saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Pewnie i tak zanim jeszcze zaczna nawet grac na konsolach to zagraja w wszelkiego rodzaju przegladarkowe Farmville czy inne gierki z facebooka, ktory jest teraz rzecza obowiazkowa wsrod mlodziezy. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Z tego co widzę obserwując moją córkę (14 lat) i jej towarzystwo to część z nich nawet nie wyjdzie poza gry przeglądarkowe, lub te free to play. Gra na przykład teraz całą klasą w jakiś Sim City na facebooku i kręci ja to, że fajnie wpadają itemki. Ja jeszcze coś jej czasem podsunę, ale reszta nie może liczyć na jakąś "pomoc" w wyborze gier i tłucze w to co najłatwiej dostępne. Jak była mniejsza to grała w Simsy, trułem jej, że dorośli muszą chodzić do pracy, zarabiać, żeby mieć pieniądze na nowe rzeczy, na dzieci. Nie chciała tego robić, za to kupiła psa, wytrenowała go na jakąś gwiazdę telewizji i zarabiał na całą rodzinę która mogła się byczyć :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi