ścierpła mi noga 75 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 premiera płyty freZZ - Kortytarze, wkrótce do nabycia w iTunes 1 1 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Nie jest to jakieś złe, ale no kur.wa do nabycia w iTunes? Kto to kupi? To nie Ameryczka jest. Można by było zrobić jakieś limitowane fizyki, żeby kolekcjonerzy mieli gratkę, wtedy to by sie sprzedało. Ja rozumiem, że tu nie chodzi żeby hajs zarobić, ale pomysł z iTunes jest co najmniej debilny. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 25 listopada 2012 Autor Opublikowano 25 listopada 2012 (edytowane) płyta nie jest wystawiona na iTunes w celu zarobkowym, tylko poprostu dlatego, że była to jedyna możliwość legalnego jej wydania. Zespół freZZ z racji tego, że nie jest szeroko znany, mimo iż jest promowany przez lokalne stacje radiowe, oraz serwisowany przez wytwórnie My music, nie zostanie wydany w formie fizycznej przez żadną wytwórnię. Oczywiście limitowana wersja fizyczna płyty ukaże się i będzie rozdawana w konkursach, po nowym roku. Edytowane 25 listopada 2012 przez ścierpła mi noga Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 freZZ >>>>> Rozi Bez słuchania. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 freZZ >>>>> Rozi Bez słuchania. nawet jak będziesz chciał posłuchać to możesz mieć z tym problem bo goście nawijają szeptem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi