarę dobrze. Przypominam, że taki Wiedźmin (1) wyszedł w tym samym okresie i niestety nie wytrzymał próby czasu (pod względem technicznym i gameplay'owym to już z niego taki brzydki potworek). Nie wyobrażam sobie teraz w niego grać, a do takiego ME chętnie bym wrócił. Jak na ironię, 10 lat temu Redzi chcieli być jak Bioware, a teraz w sumie role się odwróciły ;) EDIT: I brawa dla moderacji za zmianę tytułu tematu, już myślałem, że gra szybciej wyjdzie niż im się to uda Edytowane 1 marca 2017 przez MBeniek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi