Gość mate5 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 (edytowane) Najgorsze, że granie to dość antysocjalna zabawa, więc w ogóle kaplica.Rozwiązanie twojego problemu: http://gamerexclusive.com/Image/covers/metal-slug-anthology/metal-slug-anthology-cover654772.jpg e: No i ma rację Bartezoo, rób to co chcesz robić Edytowane 12 lutego 2013 przez mate5 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Aż mi głupio, że tak swój wolny czas wykorzystuję Zdecydowanie powinno Ci być głupio, że spędzasz wolny czas na coś, co sprawia Ci przyjemność. Nie o to chodzi w życiu. Jest mi głupio, że tyle czasu na to mi schodzi. Jest dużo innych rzeczy w życiu, które trzeba robić, czas powoli też dorosnąć, a zdobycie wymarzonej roboty wymaga trochę własnej pracy itd. Dziewucha też sama nie przyjdzie, c'nie. Cholera, nawet zdrowia nie przybywa od garbienia się przed TV. Najgorsze, że granie to dość antysocjalna zabawa, więc w ogóle kaplica. A teraz mam taką fazę, że dosłownie pada z ręki nie wypuszczam. Autentycznie czuję to samo co dawno temu po zakupie PS2, grałbym we wszystko i bez przerwy, a radochę mam jak cholera. media wyprały ci mózg troche Cytuj
Janush 224 Opublikowano 12 lutego 2013 Autor Opublikowano 12 lutego 2013 (edytowane) Dokładnie. A jak ktoś już ogląda filmy, tv, seriale, czyta książkę jest ok. Za to granie w gry już jest złe. Wiadomo wszystko z umiarem i jeśli przez, że za dużo grasz masz stracić pracę albo dziewczyna ma cię rzucić to łatwo sie zorientować, że coś jest nie tak. Jeśli jednak w życiu ci się układa, a granie daje ci sporą frajdę to czemu masz tego nie robić ? Najbardziej rozwala mnie argument, że gry są dla dzieci i trzeba z nich wyrosnąć Ta w szczególności taki heavy rain. Za to transformersi to dla poważnych dojrzałych mężczyzn tylko Edytowane 12 lutego 2013 przez terror Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Aż mi głupio, że tak swój wolny czas wykorzystuję Zdecydowanie powinno Ci być głupio, że spędzasz wolny czas na coś, co sprawia Ci przyjemność. Nie o to chodzi w życiu. Jest mi głupio, że tyle czasu na to mi schodzi. Jest dużo innych rzeczy w życiu, które trzeba robić, czas powoli też dorosnąć, a zdobycie wymarzonej roboty wymaga trochę własnej pracy itd. Dziewucha też sama nie przyjdzie, c'nie. Cholera, nawet zdrowia nie przybywa od garbienia się przed TV. Najgorsze, że granie to dość antysocjalna zabawa, więc w ogóle kaplica. A teraz mam taką fazę, że dosłownie pada z ręki nie wypuszczam. Autentycznie czuję to samo co dawno temu po zakupie PS2, grałbym we wszystko i bez przerwy, a radochę mam jak cholera. media wyprały ci mózg troche yup. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi