P@cj3nt 1 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, postanowiłem w końcu podłączyć się do Xbox Live, coby skopać parę tyłków w Gearsach i pobrać sobie Wiedźmina 2. Niestety panowie z M$ przejrzeli moje niecne zamiary i postanowili pokazać mi soczystego fucka ze słowami "taki (pipi), że zagrasz". Mianowicie przy próbie aktualizacji konsoli wywala mi następujący błąd: Nie można pobrać akrualizacji, przetestuj połączenie, bla, bla, bla, (pipi)e muje, a na końcu jakże zrozumiały kod błędu: 3CD6-0000-0080-0300-8007-2741. Spotkał się ktoś może z taką sytuacją i zna rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Z pena próbowałeś? http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/system-updates/system-updates-info#08f3eb46116d4f81a88f378ebc684599 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 moze bana dostałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
P@cj3nt 1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) moze bana dostałeś Może nie miałem za co dostać tego bana. Trzeba być totalnym debilem, żeby łączyć się z Lajwem mając przerobioną konsolę. Wystarczyło w moim przypadku wpisać taki sam adres IP, serwery DNS itp. informacje, jakie mam wpisane na PC. Oraz zastosować rozwiązanie podane przez mattamana. Edytowane 22 Listopada 2012 przez P@cj3nt Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ps. bany nie tylko sa przyznawane za przerobki konsol na tzw. kopie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Mam taki problem. X360 (falcon) łączy się z siecią za pomocą WiFi (moduł Microsoftu) i non stop mam jakieś problemy ze zrywaniem sieci albo ładuje się do Xbox Live przy starcie konsoli bardzo długo. Co to może być - felerny moduł WiFi, zrypana karta sieciowa w X360 czy może konsola "gryzie się" z routerem? Konsola cały czas wykrywa sieć - inne urządzenia nie mają problemu z łączeniem. Są okresy, że chodzi jak złoto, a czasem tak jak dzisiaj, że ni chu chu. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 jesli raz jest dobrze raz jest zle, to albo sa jakies problemy z siecia typu zaklocen i spadku jakosci polaczenia po wifi lub inne cuda albo problem po stronie XBL sprawdzic latwo, jak masz problem na WIFI to podlacz sie kablem i przetestuj wtedy kablowe, jak kablem bedzie idealne to problem z wifi a nie z XBL i bedziesz wiedzial gdzie dalej szukac przyczyny (pozniej jakosc sygnalu polaczenia router-konsola, czesc oprogramowania routerow daje taki poglad)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Albo kabel od tego routera MS nie jest ekranowany albo jest za sztywny i przez to gdzieś na stykach nie łączy (co jest bardzo prawdopodobne bo router podłączony i zamocowany z tyłu konsoli, tak jak niby być powinien, często wyłączał się i nawet lampka nie paliła się na czerwono pomimo podłączonego kabla USB) - kupiłem kabel przedłużający USB 3m i podłączyłem do tego bezprzewodowego routera MS, który położyłem luzem na samej górze regału. Połączenie jak marzenie, nawet się nie zająknie przy ściąganiu czy streamowaniu jakiś trailerów z XBL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi