Mendrek 571 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Gry zmieniają się cyklicznie. Są gry trzonowe, ze standardowej rotacji, gry miesiąca i bonusowe gry. Pierwsze po dwie zmieniają się co miesiąc, z czego jest ich zawsze 6 i zmieniają się na nowe zawsze te które pojawiły się najwcześniej. Gra miesiąca jest 1 i zawsze zostaje wymieniona na inną grę miesiąca co miesiąc. Gry bonusowe są różnie trzymane i usuwane, ogółem są to mniejsze lub niezależne gry typu Rock of Ages czy Retro/Grade. Gry trzonowe są przeważnie pół roku lub dłużej i są w ilości 3 (nadal są to Motorstorm: Apocalypse, LittleBIgPlanet 2 i Infamous 2) Gry ogółem po dodaniu do "listy gier do pobrania" nie wygasają dopóki płacisz abonament. Dostaniesz tylko te gry, które są aktualnie w ofercie na czas kiedy masz opłaconego Plusa. Jeśli nie opłacisz Plusa po upływie czasu jego subskrypcji, gry przestają działać. Zaczną dopiero gdy znów wykupisz abonament, ale nigdy nie znikną z listy do pobrania. http://www.psxextrem...-pierwszy-post/ Tu jest jaśniej i klarowniej. Ps. Jedyną teraz szansą na dorwanie tytułów z Plusa które przeminęły, jest mniej legalne zrobienie składki z kimś kto ma je dodane.
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 x360 nie przyjąłbym nawet za darmo - pad nie nadaje się do grania - płatne online - brak blue ray - brak gier na wyłączność: halo i gearsy nie są warte 800 zł za konsole + lepiej wygładzone krawędzie w elementach grafiki ps3 - gorzej wygładzone krawędzie w elementach grafiki + dużo lepszy pad + dużo lepsza oferta exów + ps plus + platformy filmowe + blue ray + wyższość ps move i nakładek na niego nad staniem i machaniem jak idiota samymi rękami przed tv + lepsze rozwiązanie ładowania pada 2 8
benito82pl 202 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Yooo dzis widziałem w tesco ps3 z 180 giga dyskiem. za 777zeta. wiec cena spoko:P
Gość aphromo Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Kszaqu kup już kurde tą konsolę bo sam widzisz console wars się tu robi. Sam na pewno znasz wady i zalety obu sprzętów, wybierz.
Kszaqu 12 Opublikowano 1 grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 grudnia 2012 Wybiore, tylko czekam na swiateczna premie w robocie ogolnie mam juz swoje typy i swojego faworyta, aczkolwiek zostawie was w lekkiej niepewnosci az do konca
Gość aphromo Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 uchyl rąbka tajemnicy, i niech się skończy ,, K jak Kszaqu i konsola " odcinek 35 xD
_Red_ 12 061 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Dylematy i rozkmina w sprawie elektronicznej zabawki, jakby to była inwestycja na miarę zakupu mieszkania. W czasach gdy używane konsole u schyłku tej generacji kosztują kilka stów, a na Allegro można opchnąć każdy sprzęt w kilka godzin, nie widzę problemu by wziąć dowolną konsolę i samemu przetestować. Jak nie podejdzie wybrana opcja to sprzedać (z zyskiem, na zero bądź z lekką stratą) i kupić konkurencyjną konsolę.
Kszaqu 12 Opublikowano 3 grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 grudnia 2012 Dylematy i rozkmina w sprawie elektronicznej zabawki, jakby to była inwestycja na miarę zakupu mieszkania. W czasach gdy używane konsole u schyłku tej generacji kosztują kilka stów, a na Allegro można opchnąć każdy sprzęt w kilka godzin, nie widzę problemu by wziąć dowolną konsolę i samemu przetestować. Jak nie podejdzie wybrana opcja to sprzedać (z zyskiem, na zero bądź z lekką stratą) i kupić konkurencyjną konsolę. Widzisz, nie każdy ma na tyle pieniędzy aby lekką ręką rzucić parę stów. Zresztą, chcę podjąć konkretną decyzję teraz, niż aby w przyszłości uganiać się po jakimś allegro lub czymś innym by sprzedawać konsolę. P.S. Mieszkanie już mam
adi 189 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Nie no 6 stron tematu,którą konsolę wybrać-tysieczny juz chyba raz temat wałkowany w internecie.Jat to już RED pisał, przy obecnych cenach nawet jak kupisz konsolę i okaże się,że ci nie odpowiada to sprzedajesz ją z groszowymi stratami i kupujesz drugą. Czekamy na temat "Którą edycję Bioshocka kupić,normalną czy kolekcjonerkę?"
Kszaqu 12 Opublikowano 3 grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 grudnia 2012 Wolę kolekcjonerską, aczkolwiek mam mało kasy. Wracając do tematu, ogólnie rzecz biorąc, warto zrobić rozeznanie nawet dla własnego spokoju i przyjemności to nic nie kosztuje, a nóż widelec, pomóc może
Mendrek 571 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 No to jak nie teges z kasą, to PS3 bez żadnej zbędnej dyskusji i nie wiem po co tyle stron tematu by dojść do tego wniosku. Ps. Bynajmniej nie dlatego, że to jakaś konsola dla biednych, po prostu mniej kasy się na niej wydaje, a ma się całkiem sporo rzeczy. 2
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 @Kszaqu W Tesco jest bardzo fajna promocja teraz na X'a z paroma grami plus do dodatkowy pad za naprawdę niewielką cenę. Sam się zastanawiam ostatnio czy nie sprezentować sobie x'a, tylko czy warto teraz inwestować w niego ku schyłki tej generacji. Ogólnie radzę ci zaczekać jeszcze trochę bo teraz zaczną się mega promocje po marketach na konsole,a najlepiej zaczekać na po świąteczne wyprzedaże.
Kszaqu 12 Opublikowano 3 grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 grudnia 2012 W białymstoku nie ma odpowiedniego Tesco :<
Oldboy 984 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Wybiore, tylko czekam na swiateczna premie w robocie ogolnie mam juz swoje typy i swojego faworyta, aczkolwiek zostawie was w lekkiej niepewnosci az do konca a będą nagrody ?
Kszaqu 12 Opublikowano 4 grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 grudnia 2012 Możliwe, że dla wielu z was mój osobisty wybór będzie zdziwieniem, ale po rozpatrzeniu za i przeciw, oraz ogólnej flory i fauny, lub tudzież kolegów w Białymstoku, a także pełen zakres pieniężny, wybrałem....3DSa Taki żarcik, ogólnie to mam zamiar zaopatrzyć się w PS3 Dlaczego ? Oto argumenty: -PS+ (jako dostawca gier) -Darmowe granie online -MGS 4 ! ! ! ! (bitches for life) -Szwagier + BF 3 - Kolega z empiku co ma dużą bibliotekę gier które ma z pracy -Sentyment do marki - Zdanie ukochanej która uwielbia Gran Tourismo -Pad Wracając do tematu Halo i Gearsów. Ogólnie to X360 zostanie mi do tych gier udostępniony przez kolegę z roboty który musi na razie opuścić kraj, więc konsola będzie się kurzyć. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i Pozdrawiam Serdecznie P.S. Ze względu na budżet nagrody nie zostaną przyznane :<
Mendrek 571 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 No i gut, ograsz Halo i Gearsy, po czym oddasz jak kolega wróci (o ile wróci Oo' ). Bardzo rozsądny wybór. Nagrodą dla nas będzie Twoja radość z grania i ze słusznego wyboru. No, a przynajmniej dla mnie
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 robi szum w okol swojej osoby. Wezmie pleja widac juz to po nim moja wizja sie spelnila, wiedzialem. A zalozyciel tematu wiedzial co wezmie juz jak zakladal temat, pozdrawiam. 2
Oldboy 984 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 a ja bede czekał na kolejne odcinki
Rekomendowane odpowiedzi