Opublikowano 27 marca 20178 l W skrócie grajcie męskim shepardem a nie będzie takich kłopotów. 3/4 gifów jest z kobiecą postacią :)
Opublikowano 27 marca 20178 l No ale siostra tak czy siak pojawia się w fabule po jakimś czasie, nie?
Opublikowano 27 marca 20178 l nie no męski rajder też ma niekontrolowane skurcze mięśni twarzy i oczy kobry, ale laska wygląda z tymi uszami i ustami mega groteskowo.
Opublikowano 27 marca 20178 l No ale siostra tak czy siak pojawia się w fabule po jakimś czasie, nie? po 30 h grania nadal śpi i jedynie w retrospekcji raz jej mimike widziałem
Opublikowano 27 marca 20178 l Ta gra momentami jest po prostu zła. W spoilerze przebieg jednego z questów lojalnościowych (z pamięci) weź questa --> poleć na planete x pogadać z typkiem ---> wróć na Tempesta ---> poleć na planete y ---> wroć na Tempesta ---> WSTRZYMANE poczekaj na coś tam. Oczywiście trzeba się przebijać przez ekrany ładowania, animacje mapy galaktycznej i jeździć po 2 planetach w zasadzie tylko żeby zagadać do jakichś postaci, a przecież można by zorganizować jakąś międzygwiezdną rozmowę telefoniczną czy holograficzną, ja (pipi)ie kto to wymyślił. 20h i 24% zrobione, gra się fajnie, ale przez takie akcje mam ochotę olać wszelkie misje poboczne i skupić się tylko na fabule.
Opublikowano 27 marca 20178 l Tak czytam komentarze grających i czuję, że w tej grze nie ma co łatać. Poza zyebaną mimiką i plastikowymi postaciami ta gra wygląda po prostu na słabą i w chwili obecnej całkowicie olewam zagranie kiedykolwiek w tego potworka.
Opublikowano 27 marca 20178 l raczej problem jest taki, gra się ok, walka jest ok, system rozwoju jest ok, craft i rozbudowa wszystkiego też powiedzmy ok, problemem jest cała reszta i nie mówie tu z przekąsem o "wszystkim", konstrukcja questów, wszędzie bugi, te animacje koślawe, jako taka fabułą (tutaj już indywidualne podejście, mnie akurat nie jara) no diabeł tkwi w szczegółach, a mass effect ze szczegółami leży i kwiczy. Edytowane 27 marca 20178 l przez Orzeszek
Opublikowano 27 marca 20178 l Nie wiem ja się bawię wyśmienicie. Są rzeczy które wkurzają ale rzadko mi się zdarza w tak krótkim czasie tyle godzin natrzepać. Mi nie przeszkadza latanie na planetę z głupim questem bo mam system z innych rpg i mmo opracowany. Do lokacji wracam jak się questów kilka nazbiera i przez to nie czuje tego. Uwielbiam biegać po nexusie czy innych miejscówkach z dużą ilością npc i rozmawiać z każdym. Lubię tę klimaty bioware. Mimika i inne technikalia nie przeszkadzają mi. Jedyne co mnie boli to czerstwe i gimbusiarskie dialogi. To jedno powoduje u mnie czasem skrzywienie a poza tym jest fajnie. Zrobiłem pewną ważną misje fabularną i jest moc. Są też wybory moralne, pewnie nie wpływają na grę zbytnio ale są satysfakcjonujące. W spoilerze przykład chyba z połowy gry Jak odbijamy ważną postać Angarów. Dowiadujemy się co z zniewolonymi angarami robią kettowie. Sama scena tam świetnie wyreżyserowana jak nasz kompan widzi kolegę i co z nim robią. Na koniec misji mamy wybór zniszczyć placówką albo uratować więźniów. Dodatkowo możemy zabić kapłankę i to mimo wybrania opcji ratowania więźniów. Ja strzeliłem jej w plecy jak odchodziła. Mała rzecz a cieszy :) Jeżeli komuś podobają się gry bioware z ostatnich lat tu wiele rzeczy przypasuje. Kompani też według mnie krytykowani zbyt mocno. Poza czarnym reszta spoko. Są lepsi i gorsi ale mi Vetra czy drax mocno przypasowali. Party banters jest od cholery w grze i czuć chemie w nich między kompanami. Najlepsze jest to że jeszcze ani razu mi się nie powtórzyły a cały czas mam nowe rozmówki.
Opublikowano 27 marca 20178 l Ja robię tylko te questy które mnie interesują(lista wtedy się mocno kurczy) bo nie jesteśmy jakimś wiedzminem który ma czas na (pipi)y tylko pionierem który ma ważne obowiazki kolonizacji planet i jak podchodzi jakoś typek aby zeskanowac mu akwarium to po prostu mówię, że nie mam czasu na zajmowanie się (pipi)ami :d
Opublikowano 27 marca 20178 l no to mi sie dialogi bugują, bo odzywki ciagle te same mam jak peebee gadająca przez sex telefon czy chrapiący jaal. też na początku gry dostałem maila od osoby, której nie miałem w drużynie i na oczy jej nie widziałem na tym etapie. Tych głupot moge sporo wymienić. Cora mi zrobiłą awanturę, że przespałem się z peebee a nawet z nią nie gadałem w grze poza misjami fabularnymi a co dopiero rukanie xd
Opublikowano 27 marca 20178 l Orzeł to masz coś naprawdę skopanego w swojej grze albo wersja na ps4 jest tak zabugowana
Opublikowano 27 marca 20178 l Cora mi zrobiłą awanturę, że przespałem się z peebee a nawet z nią nie gadałem w grze poza misjami fabularnymi a co dopiero rukanie xd Czyli coraz blizej realnego zycia.
Opublikowano 27 marca 20178 l Dobra znalazłem coś co przebija pod względem gimbusiarstwa wszystko inne. Na kedarze odpowiedzcie na sygnał sos:D
Opublikowano 27 marca 20178 l Ja (pipi)e czy w każdym temacie musi być tyle youtube. I am too old for the shit.
Opublikowano 27 marca 20178 l Pamiętaj, że jesteś tylko człowiekiem. Może po prostu twarz Ci się zmęczyła. Edytowane 27 marca 20178 l przez Hum
Opublikowano 27 marca 20178 l Czuć takie emocje w grze,dialogi majstersztyk - przydałby się oddzielny temat na to wszystko.Filmiki tylko blokują epickie dyskusje na temat zalet gry i co kogo wyje.bało z kapci
Opublikowano 28 marca 20178 l gram duperka, przez ta jej mimike poki co wydaje sie realna - taka niezrownowazona typowa baba
Opublikowano 28 marca 20178 l Znalezione w komentarzach na necie "- założyciele BioWare odeszli -za scenariusz nie odpowiada już Drew Karpyshyn, odszedł w 2012 w tym samym roku co założyciele -Zamknięto forum BioWare w 2016- chyba nie chcą już nawet słuchać graczy... Za to teraz w składzie mamy: -jednym z twórców (Manveer Heir) jest jakimś rasista nieznoszący białych (odszedł/ wywalili go kilka dni temu, jednak pracował nad Andromedą) a mimo to był wspierany przez studio https://pbs.twimg.com/media/CpH3WtHWEAAABDS.jpg -teraz jedną z osób odpowiedzialną za scenariusz jest feministka Sam Maggs- kobieta mająca problem że kobiety w komiksach są rysowane zbyt seksualnie, a kilka lat temu opowiadała o wirtualnych gwałtach w grach takich jak GTA5... (/watch?v=neTTQLbmhcA) -Kolejna w składzie- Susan Hummer feministka -----> -Wielu ludzi którzy obecnie pracują w BioWare to Social Justice Warriors. Wpisy anty-prawicowe i feministyczne tweety są wszędzie. -Jako ciekawostka osoba pracująca nad Dragon Age 2- Jennifer Hepler- stwierdziła że ona nie lubi grać w gry i powinien być "skip button" podczas walk bo ona tego nie znosi. Mimo że na początku śmiałem się, że kobiety w ME Andromeda zostały specjalnie stworzone brzydkie, tak teraz stwierdzam że wszystko jest możliwe." ale i tak przyjdą jakieś blubery i powiedzą że to nie może być prawda i że te osoby nie mają nic wspólnego z komicznymi mordami w kreatorze gdy robisz swoją bohaterke, a tym bardziej jakie spotykasz później w grze XD